curs engleza bebelusi

curs engleza bebelusi | Autor: laurika07

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici si tatici, vreau sa o inscriu pe fetita mea la un curs de engleza. Maria are 2 ani si este foarte receptiva la tot ce este nou, ii place mult sa ii citesc, sa invatam cifrele si literele. Oare este prea devreme pentru engleza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cred ca e prea tarziu. La varsta asta ar fi trebuit deja sa fie la germana-avansati, scris-citit-comunicare.
Si cam la ce curs te-ai gandit, la un centru de limbi straine, la o scoala de vara?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Prea devreme nu e, dar mi se pare exagerat sa o inscrii la cursuri ... poti vb tu in engleza cu ea, cantati, spuneti poezii si ar fi destul pt cei 2 anisori ai ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

cred ca se gandise la ceva organizat special pentru copilasi de 2-3 ani care pot invata in joaca cantecele, poezii, etc. Aici se practica foarte mult.

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Mda... cred ca alegerea cuvintelor a fost nefericita. Bineinteles ca exista, exista sistemul Helen Doron unde copii sint invatati de la 3 luni engleza, prin joaca evident, uite aici linkul

www.helendoron.com/" target="_blank">http://www.helendoron.com/

Si eu am predat engleza la pitici, in Romania la gradinita si aici lectii particulare si pot sa spun ca mi-a facut multa placere, ne-am distrat grozav si eu, si ei. Bineinteles ca e diferit de scoala sau adulti, insa evident ca e posibil.

Exista si DVD-urile Baby Einstein de unde se pot invata multe cuvinte in engleza.

P.S. Poate laurika nu are talent la limbi straine si nu poate sa-si invete fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Si noi am mers la Monkey Music de la 2 ani ,sunt niste activitati care imbina vorbirea ,miscarea ,cantatul si folosirea instrumenteleor .Foarte placut si atragator pentru copii . Si am mai fost si la niste activitati manuale ,imi scapa denumirea ,fiecare copil isi alegea aria unde vrea sa participe iar la sfarsit se cantau cantecele .Cred ca la astfel de activitati se refera Laurika07.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

http://www.helendoron.ro/ copiii invata natural limbi straine pana la 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

O, Doamne, cand am citit titlul, m-am crucit ! Cursuri de engleza pt bebelusi !

Ilinca, tare de tot raspunsul tau !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

O, Doamne, cand am citit titlul, m-am crucit ! Cursuri de engleza pt bebelusi !

Ilinca, tare de tot raspunsul tau !

allinta

Si eu la fel, am intrat din cauza titlului, sa vad despre ce e vorba ....pai un copilas de peste 1 an, nu mai este bebelus... bebelus este in primele luni de viata, conform Dex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Pentru un bebelus mi se pare o exagerare. Copiii tind sa uite extrem de repede limbile invatate pana la 3-4 ani. Le re-invata mai usor, dar cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika07 spune:

Da, cred ca nu am ales tocmai bine cuvintele: curs, engleza, bebelus :), dar la asta m-am gandit. Bineinteles ca nu vreau o scoala, cu uniforma si profesori rigizi, ci ceva adaptat varstei. Maria a invatat in joaca 30, 40 de cuvinte in engleza, bineinteles ca nu le pronunta perfect, dar eu nu am o metoda, o pot invata ce imi trece mie prin cap si mi se pare potrivit varstei, dar cred ca un curs, sau cum vreti voi sa ii spun, ca nu stiu, ar avea metode mai eficiente si bineinteles testate de invatare la varsta asta.

Mergi la inceput