Copil stangaci

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si fi-mea e stangace. S-a vazut inca de foarte devreme, cam de pe la 5 luni si e "foarte stangace" adica stanga e dominanta si la ochi si la picioare si la urechi.

Si eu, ca si Cora, mi-am facut temele, tot ce-i explic/arat o fac fata in fata cu ea, deci in oglinda, acum lucrez la corectarea pozitiei de tinut instrumentul de scris. Avem deja foarfeci pentru stangaci (luate de la Dacomag, linkul dat de Cora), creioanele colorate si cariocile sunt din cele jumbo cu sectiune triunghiulara si caut acum tot jumbo, tot sectiune triunghiulara dar cu gripuri (niste mici adancituri) pe corpul creionului ca sa corectam pozitia degetelor. E devreme pentru stilou dar deja am gasit sursa de Herlitzuri pt stangaci, aici, pe plan local. Acum cativa ani am vazut foarte multe accesorii dedicate lor intr-un magazin DM, in coltul rezervat "papetarie/birotica", n-am luat nimic atunci ca avea cam un an copilul si intre timp DM-ul s-a mutat si nu mai ajung asa des, nu stiu daca mai au.

La gradinita am anuntat ca e stangace inca de cand am intrat pe usa si am insistat sa nu fie corectata, totusi ingrijitoarele au invatat-o sa manance si cu dreapta. Nu m-am suparat, ma bucur sa-si dezvolte si dexteritatea mainii drepte. La calculator am si mouse "unibutton" (avem un apple Macintosh, eu il folosesc cu soarece normal pt dreptaci, ei ii pun soarecele de Mac, dar se descurca bine, desi ciudat, si cu soarecele meu - il plimba cu drepata si apasa butonul cu stangaaaaaaa, deci sta cu ambele maini pe mouse . Oricum nu-i voi mapa butoanele invers la mouse, mi se pare "extrem stangaci" si nu se va intalni aproape nicaieri cu asa ceva).

Sincer, acuma mie mi se par asa de ciudati copiii care scriu cu dreapta M-am obisnuit cu a mea ca pana si in filme mi se pare ca dreptacii nu fac lucrurile "cum trebuie"

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu am gasit in Carrefour si stilou si foarfeca pt singaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Daca aveti ocazia eu va sfatuiesc asa ceva :
http://www.stabilo.com/pages-fr/school-university/writing-beginners.php

(la ai mei trei le-am cumparat asa ceva - sunt pentru mina stinga si mina dreapta si au fost foarte mutumiti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si ai mei au stabilouri de-alea, dar la scoala, cel putin in clasele mici, politica e cu stilou cu penita (bleah). oricum, si stilourile speciale pt mana stanga au cam acelasi design.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Corap, de asta imi plac si mie stilourile astea, pentru ca sunt fara penita. si daca cad cumva si se strica, ii schimbi doar cartushul cu cerneala.

(e adevarat ca entre pix si cerneala de stilou se scrie mai frumos cu cerneala).

Mergi la inceput