Ultimul mophican..{14}

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Eu nici macar nu ma simt obligata sa asortez. Si cand te gandesti cat tineam candva la chestia asta. Cred ca am devenit mai inteleapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Glimmer, lasa ca am cedat eu la insistentele mamei si la o cununie civila am mers intr-o rochita in aceeasi culoare cu pantofii, poseta si accesoriile, de ziceai ca a venit Tom sau Jerry si a dat cu bidineaua de roz pe mine de sus pana jos . Si acum ma intreb ce o fi fost in capul meu...

Altminteri, macar o bruma de asortare tot incerc. Nu neaparat poseta/ pantofi, care era o axioma pana acum vreo 10 ani, da asa, ceva sa se pupe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a, eu nu asortez pantofii si bijuteriilegablonzurile cu nimic, dar ma imbrac suficient de "fad" in rest ca sa nu dea groaznic (si nu-mi pun bijuterii agresive si pantofi agresivi in acelasi timp).
verzoalbastrul ala imi place fffffffffffffffff mult dar nu merge cu blugii absolut deloc (bejulii merg)

Mergi la inceput

Merg la blugi negri/bej/gri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

nu port decat blugi albastri - culoarea clasica sau washed (pasarele stol, stiu)

Mergi la inceput

Ooooo, io mi-as lua blugi in toate culorile pamantului... Orice lungime, zdrentuiti, nezdrentuiti, numai din aia cu turul la genunchi, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

asta-i pb eterna cand vrei sa innoiesti ceva prin garderoba: cu o floare nu se prea face primavara, trebuie macar un brat intreg

(cel putin asta e scuza mea pentru lipsa de noutati si imaginatie din dulap )

Mergi la inceput

Eu scap de dilema cu blugii pentru ca nu port , dar e adevarat ca ma invart intre aceleasi tzoale de ceva vreme (exceptie perioada cu burtica) si vreau sa le mai raresc, sa fac loc altora.

Mergi la inceput

Am deschis subiect nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Lasand gluma un pic deoparte, eu inteleg si forma asta de "arta". Adica eu sunt convinsa ca acesti creatori traiesc totusi de pe urma modelelor "normale", care se pot intr-adevar purta. Astea "ciudate" sunt asa, pentru "palmares".

Exact ...si eu la fel, chiar mi se par creative ...
Aia A lui Albu imi plac, chiar dac apar foarte inalti ...s-ar putea sa se poata merge pe ei oarecum decent (deci nu alergat dupa tramvai) pentru ca toata talpa este elevata, nu numai partea dinspre calcai. Aici se poarta foarte mult anul asta genul asta de pantofi, mai ales aia de la Gucci au modelul asta ...sunt foarte frumosi, fac piciorul foarte sexi (am si eu unii pe care ii tin in sertar la serviciu si ii port numai la serviciu, unde in general stau pe scaun, ca nu pot conduce cu ei )

Mergi la inceput