Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 27
corap spune:
unele perechi sunt adorabile (dar nu le-as purta ca mi-as rupe picioarele ), iar altele sunt hidoase rau (parerea mea, desigur)
imi plac 2, 7 si 12 din al doilea link (12 e chiar purtabil - desi pp ca-i barbatesc - dar nu-i nimic, poate asa sa aiba marimea 41 )
glimmer spune:
Pentru cine mai vrea, exista unii si mai "inspirati": www.smashinglists.com/most-weird-shoes-in-the-world/" target="_blank">aici. Doar ca autorii cred ca or fi preferat sa ramana anonimi .
Ioana_Pos spune:
Glimmer, aia cu pestii morti imi fac pielea de gaina...
Eu aveam 36 juma, acum am cam 37 si s-a mai latit talpa. Nu-i o veselie sa ai 37 sau 38 ca se dau primii din orice colectie.
maria_alexia spune:
degeaba, recordul e din ograda noastra : www.mediafax.ro/life-inedit/cei-mai-inalti-pantofi-din-romania-creati-de-mihai-albu-apreciati-de-presa-irlandeza-video-6096324/" target="_blank">link
glimmer spune:
Da, cred ca Albu si-ar merita siel un loc intr-un top din asta. www.stilpedia.ro/2012/04/23/colectia-mihai-albu-pentru-primavara-vara-2012/" target="_blank">Aici sunt cateva exponate din colectia de primavara-vara 2012.
Edit: acuma, pe bune, pe nenea asta l-or fi chinuit femeile in copilarie? Ori o fi fost nevoit sa poarte inclusiv in adolescenta hainele unei surori/verisoare mai mari?
maria_alexia spune:
www.mihaialbu.ro/collections/spring-summer-2009" target="_blank">pe vremuri facea chestiuni purtabile; daca e sa-i analizam pisicul, cred undeva ca intre 2009-2010 i s-a pus pata mai rau pe femei
corap spune:
eu am avut acu' ceva ani (cand purtam 38 - 39 ) o perche de pantofi de-a lui mihai albu si erau foarte comozi. (desigur, nu se compara cu ultimele colectii, aveau un toc decent)
eu dau tarcoale unei perechi de pantofi - www.zalando.co.uk/vagabond-yowla-wedges-blue-va111a031-502.html" target="_blank"> asta , desigur culoarea asta nu aveau 41, aveau doar o pereche bej. si sunt intr-o maaaaare cumpana. ca si bej s-ar preta la mai multe tinute, si verzoalbastri imi plac si n-am in niciun caz bani de amandoua.
edit: ador discutiile desprepantofi!
glimmer spune:
Lasand gluma un pic deoparte, eu inteleg si forma asta de "arta". Adica eu sunt convinsa ca acesti creatori traiesc totusi de pe urma modelelor "normale", care se pot intr-adevar purta. Astea "ciudate" sunt asa, pentru "palmares".
Gata, gluma inapoi.
glimmer spune:
Dar de www.polyvore.com/most_beautiful_shoes_in_whole/collection?id=595217" target="_blank">astia ce ziceti?
Sau www.polyvore.com/coolest_shoes/collection?id=1242134" target="_blank">astia...
Ioana_Pos spune:
Pai, e cam la fel cu hainele, nu? Rochiile din hartie de ziar sau din capace de cola sunt cireasa de pe tort, dar designerii traiesc din colectiile purtabile.
Eu recunosc ca daca imi place un model foarte mult il iau chiar daca nu am cu ce sa-l 'asezonez' si chiar daca nu e din piele (Balaurul mereu ma bodoganeste ca dau banii pe prostii ).