Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 20
glimmer spune:
Uite colea cateva, la repezeala:
www.scribd.com/doc/41837979/Amante-si-regine" target="_blank">1, www.scribd.com/doc/57123362/Anne-Holt-Eroare-Judiciara" target="_blank">2, www.scribd.com/doc/58737630/BERGMAN-Ingmar-Lanterna-Magica" target="_blank">3, www.scribd.com/doc/26881632/Belinda-Cannone-Triumful-Prostiei-Mic-Tratat-Despre-Prostia-Inteligentei" target="_blank">4.
Am pus din genuri diverse care spuneai tu ca le plac, istorie, avocatzeala, biografie, un pic de analiza... d-astea. Daca ai probleme cu descarcatul, spui.
glimmer spune:
Eu am pus link-urile, poate mai vor si altii. Ca io-s tare darnica cu ce nu-i al meu.
Cum am zis, daca ai probleme cu descarcarea...
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Ce liniste! Pinguinitele citesc FSG? |
eu una nu cred c-o s-o pot citi. am incercat si cu cateva pasaje hot, care m-au lasat rece - nu se compara nici macar cu Sandra Brown (da, le-am citit pe astea, in facultate, cand dupa sesiune nu eram in stare sa citesc ceva mai coerent de-atat )
viviana spune:
Da, cam liniste.
Nu se aude nici mopul.
Copila mea ma f la cap sa-i cumpar "Jocurile foamei". Are asa un apetit pentru cartea asta. E la moda printre prietenii ei.
E prima oara cand mi-a zis ca nu o intereseaza cate volume sunt si cat e de groasa.
Probabil ca o sa i-o cumpar. Poate nu acum, da' la vara.
Nu fuse streptococ in gatlejul ei ci dragutza si afurisita bacterie haemophilus influenzae.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
glimmer spune:
Pai s-a cam gatat si cu mopul, nu? Cred ca e cazul sa depasim momentul. Ceva mai zglobiu, asa, ca mopul imi da depresii.
Multa sanatate!
Ioana_Pos spune:
Glimmer, noi avem aici o intreaga poveste cu mopul ... este reazemul nostru la greu ... si nici nu vrei sa stii ce povesti cu mopul am povestit intr-o noapte cand eram singurele pe acasa vreo 4 pingu.
E ca bagheta zanei sau ca scufia piticului. Nu se poate fara!