Ultimul mophican..{14}
Raspunsuri - Pagina 11
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Mi-e teama ca o sa mor fata batrana ...si rotunda |
Lasa, lasa, ca esti mama de campion, remember?
kariguld spune:
astazi am avut o zi minunata
dupa o noapte cam agitata, m-am dat jos din pat pe la 9 si ceva. la micul dejun am varsat cafeaua pe masa, jumate pe mine
am plecta la cumparaturi mai tarziu. parcarea plina, in kaufland era plin, parca urma vre-un tsunami.
dupa cumparaturi am vizitat o prietena la spital. pe scari m-am impiedicat si am cazut in genunchi. nu era decat o treapta defapt.
acasa cand am ajuns m-am gandit ca ar fi bine sa framant cozonacul mai intai. in timp ce pregateam o supa, aluatul meu statea cuminte pe fundul castronului. de-o nesimtire cumplita, nu s-a miscat nici macar un centimetru. totul la gunoi, am framantat altul.
tot auzeam bip, bip la telefonul mobil. il caut inebunita, pe unde l-am pus?? sun de pe al feciorasului si aud sunand in frigider. eu nu-mi amintesc sa-l fi pus acolo. e bine ca na ajuns in oala cu supa de pui.
nici al doilea aluat nu da semne de crestere, alt nesimtit. il ridic rapid pe dl sot de la film si-l trimit urgent la Aldi dupa drojdie. nici nu sufla si pleaca.
fiicamea gateste ptr cina. ma dau cu binisorul pe langa ea s-o ajut, ea striga la mine ca se descurca. dupa 10 minute aud strigate de ajutor. "mama, hilfe!"
ma apuc de framantat ptr a treia oara cozonacul. asta a fost ascultator si s-a temut de cosul de gunoi, asa ca si-a facut datoria si-a crescut frumos.
astazi am avut o zi minunata. ma duc la indusare.
Paste binecuvantat va doresc!
mihaela_s spune:
Kari, pana mi-am cumparat minunea de masina de framantat, nu imi ieseau veci aluaturile. De atunci, mama cozonacilor ma cheama .
Sarbatori Fericite! La noi se potriveste de minune Craciun Fericit, azi dimineata cand m-am trezit si am vazut covorul alb de 5 cm care imi zambea stralucitor de dupa geam, am zis ca m-am trezit cu 4 luni in urma sau cu 8 in fata...si ca mai bine impodobesc bradul decat crengi cu pene colorate si cu oua...Ma intreb cand are totusi primavara de gand sa lase florile sa infloreasca, ca au iesit de mult din pamant...bine ca in ianuarie aveam 15 grade .
Cum ziceam, Sarbatori Fericite!
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld astazi am avut o zi minunata Paste binecuvantat va doresc! |
M-ai induiosat, Kari! Paste minunat si voua!
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
Ioana_Pos spune:
Opa! S-a golit ghetarul... Unde au plecat pinguinitele dragi?
Trebuie sa marturisesc ceva rusinos : am facut sambata curatenia de Pasti. Imi propusesem sa o las mai moale anul asta, mai ales ca plecam de acasa, dar... Nu e rau ca am facut-o, dar duminica am fost rupti de oboseala.
buflea spune:
Eu aici prezent ...
De Pastele catolic nu am facut nimic ... de Pastele nostru am musafiri, o amica pe care ma codesc de mult sa o invit pentru ca mi-e rusine cu casa mea veche in care mai toate stau sa cada. Realitatea este ca nu suntem gospodari, barbata-meu deloc si eu mai deloc. Alte realitate este ca am avea bani sa facem diverse imbunatatiri (schimbat bucataria, schimbat baia, raschetat parchetul) dar daca stam sa ramanem intr-un salariu mi-e teama sa cheltui bani ...plus ca de fapt as vrea sa ma mut, deci nici nu stiu pe ce sa cheltui banii mai repede, pe imbunatatiri sau pe mutat.
Dileme, dileme ...
P.S. Fiu-meu a inceput liga de primavara la hockey, a avut deja primul meci si au batut ...are o echipa mult mai buna ca aia din toamna, deja nu mai este printre cei mai buni.
glimmer spune:
Pfff, Buflea, mi-ai amintit ce groaza imi e ca la vara e musai sa facem imbunatatiri prin locuinta. Am lasat-o balta multa vreme, pentru ca am cochetat cativa ani cu ideea de a ne muta in alta tara. Si am fost asa nehotarati pe rand, cand eu, cand sotul meu, pana cand la un moment dat s-au aliniat astrele si s-a intamplat sa fim amandoi deodata hotarati sa plecam. Dupa care brusc sotul meu s-a sucit, iar eu, sincer, parca m-am simtit usurata. Pentru ca sentimentele mele erau oricum tare amestecate. Asa ca la vara prevad un santier in lucru la mine in casa .
La mine sotul e ala gospodar si asta ma "obliga" oarecum si pe mine, care nu prea ma omor cu firea .
Nu te mai stresa cu salariul, ca o sa se rezolve toate cu bine!