**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Sunt la munca iar Teo e acasa, acum respira normal, mai are inca niste episoade de tuse...ziua slabut...dar are noaptea pe la 2-3 un episod mai urat...(cam uscat)...dar am lasat-o mai usor..maine o mai vede dr.
Despre curatenie...o luam usurel...am inceput dar cine stie cand se va termina...
Acum am alta pe cap...maica'mea pleaca la tara si tb sa gasesc pe cineva pt Teo.
In rest incercam sa ne mentinem pe linie...
Aaaa...de o sapt am inceput o cura cu seminte de canepa..inclusiv Teo ...si parca ma simt mai bine.
Tatiana...ce rau imi pare ca acum e Iarina cu nasucul, are si muci?...Eu m-am oprit cu alergologul...dar bine ca la voi au iesit ok testele...
Nyny, sanatate multa Marei
Mariana bafta la pregarile de petrecere...
Magdalena, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna dimineata! O cafea calduta poate va invioreaza un picut

Mergi la inceput

Magda, multam pt cafelutza!
la toata lumea!

Mergi la inceput

M-am uitat inca o data prin pozele prichindeiilor nostri!
De fiecare data ma binedispun fetisoarele lor simpatice, ce haiosi si fericiti sunt cu totii!
Tatiana, ce mai face Iarina?
Mariana, cum esti cu pregatirile pt ziua Biculinei?
Alina, ceva impresii...

Aseara a fost prima noapte cand Teo nu a mai avut accesul acela de tuse...Doamne Ajuta-ne, poate scapam!
Azi avem iar vizita la don dr...
Nyny, Mara cum se mai simte? Davidutzu...ce nazbatii a mai facut?
Magda, Yari e la gradi?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

fetelor!

Mai gasesc si eu un strop de ? Magdalena, !

Trebuie sa termin maine lucrarea si parca nu reusesc sa ajung la final.... Bashca ca mai am si corecturile de final...Parca sunt pe un culoar lung, lung si nu reusesc sa deschid usa din capat.... Da' si cand voi termina.... Noi suntem bine, multumim lui DD. Bianca e cum stiti cu impunsaturile ei de berebutza veritabila . Si are niste gesturi de ma da pe spate....

Doinita, ! Nici nu am inceput pregatirile . Maine o sa dau comanda de torturi si sper sa reusesc sa ajung la selgros sa-i cumpar mult asteptatul laptop roz cu mouse. E iar la reduceri.... Petrecerea cea mare va fi la cresa impreuna cu ceilalti copii. Acasa o sa fac doar asa intre adulti si cu copii mai marisori, n-am cunostinte cu copii asa mici ca Biculina. Deh, daca am facut-o la...nu mai spun cand.... Am foste colege care au copiii in ultimul an la facultate . Dar cum se spune fiecare dupa soarta....
Ma bucur ca Teo e mai bine si ca s-au mai redus accesele de tuse . Sa va ajute DD sa treceti cu bine. Bafta la medic !

Tatiana, Alina !

Fug ca-mi ies din ritm!

O zi buna in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Mergi la inceput

Yari e la gradinita, am avut noroc pana acum ca nu prea a fost bolnavioara in iarna asta, doar o zi de febra. Este o vorbarata, nu-i tace gurita toata ziua, acum ne-a spus de la gradi ca dupa ce vad un desen sau o poveste sa o povesteasca parintilor. Ne-a facut capul mare cat povesteste, dar numai un desen, o poveste cu Ariel, o termina si o ia de la inceput.A inceput sa foloseasca cuvinte mai complicate, le stalceste, e scumpa rau.
Vineri suntem invitati de nasa la munte si o luam si pe ea cu noi. Si-a facut bagajul de duminica de cand i-am spus. Cred ca in privinta plimbarilor ne seamana .

Mergi la inceput

Mariana, spor la toate cele! Finalizare cu succes a lucrarii!

Mergi la inceput

Buna dimineata, poftiti la cafea
Va-ti mutat cumva in alta parte, de ce este linistea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatza fetelor,.
Sambata am fosdt la colega sotului meu sa fac curat,duminica a fost ziua soacrei mele si am fost in mall.

Duminica mi-a fost foarte rau am facut amigdalite,duminica noapte am avut febra peste 40 ptr ca am stat in curent sambata,duminica m-a prins ploaiaieri am ramas socata de ce mi-a facut al meu sot l-am rugat sa mearga pana la magazin sa imi ia ceva yusor de mancare ca de abia pot inghiti si el ma refuzat categoric mi-a replicat sa mai fac si eu miscare in conditiile in care abia ma puteam misca prin casadar na,soacra mea m-a sunat luni seara sa ma intrebe daca m-am iombolnavitasa mi-amn petrecut eu zilele aceste.

ASm lipsit motivat.

ASi cand ma gandesc ca ziua mea ma va prinde bolnava

Mergi la inceput