**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny bine ai revenit printre noi.
Unde ai fost ascunsa atata timp?

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !

La multi ani celor ce poarta numele Sfantului Gheorghe!

Un La multi ani special pt tatal Marianei!

cu intarziere ...La multi ani Anissia!

... si neatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Alina, multumesc ! Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Nyny bine ai revenit printre noi.
Unde ai fost ascunsa atata timp?

http://alinahandmade.blogspot.com/

eh.. cu treburi de colo colo si eu

Mi-era dor de voi

Mergi la inceput

Eu sunt in show-uri cu maicamea imi spune ca sunt o imputita ca nu stiu sa fac curat,ca nu fac nimic in casa si cate si mai cate, imi reproseaza ca vezi Doamne eu am fost cu banii lu fratemiu la piata nici decum ca am avut si eu bani si bonuri pe lng astea

Mergi la inceput

Adevarat a inviat!
Nyny, bine ai re-venit ! Si mie de tine . Multumesc pentru urarile speciale ! Cum ati petrecut sarbatorile pascale? Kinder-ii sunt ok?

Alina, nu mai fi trista ! Azi e sarbatoare dubla...oare mamei tale nu ii e frica ca-L supara pe DD? Offf...

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa spun Mariana dar ea nu intelege ca fac curat.Ea se vaita ca nu poate sa faca nimic cat sta cu Delia acasa ca nu o lasa Delia, dar eu pot face toate trebuirle si o parte din aceste treburi gospodaresti ii revin si ei.

Mi se pare absurd ca ea nu vede de fapt adevarul ca al ei sot sta acasa de apropae 2 ani fara servici fara somaj fara nimic , in casa nu face nimic dar absolut nimic si tot eu sunt oaia neagra a casei tot pe mine ma trimite la munca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Nu stiu ce sa spun Mariana dar ea nu intelege ca fac curat.Ea se vaita ca nu poate sa faca nimic cat sta cu Delia acasa ca nu o lasa Delia, dar eu pot face toate trebuirle si o parte din aceste treburi gospodaresti ii revin si ei.

Mi se pare absurd ca ea nu vede de fapt adevarul ca al ei sot sta acasa de apropae 2 ani fara servici fara somaj fara nimic , in casa nu face nimic dar absolut nimic si tot eu sunt oaia neagra a casei tot pe mine ma trimite la munca.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Pacat ca inca mai aveti discutii pe tema asta . Pana nu veti lua o decizie comuna in acest sens, nu va aveti linisti. Pe Delia nu ai dus-o la gradi ?

Mergi la inceput

trebuie sa yi fac exudatul nazal si faringiaqn ca sa poata merge la gradi de la inceputul lui mai va merge la gradi

Mergi la inceput