**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

La multi ani,petrecere frumoasa!

Mariana vreau un help.Iti trimit un PM

Mergi la inceput

Mariana,cred ca am rezolvat-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Hop si io...

Adevarat a inviat, Magdalena! Pai, sa dea DD sa iasa asa cum ati planificat. La asa frumusete de fata totul o sa fie la superlativ . Distractie placuta, iar domnisoarei ii doresc sanatate, bucurii si mult noroc ! Asteptam tratatia (virtuala)....

Alina, vad ca deja ti-ai pregatit toaleta de party.... Ce mai handmade-uiesti ?

Tatiana, sorry for late reading.... Oricum sunt mic copil in ale site-ului respectiv. Bine ca ai reusit . Ce-ti mai fac motzatele?

Nyny, Doinita nu mai dati si voi nici un semn de viata ?

Eu doar ce-am terminat de indosariat unele, altele...bleah...astept we. Voi ce gatiti? Eu as vrea ceva usor, usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am facut o comanda de scrub anticelulitc acum am terminato ,voi scoate niste seturi anticelulitice la oferta

Mergi la inceput

Multumesc,bine,Mariana,fac prostii.Le-am scos azi cu biticlele,le-am obosit putin,si acum dorm duse.Eu m-am relaxat in rondoul cu flori,am mai plantat una alta,dar m-am facut ca porcu,ca doar ce plouase dimineata.Dar nu mi-a pasat.Sper doar ca s-au oprit ploile,sa mai stam pe afara.Eu vreau sa fac un bors pe aripi de curcan,asa mai acru,felul 2 mai am inca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am facut o comanda de scrub anticelulitc acum am terminato ,voi scoate niste seturi anticelulitice la oferta

http://alinahandmade.blogspot.com/

La mai multe inainte !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Multumesc,bine,Mariana,fac prostii.Le-am scos azi cu biticlele,le-am obosit putin,si acum dorm duse.Eu m-am relaxat in rondoul cu flori,am mai plantat una alta,dar m-am facut ca porcu,ca doar ce plouase dimineata.Dar nu mi-a pasat.Sper doar ca s-au oprit ploile,sa mai stam pe afara.Eu vreau sa fac un bors pe aripi de curcan,asa mai acru,felul 2 mai am inca.

tatiana

Ma bucur ca sunt mai bine ! Ce relaxant...sa plantezi flori.... Eii...felul II e problema.... Ma voi orienta la shopping-uiala .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Va multumesc la toate pentru gandurile bune, si va poftesc la o mica tratatie
Surpriza ne-a iesit in totalitate, Anissia nu a stiut absolut nimik pana a ajuns la restaurant/ A fost extrem de emotionata, a inceput sa planga si bineinteles si noi pe langa ea.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la aromate si cate o felie de tort de mere si frisca (azi tatal meu serbeaza ziua onomastica)!

Magdalena, multumesc pentru tratatie . Emotionanta surpriza...Anissia plangea de fericire !

La multi ani cu sanatate tuturor ce-si serbeaza astazi ziua numelui !

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana La Multi Ani tatalui tau sa fie sanatos.
Magdalena ma bucur ca ia placut ficei tale surpriza

Mergi la inceput