**Prichindei nazdravani 2008!** (23)
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Frumoasa biciclista!Si linistita!Mariana,pe mine m-a lasat rabdarea.Astea fac numai boacane.Uite acum cat am stat la calculici,Daria s-a catarat,a deschis frigi,a luat sticla de Imunice si a indopat-o pe sora-sa.Trebuie sa stau cu ochii pe ele ca pe butelie.Ma duc sa le culc tatiana |
Multumim ! Linistita zici..., aparantele inseala....
La tine totu-i la puterea doua....
Hmmmm, boacane...Ce spui ca si-a facut unghiile cu pasta corectoare? V-am povestit la momentul acela.... Ca si-a bagat betisorul de la xilofon in ureche si si i-a dat sangele si am alergat ca disperatii la urgenta, noroc ca nu si-a atins timpanul...Desen amplu cu pix-ul pe canapeaua din sufragerie de m-a busit "problema" instantaneu...am sters-o cu fel de fel de mehlemuri si pana la urma s-a sters in timp...Mi-a "cojit" toata banda aplicata de la noptiere si pat, mi-a scos toate bumburezele de la mobila (nu stiu cum se numesc, sunt alea care acopera suruburile) si multe altele pe care nu mi le mai amintesc in acest moment...
MarianaPop spune:
Si ieri a tras o "balaceala" in noroi, pentru ca nu l-a ascultat pe taica'su sa nu mearga prin rigola. Ce era pe ea...ii intrase noroiu' si-n adidasi.... A ajuns acasa mergand ca un robot si bineinteles ca de mama focului de ne-a auzit toata scara...
alina_satena spune:
Sa va povestesc si eu cateva din boacanele Deliei de cand era mai mica, s-a spalat in toaleta,s-a bagat cu capu in masina de spalat ca vroia sa se spele si-a pus olita in cap si in olita isi facuse treaba mica si asta inainte sa iesm afara.
I-a spus bunicamnii din Vrancea acum cand a vb la telefon cu ea de Paste daca are vreo posta prin sat sa ii trimita niste haine cadou de Paste ca a primit de la toate bunicile numai de la ea nu.
MarianaPop spune:
Si hai s-o si laud cra, cra . Ieri i-am cumparat un lego 3 in 1 cu meserii (medic, politist si pompier) adica 3 lego cu 6, 9 si 12 piese pe care l-a facut in aprox. 10 min . Aseara a dormit cu el langa pat...
Gherman_in spune:
Copii din ziua de azi sunt foarte isteti,dar si la prostii sunt primiiDaria e inca la faza cu puzze-lul.Am facut si eu unu ieri,mi-am prins urechile,o ora jumate am mosmondit la el,avea vreo 100 si ceva de piese.Cand a fost aproape gata,numai ce a trecut Iarina pe langa mine si a intins usor piciorul,si s-a dus dracu tot.Deci,rabdare......Ieri le-am facut putin program,spre seara.Jumate de ora la masute la colorat,nimeni nu misca...Daria da,Iarina...nexam,juma de ora desene,juma de ora puzzel,Daria da,Iarina fiul ploii,ori nu stie,ori e tare-n batDe stiut,tot baga la bibilica,nu v-am spus cand am fost cu ea la UPU,ca prima data treci pe acolo,si apoi te trimit la Pediatrie,si iar cu fisa inapoi la UPU,o adevarata tevatura.Deci:cand a intrat Iarina inauntru,a filmat tot,si la un moment dat i-a zis doctoritei ca aici e asa cum am vazut eu in film(dr.Grey),au inceput aia sa rada cand le-a pov.de Cristina si restul
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Copii din ziua de azi sunt foarte isteti,dar si la prostii sunt primiiDaria e inca la faza cu puzze-lul.Am facut si eu unu ieri,mi-am prins urechile,o ora jumate am mosmondit la el,avea vreo 100 si ceva de piese.Cand a fost aproape gata,numai ce a trecut Iarina pe langa mine si a intins usor piciorul,si s-a dus dracu tot.Deci,rabdare......Ieri le-am facut putin program,spre seara.Jumate de ora la masute la colorat,nimeni nu misca...Daria da,Iarina...nexam,juma de ora desene,juma de ora puzzel,Daria da,Iarina fiul ploii,ori nu stie,ori e tare-n batDe stiut,tot baga la bibilica,nu v-am spus cand am fost cu ea la UPU,ca prima data treci pe acolo,si apoi te trimit la Pediatrie,si iar cu fisa inapoi la UPU,o adevarata tevatura.Deci:cand a intrat Iarina inauntru,a filmat tot,si la un moment dat i-a zis doctoritei ca aici e asa cum am vazut eu in film(dr.Grey),au inceput aia sa rada cand le-a pov.de Cristina si restul tatiana |
Destepte si nazdravane . Asa e, in aparenta lor "neatentie" memoreaza tot . Doamnele de la cresa mi-au spus ca a inceput sa pove ce se intampla acasa.... Am "trecut" subtil peste subiect pentru ca nu am vrut sa aflu ce "gogosele" a spus...
magdalena67 spune:
Buna dimineata, si HRISTOS A INVIAT, caci nu am avut timp sa intru pana acum. Sunt in mari focuri si emotii , diseara ii serbez majoratul domnisoarei mele.
alina_satena spune:
avem petrecere diseara observ,tre sa ma imbrac de petrecere.Magdalena sa iti traisca fata sa fie sanatoasa, sa va aduca in continuare bucurii sa fie mereu cu zambetul pe buze si sa aibe parte de lucruri bune in viata si sa aibe mereu persoane langa ea care o iubesc.