**Prichindei nazdravani 2008!** (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Azi ii fac lui teo vaccinul de 4 ani...sper sa nu ne stie tot Galatiul...
In rest...ne-am apucat de experimente distractive cu Teo...si e incanta
Dupa cum se vede vremeea nu-i chiar buna...asa ca noi vom fi la petreceri si pe langa casa!
Curatenia nu va fi ceva deosebit...adica aspirat, spalat, aerisit...fara geamuri...sau alte chestii complicate...
Cautam ceva peshte...si daca prindem putin senin bagam o vizita la planetariu...mi-am descoperit un var acolo si vreau s-o duc si pe Teo sa se 'bunghesca' la cer...si stele

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinita, iti tin pumnii sa-i fie bine Teodorei . Oare la noi cum va fi ? Sa aveti distractii placute in we !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLOARE!

Alina sa petreceti frumos azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Asemenea,zic si eu LA MULTI ANI tuturor florilor din lume!

Mariana,cum stai cu pregatirile pt.Biculina?Gata-s?
Doinita,voi cum mai sunteti?V-ati facut bine de tot?Eu am fost sambata cu Iarina la UPU,a avut 40 febra.Nu mai scapam,acum tuseste si Daria.Iar o sa am un Paste fericit.
La noi ploua cu galeata.Oare asa o fi si de Paste?

Mergi la inceput

Zi mare de sarbatoare....

LA MULTI ANI BIANCA !!!

Sa fii sanatoasa ca sa ai o viata luuunga plina de iubire si de fericire!

Mariana sa-ti traiasaca "Corcodusa" si voi pe langa ea... si sa va aduca numai bucurii! Esti o mamica speciala.

Mergi la inceput

Buna dimi...

Haideti la o cofee fierbinte.. pana vine Mariana cu bunataturile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in
Eu am fost sambata cu Iarina la UPU,a avut 40 febra.Nu mai scapam,acum tuseste si Daria.Iar o sa am un Paste fericit. tatiana

Hai capu' sus. O sa fie bine. sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor !

Nyny, multumesc ! Asemenea urari va doresc si voua din tot sufletul !

Si acum......sa inceapa !!!!

Poftiti la bucate speciale pentru mamici deosebite stropite din belsug cu sampanie rose . Hai noroc si sanatate !

Doamne ce trece timpul...Ii doresc si eu puiutei mele sa fie sanatoasa, sa aiba un dram de noroc si viata sa-i fie lina ca adierea vantului de primavara . Am o stare de exaltare sufleteasca...

Mergi la inceput

Tatiana, sanatate multa puiutelor . O sa fie bine !

Doinita, cum e Teo dupa vaccin?

Nyny, multumesc si pentru titlu !

Astazi mi-am luat o zi din co. Dimineata am dus-o amandoi pe Bianca la cresa, era asa de emotionata si asa de frumusica . La 10:30 s-a dus doar tati sa duca tortul si sa faca fotografii. Am fost sfatuiti ca la 10:00 sa mearga doar un parinte ca sa nu "debusolam" copilu' la cresa . Ca sa evitam orice discutii taman azi am hotarat sa mearga tati ca e expert si in photo shooting.... Sa va spun ca am tras o tura si la piata... ? Am rezolvat capitolul friptura de miel si drob. Dupa amiaza o sa avem musafiri incepand cu ora 18:00. Aaa..nu v-am spus ce cadou i-am luat.... O bicicleta.... Am reusit sa-i indeplinesc dorinta....

Va si va doresc o zi insorita!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Claudia!
Sanatate, bucurii si fericire!

Discordia, ! Felicitari mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

LA MULTI ANI Biculina!!!!Sa cresti mare ,sanatoasa,sa ai noroc in viata si sa-ti bucuri parintii.Mariana,sa-ti traiasca corcodusaSa ne pui si noua .

LA MULTI ANI CLAUDIA!Distractie placuta Discordia,sa-ti traiasca domnisoara si sa te bucuri de ea
Ne-am intors si noi de la dr.,dupa Paste musai tre sa vizitam bisturiul.Dar trecem noi si peste asta,ne ajuta DD.
Sa aveti o zi usoara,eu mai am de facut neste smotru,ca nu am gatat.

Mergi la inceput