M-am hotarat.............adoptie(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

ANDA-ce rau imi pare ,destul de neplacut sa ti se intimple asa ceva ,ai tot dreptul sa fii suparata si speriata intr-un fel.
Si cum poti sa ai incredere in ceea ce spun acesti oameni dupa o experienta neplacuta.
Sper sa fie doar o greseala ,oare acesti oameni nu se pun in piele celor care vor sa adopte ,pina la urma sintem oameni in toata firea cu un pic de creier ,avem si noi experientele noastre de viata ,pina sa ajungem la ei si nu putem sa ne lasam prostiti asa de usor.
Sper si iti doresc sa-ti revi cit de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

ANDA, imi pare foarte rau ca nu a decursul totul cum te asteptai.
Oare de ce unii nu isi fac meseria cum trebuie?????????
Nu isi dau seama ca la mijloc sunt sentimentele noastre, sperantele noastre de a deveni parinti.
Anda, fruntea susm, trebuie sa treci peste asta, trebuie sa fim puternice, copii nostrii ne asteapta sa ii strangem in brate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

denisa220972
Sa pui si tu poze daca vrei pe mailul comun,nu intram decat noi,de la adoptii,si ne cunoastem,e safe.
Bebe Anda,asa am patit si eu,am mers in alt oras pt un copil care avea clar retard psihic,si ei mi-au spus ca nu e nimic grav,ca se poate vindeca...Stiam ca are niste probleme,dar nu credeam ca e atat de grav.Oricum,nu mi-am facut probleme,si nici nu am avut mustrari de constiinta.Dar,o sa mai dai peste copilasi cu probleme,chiar daca ei apar sanatosi in acte.E mai greu pana iti gasesti puiul,unii au noroc,unii se chiunie mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Anda , fruntea sus ! Nu a fost decat un alt pas catre puiul tau, chiar daca a durut.Directiile n-ar trebui sa ne expuna totusi unor astfel de incercari , dar cine se mai gandeste si la sufletul nostru...Curand vei fi o mamica frumoasa si foarte puternica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacris77 spune:

bebe anda, te inteleg. si eu am trecut prin acest lucru, a fost ca o lovitura puternica. ma bucur ca ai avut incredere in instinct, si eu am incredere. Sa avem rabdare, poate ca aceasta lege noua va fi favorabila ptr noi. tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebeAnda spune:

Va multumesc mult la toate pentru sustinere...sper sa fie unica "intalnire" de acest gen....nu cred ca as mai rezista o data din punct de vedere al nervilor...copilasul nu are nici o vina dar "statul"(ca sa nu dam nume) are!Pff...ok....uremz sfatul vostru si mergem mai departe la "lupta cea mare"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malex spune:

BebeAnda...imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat....de aici am tras si eu invataminte, si anume ca voi fi f transanta cand ma va chema
sa-mi spuna de vreun copil...este f traumatizant sa treci prin asemenea incercari, mai ales daca esti o persoana sensibila cum sunt si eu, de altfel
Sincer....multumesc ca ne-ai impartasit din experienta ta si inca o data IMI PARE RAU.... dar fruntea sus si mergi inainte.
Denisa.....asteptam povestioara promisa....eu sunt f curioasa cum ti-ai cunoscut comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliGuran spune:


Anda,stiu prin ce treci deoarece am fost si eu in aceasi situatie ,am vazut un copilas de 1 an si jum.si din pacate nu am simtit nimc pentru el, am pornit din start cu o reticenta caci am fost anuntati ca mama lui avea grave probleme psihice.De atunci ma tot gandesc la el, bietul sufletel nu avea nici o vina . Dar ma consolez caci in momentul in care o sa vina copilul nostru bunul
D-zeu o sa ne dea un semn cat de mic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Denisa, noi nu ne-am intalnit decat o data cu juristul, cand am avut citatie la Tribunal pt. incredintare...am intrebat ceva si ne-a raspuns cu totul altceva decat ne-a zis asist.de caz.Suntem in perioada de 90 de zile, in care avem intalnirile bilunare.
Noi am sperat ca pana la 1 iun. sa terminam, dar cred ca va dura mai mult.
Nici nu vreau sa ma gandesc la amanari...
Nici eu nu as mai face nicio inseminare, am pierdut timpul degeaba, dar asa nu mi-as fi intalnit puiutul, daca ma hotaram mai devreme.
Si eu ma topesc atunci cand zice "mami veau brate" sau "daga mami" si ne pupam mereu.
Si eu astept sa povestesti...eu stiu cate ceva, dar nu prea multe...

Acum ne pregatim sa mergem in parc, cu mingea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

carmen_ch_12 draguta cam asa- 3 cu 3 luni total : 6 luni, socotesti asa:
3 luni termenul de incredintare,
dupa care -o luna pana se scarpina dupa ureche , in cap si dupa ceafa( trimit formulare la ORA, ORA trimit inapoi alte formulare si tot asa ne invartim in jurul cozi), o luna depune dosarul la tribunal si o luna citatia, si uite sau facut inca 3 luni.
Sa dea DD sa se termine mai repede si sa ne intalnim in parc cu bebei( ce bebel, fiimea este domnisoara)


Mergi la inceput