Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
blanca000 spune:
Ana inca nu sunt refacuta total dar merg spre bine, tusea mai rara, durerea in gat la fel..dar iau o tona de medicamente..Eva e ok, ei nu ii mai dua nimic.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 30s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Shoshonik spune:
Buna ziua dragi burtici( mai mari sau mai mici).
N-am disparut, v-am citit mereu, doar ca...nu stiam ce sa scriu. Nici acum nu prea am idei... M-am amuzat de tortul Anittei si ma gandesc mereu la Ellyshor si Stefulici, Sper sa stea cat mai mult Babyboom in burtica la mami. Virgi, pur si simplu ma treceau fiorii cand am vazut filmuletul cu bebe...mamaaaaaa, ce energie are. Bebe meu e cumintel pe langa al tau. Nu te doare cand se intinde asa?
Noi suntem bine, bebe se joaca mai finut, are momente cand loveste mai tare, insa nu mi-a mutat burta din loc...inca. Mai am putin si dorm in baie, aseara am batut recordul: am fost de 6 ori!!! Nu prea mai dorm bine, dar recuperez ziua. Bagaj...am descoperit ca am 6 body, 4 pantaloni si 4 caciulite, am primit si o paturica de scos din spital, mai trebuie muuuulte dar bunicii tot spun sa nu-mi fac griji si sa nu cumpar nimic. Sa vedem...pana la 35sapt. stau cuminte, apoi ma stresez.
Vineri plecam la Roman, sper sa nu fie probleme pe drum. In general masina mi-e prietena .
Referitor la nume de bebei, si noi am cautat un nume care sa poata fi transformat in nume de alint, sa nu fie asociat cu cineva pe care il cunoastem si sa nu il putem asocia cu o porecla. Cu greu am ales Edward, ne mai gandeam si la Albert, Flavio, Cosmin si Beniamin( Sa vezi ce draguti sunt cand incearca sa spuna cum se numesc...Verisorul meu, unul din ei, nu reusea sa zica Beniamin ci Mamimin ).
Va pupacesc si revin, mai des, sper.
Mihaela31+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
ella81it spune:
Buna
DIANA ma bucur ca esti bine si ca nu te-ai lovit!
AEVER noi am facut deja rezervare ptr.restaurant,pe 19 august o sa fie botezul lui bebe MatteoDe aranjamente florale,marturii ,secoratiunii se acupa finii mei.
Da un ochii pe aici www.mirajulnuntii.ro
Azi am spalat si eu cateva lucursoare ptr.bebe ,mai am 3 cutiidar le spal pe parcurs.Maine calc si le aranjez in sifonier.
Am o stare cam aiurea ma opresc aici nici sa scriu nu am chef!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
alina_gabi spune:
Haideti sa va povestesc de ce va intreb.
Stiti ca mi-a iesit HBS pozitiv. Am repetat analizele si surpriza Viremia nedetectaila, HBS negativ si transaminazele in limite normale.
Am consultat 3 infectionisti pana acum care au pareri diferite.
Dr mea mi-a recomandat sa mai fac un alt treilea set de analize complet(inclusiv nenorocita de viremie pe care am mai facut-o de 2 ori si ma costa 450 de lei). Eu am sunat-o si i-am spus ca am discutat si cu sotul meu si el este de parere ca ar trebui sa ii administram totusi bebelusei vaccinul cu imunoglobulina(asa ne-a recomandat si ultimul infectionist)la care ea imi raspunde: "Nu ma intereseaza ce parere are sotul. Nu ma faceti sa repet acelasi lucru. V-am zis sa faceti un efort si sa mai repetati analizele pt ca pot aparea erori si nu va face nimeni imunoglobulina daca aveti viremie nedetectabila". Eu in secunda doi m-am umplut de nervi si i-am spus ca parerea sotului mei conteaza pt mine ca doar vorbim despre copilul lui si ca nu mai sunt in stare sa umblu prin alta clinica sa primesc pareri diferite ifd dr la care merg. Intr-un final mi-a spus sa fac cum cred, dar mi s-a parut o atitudine de superioritate si un limbaj de cu care eu nu sunt obisnuita si pe care nu am de gand sa i-l tolerez.
Citat: | ||
citat din mesajul lui blanca000
Eu am nascut acolo in 2009, dr meu a plecat insa si e doar la Medlife unde si nasc de data asta. Uliiasi va naste acum tot acolo. Dar tu nu ai dr? ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 30s+ Clara "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Alina cu bebelusa 32+
stefulici spune:
Buna!
Eu la botez nu ma gandesc inca, insa nasterea ma sreseaza destul de tare. Mi-e teama de tot... dureri in primul rand, situatii jenante... si mie mi-e groaza sa stau dezbracata in sala de nasteri, dar mi-e sila si sa imbrac camasile lor, am o fobie... cah! Mi-e urat si de vestita clisma care se face inainte...
Eu o sa nasc la Bucur, cu dr. Gero. Mai naste cineva acolo?
Nu eram hotarata cu epidurala, insa as fi vrut sa o am acolo in cz ca nu mai pot, insa m-a cam linistit dr cand mi-a spus ca am sanse ca dr anestezist care o sa fie de garda sa nu stie sa faca epidurala. Cam aiurea, ce maternitate e aia, macar epidurala tb sa stie sa faca anestezistul, ca doar e maternitate, nu spital de stomatologie...
Asta e... incerc sa ma obisnuiesc cu ideea... intr-un fel e mai bine fara anestezie, insa mi-a teama ca nu rezist, sa nu fac circ pe acolo, eu ma vad in stare sa urlu.
Soshonic,
Elyshor, iti tin pumnii, sa mai stea bebe mic!
Diana, ce sa-ti zic... bine ca n-a patit bebe nimic, ca nu te-ai lovit la burtica!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
maiiunie2012 spune:
Capitolul 40! fete vorbarete:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171469&nm=Fluturasi-si-floricele-de-MaiIunie-2012-40