Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
tigruta spune:
Salutare dupa indelungi incercari de a intra pe forum..nu a mers deloc de dimineata..
Am fost aseara la eco, bebe e bine, in grafic si are 2045g cine spunea ca isi dubleaza greutatea??
E in aceeasi pozitie de la bun inceput, cu capul in jos si cu spatele, incat s-a cam chinuit medicul sa vada mai multe detalii la inimioara care nu le-a observat la morfologia de trim2, pt ca sta cu spatele si nu avea nici o fereastra ecografica..asa ca m-a tinut un pic pe spate ca nu mai aveam nici aer si a prins cateva franturi..desi n-a zis nimic despre faptul ca e in aceeasi pozitie mie mi se pare un pic ciudat totusi, are destul loc dar nu se ridica de acolo.ati mai auzit, patit??
Citesc din urma sa vad ce s-a mai discutat..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 33+
albinuta83 spune:
Diana, cazaturile in sarcina sunt la ordinea zilei. Ieri cand am intrat la Medsana o graviduta a dr meu statea pe scara cu entorsa la glezna sii ma gandeam sa casc ochii cannd cobor.
Evident ca sub euforia momentului m-am impiedicat, dar la trepta de iesire din clinica.
AAaaaaa sii sa nu uit: porecla mea de dinainte de sarcina estE - sorella degete rare! sa speram ca nu devine - glezne sucite :))
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
enona3006 spune:
Salutare burticute,
La multi ani pentru sarbatoritii saptamanii si incurajari pentru Elly si pentru toate burticutele ingrijorate.
Vad ca ati inceput sa vorbiti despre preturi de la nastere. Eu am sa nasc la Filantropia. Inca nu prea stiu preturi, am sa incerc sa mai aflu cate ceva la urmatoarea vizita la gine, in sala de asteptare Am mai luat parte la o astfel de discutie cu ceva timp in urma: din ce intelesesem ar fi vre-o 800 - 1000 roni pentru naturala, daar sa vedem daca s-a mai updatat ceva. Voi ce stiti de preturile de la Filantropia?
Astazi mi-am luat trimiterea pentru analiza de streptococ; mai am de facut vizita la oftalmolog si eco de evaluare peste doua saptamani...apoi gata: asteptam nasterea
Sunt destul de happy ca amr doua zile de serviciu , de luni incepe relaxarea . Asa ca daca mai vreti sa organizati vre-o intalnire nu scapati de mine.
Cu bebe de 34+ in burtica
alina_gabi spune:
Buna fetelor
Nu am terminat de citit ce ati scris astazi. Ati fost f vorbarete.
Naste careva la CFR 2?
Puteti sa imi recomandati vreun ginecolog?
Alina cu bebelusa 32+
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_gabi Buna fetelor Nu am terminat de citit ce ati scris astazi. Ati fost f vorbarete. Naste careva la CFR 2? Puteti sa imi recomandati vreun ginecolog? Alina cu bebelusa 32+ |
Eu am nascut acolo in 2009, dr meu a plecat insa si e doar la Medlife unde si nasc de data asta. Uliiasi va naste acum tot acolo.
Dar tu nu ai dr?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 30s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
aever spune:
Doamne, Diana ce peripetii mai ai! Nu stiu daca are sens sa-ti spun sa ai grija ca stii si tu asta, totul e sa-ti amintesti cat mai des sa fii atenta la ce e in jurul tau si pe unde pui pasul. Lasa ca de data asta nu s-a intamplat nimic si sper ca nici alta data sa nu patesti nimic. Cred totusi ca dupa ce o sa-l tii pe Mirciulica in brate in mod instinctiv vei deveni muuult mai atenta la ce ar putea merge prost.
Albinuta, ce coincidenta! Nu remarcasem ca nasti la Elias, dar eu nu prea mai remarc multe. Si ce parere ai de dr Dumitru? Eu auzisem cumva indirect de la o asistenta de pe acolo ca e foarte bine pregatita si precauta. Sincer eu am fost multumita de ea pana acum, dar la mine testul final e momentul nasterii si nu bag mana in foc. Eu vreau sa nasc natural, sa vedem ce si cum.
Si din seria "tara arde si baba se piaptana" ma intrebam si eu daca a pregatit sau pregateste cineva botezul. Ma mai uit pe un forum cu nunti pentru ca am o prietena cu nunta anul asta(mai multe de fapt dar una e pe forum) si tot uitandu-ma la aranjamentele florale ma gandeam ca va trebui sa ne pregatim si de botez. Inca un forum de botez n-am vazut(nu ca as fi cautat), dar am zis sa va intreb si pe voi daca aveti pregatit ceva sau daca aveti vreo idee. Eu am o obsesie cu florile, daca ma intrebati pe mine ar trebui sa fie flori peste tot, si-n , scuzati expresia.
Andreea, 28+ cu BebeLUnu
ana_lia spune:
Buna burticute vorbarete.
Onutza transmite-i lui Elly cat mai mult ZEN din partea tuturor, sa fie amandoi sanatosi.
Ma bucur ca unele din fete s-au mai linistit, dar vad ca ne dau emotii altele. Diana vad ca politetea este la ordinea zilei si pe acolo pe la tine.
bafta celor care se mai duc la medic astazi.
Blamca a trecut raceala? Anitta azi nicio ispoava sau faci cu randul tu cu VirgiL?
ana_lia spune:
Fetelor relativ la preturi eu cand am nascut-o pe Ana am dat cam 300 euro pt. cezariana la medic, la anestezis separat si mult dupa aceea la aistente.
Acum o sa nasc cu prietena mea asa ca o sa platesc doar anestezistul si asistentele.
ionelu spune:
Alina_gabi, Sorin Badescu al meu este si la CF2... Il recomand cu toata increderea. Vezi ca i-am facut o descriere complexa la topicul doctori de care sa NU te feresti. Consultatiile vezi ca le da la Regina Maria Dorobanti. Daca ai nevoie de alte info, sunt aici.
Ioana 33+ cu Bianca Maria
ana_lia spune:
Aever noi vrem sa il botezam pe bebe la acelasi restaurant unde am botezat-o pe surioara lui. Nu ne-am interesat dar cred ca o s-o facem avand in vedere ca este o perioada f. cautata, chiar daca o sa fie duminica. cat despre aranjamenele florale ai dreptate si eu le ador dar avem si noroc ca una din finuute are o firma chiar in domeniu si la Ana ea ni le-a realizat. Au fost multe flori de camp, superba combinatia de culri, caut poze si incerc sa le pun pe contul comun.