Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 11
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Andra eu nu merg azi la Regina Maria. Ma gandesc sa semnez contactul pe la 35-36 saptamani, iar azi merg la ecografie la Medicover, am abonament la ei si e gratuit. Astept daca poti sa-mi dai detalii cand te intorci. Mersi mult si sanatate multa Amanei. Corina 31+ cu Vlad Alexandru |
Pai asta te intrebam, daca mergi in Baneasa la eco, ca ne putem intalni, am inteles ca nu semnezi ctr azi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
Cuchilici spune:
Ah ok, ne intelegem mai greu, dar ne intelegem. Sunt cam ametita azi, sorry Din pacate nu merg in Baneasa, merg la Medicover Victoriei. Mi-ar fi placut sa ne intalnim.
Corina cu Vlad Alexandru
ionelu spune:
Fetelor, eu m-am trezit dimineata cu o stare ciudata si am hotarat sa ma duc la o alta echo morfo de trim 3.. facusem una la 29 saptamani. Iar daca tot intra in abonament, am zis sa ma linistesc macar, lucru care nu s-a intamplat, deoarece mai nou avem oligohidraminoza, adica lichid amniotic scazut, ceea ce i-a dat si bebelinei un handicap de crestere de aproape o saptamana. Are doar 1800 g (echivalent 31 sapt si 4 zile), iar restul masuratorilor sunt de 32 saptamani, noi intrand maine in 33 dupa calendar. De asta saracuta e atat de cumine, pentru ca nu are unde sa se miste. Iar de intors, nici nu se mai pune problema, nu mai are cum cu asa putin lichid, va ramane in pozitie pelviana
Nici la capitolul placenta nu stam mai bine, gradul de maturare evoluand de la 0 in sapt 29 la 2 acum in sapt 33
In rest e ok, colul tot de 33 mm, inchis... fara pericol.
Doamna doctor ne-a recomandat multe lichide (eu oricum beau peste 2l de apa pe zi), repaos la pat, cica pe o parte mai mult, nu pe spate la inclinatie 45 grade - voi stiti ca asa ar fi mai bine?
Nu stiu ce sa fac... noi avem programare la doctorul nostru pe 11 aprilie. Sa il sun sau sa ma duc mai repede? Sau sa stau cuminte in pat, sa beau multa apa si astept pana atunci si sa vedem daca s-a schimbat ceva? Eu in rest ma simt mult mai bine decat acum cateva zile, nu mai am asa multe contractii BH, iar alte probleme nu sunt... chiar nu stiu ce sa fac
Anxy, lasa-i sa faca misto cat vor, pe mine chiar ma amuza... oricum vorba ta, nu pot ei sa judece corect forum stuff, pt ca referinta lor e una stricata din start
Ioana 32+ cu Bianca Maria
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu Fetelor, eu m-am trezit dimineata cu o stare ciudata si am hotarat sa ma duc la o alta echo morfo de trim 3.. facusem una la 29 saptamani. Iar daca tot intra in abonament, am zis sa ma linistesc macar, lucru care nu s-a intamplat, deoarece mai nou avem oligohidraminoza, adica lichid amniotic scazut, ceea ce i-a dat si bebelinei un handicap de crestere de aproape o saptamana. Are doar 1800 g (echivalent 31 sapt si 4 zile), iar restul masuratorilor sunt de 32 saptamani, noi intrand maine in 33 dupa calendar. De asta saracuta e atat de cumine, pentru ca nu are unde sa se miste. Iar de intors, nici nu se mai pune problema, nu mai are cum cu asa putin lichid, va ramane in pozitie pelviana Nici la capitolul placenta nu stam mai bine, gradul de maturare evoluand de la 0 in sapt 29 la 2 acum in sapt 33 In rest e ok, colul tot de 33 mm, inchis... fara pericol. Doamna doctor ne-a recomandat multe lichide (eu oricum beau peste 2l de apa pe zi), repaos la pat, cica pe o parte mai mult, nu pe spate la inclinatie 45 grade - voi stiti ca asa ar fi mai bine? Nu stiu ce sa fac... noi avem programare la doctorul nostru pe 11 aprilie. Sa il sun sau sa ma duc mai repede? Sau sa stau cuminte in pat, sa beau multa apa si astept pana atunci si sa vedem daca s-a schimbat ceva? Eu in rest ma simt mult mai bine decat acum cateva zile, nu mai am asa multe contractii BH, iar alte probleme nu sunt... chiar nu stiu ce sa fac Anxy, lasa-i sa faca misto cat vor, pe mine chiar ma amuza... oricum vorba ta, nu pot ei sa judece corect forum stuff, pt ca referinta lor e una stricata din start Ioana 32+ cu Bianca Maria |
cu fluxurile pe artere cum stai? ti le-a masurat?
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
ionelu spune:
Eu fluxurile pe artere le-am avut mari la inceput... acum s-au normalizat.
In sapt 13 aveam 0,57 dreapta cu 0,65 stanga
In sapt 22 aveam 0,60 dreapta cu 0,58 stanga
In sapt 29 aveam 0,47 dreapta cu 0,51 stanga
Iar acum, la 33 sapt am 0,46 dreapta cu 0,53 stanga
Andra_C spune:
Ionelu, ai facut eco la acelasi aparat? Poate de aceea a iesit asa, nu stiu, zic si eu...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
onutza83 spune:
Ionelu eu zic sa stai linistita.Stai cat mai mult in pat ca asa cantitatea de lichid revine la normal.Masuratorile nu sunt exacte.Si la mine la 33 sapt si 3 zile dupa Um a iesit la eco 32 si 6 zile.Calculul asta se face dupa o medie intre circumferinta capului si lungimea femurului.Acuma daca e mai mica de statura si capul mai mic nu inseamna ca e retard de crestere.Fiecare copil se dezvolta in stilul lui.Asta e valabil si in burtica si apoi cand iese.
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
onutza83 spune:
Si gardul de maturitate a placentei la mine e tot 2.La 28 de sapt aveam 0.Ceea ce e normal..
Oana cu Bebe Tudor 33 +AMR UN PICCCCC
ionelu spune:
Andra, nu, de data asta am schimbat echograful... pt ca doamna doctor a mea e in parteneriat academic si as fi platit consultatia, plus ca mai vroiam si o a doua opinie. Sa speram ca de aici sunt diferenele, dar oricum mergem si la doctorul nostru sa vedem ce zice.
Onutza, merci de incurajari... o sa fac o vizita la medic oricum vineri, ca sa imi faca si el o echo si sa vedem ce se intampla.
albinuta83 spune:
Ai si fluxurile bune, deci nu cred ca tb sa iti faci griji. Al meu la ultima eco avea capul mai mic cu vreo saptamana si femurul mai mare cu 4 zile. E normal sa nu creasca toate proportional, iar placenta cu gr 2 e f bine. Relax si bea lichide!
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.