Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
miha81 spune:
Elena noi ne-am oprit la Paul Filip! Paul a fost alegerea noastra, iar Filip l-a ales fetita pentru ca asa il chema pe printul din Frumoasa Adormita. Poate iti convingi sotul spunandu-i ca pe printul din Mica Sirena il chema Eric...
Oana dar mai da-i incolo pe carcotasi! Atata timp cat tu si bebe sunteti bine, restul nu mai conteaza! Multumim ca ne tii la curent cu starea lui Ellyshor!
Anitta sa intri in fiecare zi macar sa ne spui daca esti bine. Vad ca esti pusa pe boroboate...
Albinuta, Tigruta, Corina bafta la eco!
Ella cred ca trebuie sa iti fie tare greu cu casuta: ,, casa parinteasca nu se vinde''!
Blanca multa sanatate!
Ana_lia si la mine tot a doua zi de concediu si parca sunt mai obosita ca la servici. Dimineata trebaluiesc, apoi ceva de mancare si apoi ma ia un somn... am noroc ca fiica mea e la gradi pana la 4!
Vad ca la odiseea noastra se naste fie la stat fie la RM? La Medlife sai la Sanador nimeni?
pozeBianca
blanca000 spune:
Miha eu nasc la Medlife..cred ca sunt singura
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
ana_lia spune:
Ionelu pot sa-ti spun din proprie experienta ca o plancenta excesiv maturata poate da retard de crestere uterina chiar daca fluxul pe artere este bun. eu am patit-o la fetita cand in ultimele 2 saptamani nu a luat decat 50gr. si au hotarat sa o scoata la 37 saptamani. inainte de asta insa am repetat din 3 in 3 zile eco. Asa ca cel mai bine este sa vorbesti cu doctorul tau si sa monitorizezi cresterea in greutate a bebelusului tau,poate fi doar o diferenta de masuratori datorata ecografului si felului in care fiecare medic realizeaza masuratoarile si isi stabileste punctele de reper.
Cuchilici spune:
Am venit de la doctor. Bebe "prezinta doua mici chisturi de plex coroid : 0.72cm si 0.67cm."
De ce nu au fost vazute (de acelasi doctor) acum 5 saptamani la eco? Daca nu se resorb cum cica se intampla de obicei? Astept raspuns de la medicul cu care nasc, pe mail.
Corina 31+ cu Vlad Alexandru
albinuta83 spune:
Aam venit si noi de la morfo
Totul e in grafic, bebe are 1.650 gr, fluxurile bune, placenta grad 1, colul lung de 5.2 cm.
Am primit tratament pt "prietenul" meu streptococul B.
Doamne-ajuta sa ajungem cu bine la termen!
31+ cu Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Buna dimineata! Andra spune-mi te rog daca ai optat pentru varianta standard la Regina Maria si ce pregatiri mai faci tu pentru spital in afara de ce dau ei. Eu n-am facut nici un bagaj pentru ca nu stiu ce sa iau...am inteles ca ne dau ei, dar totusi o camasa de noapte, o periuta ceva, tampoane de sani trebuie sa iau si eu, nu? In afara de asta, eu mi-am facut calculul asa, 72mil (cezariana sa zicem) + 10 mil la doctorul Tarpan. In afara de asta mai platim ceva analize pentru noi si pentru bebe sau sunt toate incluse? Mersi mult Aaaa si eu m-am gandit sa semnez contractul pe la vreo 36 saptamani, in caz ca-mi face vreo surpriza Vladut si ma trimit la stat (pentru ca nu-mi permit sa stau la Regina Maria cu taze suplimentare pentru prematur), sa nu pierd banii... O fi prea tarziu atunci? Sa ma duc sa semnez pe la 35? Ce parere ai? |
Cuchi, am fost, am semnat. Hai sa-ti raspund la intrebari:
"daca ai optat pentru varianta standard la Regina Maria si ce pregatiri mai faci tu pentru spital in afara de ce dau ei" am optat pentru primul pachet, da, dar pentru ca iau si stem voi beneficia de conditiile celui de-al doilea; la spital tre sa-ti iei cosmeticele tale, periuta, perie de par, te mai gandesti tu; in rest iti dau ei camasa, chiloti, absorbante, totul pentru bebe; mie tampoane de sani nu mi-au trebuit cat am stat la ei, sincera sa fiu nici nu stiam de existenta lor atunci :)); sa mai ai la tine hainele lui bebita de iesit din spital. Eu mi-am mai luat si laptopul, stickul de net si o carte.
"In afara de asta, eu mi-am facut calculul asa, 72mil (cezariana sa zicem) + 10 mil la doctorul Tarpan. In afara de asta mai platim ceva analize pentru noi si pentru bebe sau sunt toate incluse" pentru ca am vorbit de contract pe cand aveam 26 saptamani si pentru ca am si abonament la ei ma va costa nasterea 5850 ron (cezariana iar medicul meu nu ia nimic in plus, rezonabil zic eu) dar stemul ma rupe, este mult mai scump decat la Amana; analizele pentru noi nu le platim, iar lui bebe cred ca ii fac doar grupa sanguina si niste analize uzuale, dar daca vrei sceening auditiv sau alte analize mai complicate, le platesti.
"Aaaa si eu m-am gandit sa semnez contractul pe la vreo 36 saptamani, in caz ca-mi face vreo surpriza Vladut si ma trimit la stat (pentru ca nu-mi permit sa stau la Regina Maria cu taze suplimentare pentru prematur), sa nu pierd banii... O fi prea tarziu atunci? Sa ma duc sa semnez pe la 35? Ce parere ai?" Poti sa semnezi oricand contractul, avansul il dai in saptamana 36 (20%), deci nu pierzi nimic. Vezi sa-ti programezi o intalnire cu anestezistul tot in sapt 36, mie mi-au zis sa sun prin sapt 34 ca sa ma programeze pt sapt 36. Asa ca eu zic sa mergi in saptamana 36 si s afaci totul atunci:intalnirea cu anestezistul, contractul si avansul.
Zi-mi daca mai ai intrebari
Astept vesti de la eco
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
Andra_C spune:
Cuchi, acum am vz ca ai scris, ce inseamna chisturile alea?
Albinuta, felicitari!!! Hai ca se rezolva cu antibiotice streptococul ala.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 11 luni) si viitoare mami de baietel Victor 29s+
ionelu spune:
Eu l-am sunat pe Badescu si maine m-a chemat la el. Mi-a zis ca o saptamana retard nu e asa grav, dar pana nu se uita pe toate valorile nu poate sa imi spuna daca e cazul de panica sau nu... si sa vedem ce e si cu lichidul si placenta maturata.
Andra si eu am vorbit de nastere inainte de sapt 26 si am semnat in sapt 29... dar eu prind oricum maternitatea actuala, deci nu cred ca ma pot intinde sa cer 6500 cezariana - discount... Apropo, Radoi nu mai ia tarif suplimentar? Eu stiam ca are.
Ioana 32+ cu Bianca Maria
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelu Eu l-am sunat pe Badescu si maine m-a chemat la el. Mi-a zis ca o saptamana retard nu e asa grav, dar pana nu se uita pe toate valorile nu poate sa imi spuna daca e cazul de panica sau nu... si sa vedem ce e si cu lichidul si placenta maturata. Andra si eu am vorbit de nastere inainte de sapt 26 si am semnat in sapt 29... dar eu prind oricum maternitatea actuala, deci nu cred ca ma pot intinde sa cer 6500 cezariana - discount... Apropo, Radoi nu mai ia tarif suplimentar? Eu stiam ca are. Ioana 32+ cu Bianca Maria |
Hai ca va fi bine, vei vedea, ai incredere!
Pai eu am negru pe alb acum, 5850 ron (6500 ceza-10% abonament), deci nu ia nimic Radoi in plus, atat ma va costa, doar ca stemul va fi mai mult decat nasterea, deci ma duce peste 10000 :( Nu stiu ce zici tu de maternitatea actuala, se construieste alta? Mie mi-a zis doamna cu care am semnat ca acolo nasc, vroia sa-mi arate maternitatea, dar nu avea sens, o stiam de la prima nastere.
ionelu spune:
Da, va exista o noua maternitate... pe aceeasi strada putin mai incolo. Initial mutarea trebuia sa se faca de la 1 mai, dupa care au zis 1 iunie. Daca tie ti-a zis ca nasti tot in maternitatea asta, probabil ca nici la 1 iunie nu va fi gata.
Ciudat cu Radoi, eu stiam sigur ca are tarif suplimentar. Norocul tau daca nu a fost asta pe faza. Dar e trecut in contract ca nasti cu Radoi, da? Iar pe oferta comerciala in paranteza la tarif suplimentar medic nu e trecut nimic?
Ioana 32+ cu Bianca Maria