copil sunet ciudat cand inspira

copil sunet ciudat cand inspira | Autor: corinut_id

Link direct la acest mesaj

buna! fetita mea Maria are acum 10 luni si jumatate si de la 6 luni a inceput cum spune o mamica prin 2004 cu user-ul "danat" despre fiul ei "sa faca un zgomot cam ciudat la INSPIRATIE, adica trage aer ca un fel de suierat/ sau ca o frina/ sau ca un om care ramine fara aer". As fi vrut sa am cum sa iau legatura cu ea sa vad cum a reusit Raducul ei sa scape de acest zgomot ciudat. Asa cum a spus si ea nu face mereu,frecventa este cam de o luna si jumatate si o tine cam 3 zile. In aceste zile face mai mult cand se agita, cand se supara ..........si numai pe INSPIRATIE. Daca a mai trecut cineva prin aceasta experienta o rog sa imi dea mai multe informatii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Trebuie consultata de un medic alergolog. Sa nu cumva sa fie inceput de astm.

Sanatate fetitei.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinut_id spune:

zgomotul este pe inspiratie, iar la astm am citit ca zgomotul este pe expiratie........
oricum este o varianta sa merg sa o vada si un alergolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Da, pare a fi vorba de wheezing la efort. Si rasul si plansul si agitatia tot efort este. Nu trebuie sa te sperie, teoretic daca e vorba de wheezing ai grija la raceli. E posibil sa apara exacerbari atunci cand va lua un virus (bronsiolite/bronsite astmatiforme/insuficienta respiratorie).
Dar cel mai bine e sa te lamureasca un pneumolog sau alergolog.
Ambele fete ale mele au avut acceasi problema. Cea mica a avut wheezing chiar de la 2-3 luni. Il are si acum doar cand e racita.

Sanatate si mergi la doctor sa vezi despre ce e vorba.
Noi doar ne-am spus parerea din experienta personala.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Wheezinggul in astm e expirator, nu inspirator. Cel mai simplu e sa o duci la un pediatru. Sanatate

Mergi la inceput

In primul rand va multumesc frumos pentru raspunsuri. Am fost cu ea la Medic ORL chiar de prima data cand a facut, in urma cu 4 luni si jumatate. Acolo, cu niciun chip nu a mai vrut sa faca acest zgomot. La consultul ORL nu a reiesit sa aibe ceva.....asa ca medicul nu a putut sa-mi dea mai multe informatii. Am inregistrat-o in timpul unei astfel de "crize" si am trimis inregistrarea medicului de familie, dar tot nu am primit mai multe informatii decat ca pare sa fie un stridor laringian. Cand baietelul mai mare a avut niste probleme cu nasul si gatul am fost cu el la un renumit medic ORL, si inainte sa plecam de la el i-am povestit despre problema fetitei si am vrut sa-i arat si inregistrarea, dar m-a oprit si mi-a zis ca daca nu are niciun alta manifestare (grimasa, tuse) sa o las in pace. Numai in cazul in care observ ca o deranjeaza ceva cand scoate acest sunet sa o duc la spital......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Acum vreo 5 ani deschideam acest subiect...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=96169&whichpage=1

Poate te ajuta. Azi Alexia are 5 ani si jumatate si este perfect sanatoasa si nu am avut niciodata probleme grave...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Iti multumesc frumos pentru raspuns si pentru link. A mai avut de atunci episoade de respiratie ciudata?

Mergi la inceput

Nu. Pur si simplu cred ca aceea a fost cauza. Aerul prea uscat si ea prea micuta pt a suporta.

Mergi la inceput

Asa cum am mai spus fetita mea a inceput sa scoata acel sunet ciudat, numai la INSPIRATIA aerului, de la 6 luni. De atunci au mai fost vreo 3 episoade a cate 3 zile. Foarte mult se aseamana cu descrierea unei mamici Dana (cu userul danat)care locuieste in Austria. Tare mult as vrea sa pot sa iau legatura cu ea sa vad ce a mai facut baietelul ei. Povestea ei este din 2004.
Maine voi merge cu Maria la Dl Dr Stanciu si sper sa primesc niste informatii care sa ma linisteasca.

Mergi la inceput

Pe noi tot dr Stanciu ne vede, de la nastere pana in prezent. Si atunci, tot la el am mers.

Mergi la inceput