Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Bubulina42 spune:
Va pup, burticelele mele harnicute si vorbarete!
Cred ca o sa va si bat pana la urma, macar asa un pic, daca nu renuntati la cafea.Nu va ajuta si chiar nu face bine, inlocuiti-o cu un suc de fructe, daaaaaaaaa?
Popiiiiii, ce bine ca te vaz
Care ca sa zica nu numai eu sunt nebuna, sa ma uit in pampersi din doi in trei, ca inca nu imi vine sa cred ca totul e ok si eu ma simt asa, flowe-power
Andie, fruntrea sus, fii puternica, gandeste-te la samburel, la tine ca trebuie sa fii linistita, pozitiva si fericita ca Doamne-Doamne iti daruieste o buburuza pentru o viata intreaga.Noi suntem mereu alaturi de tine, nu uita asta!
Laura, iti tinem pumnii pentru maine!! ah, sa vii sa ne dai vesti! pana apar eu pe screen toata lumea o sa stie deja, asa ca eu si Almy o sa fim probabil ultimele, ca deh, asa e situatiunea!
Eu am inceput sa beau in fiecare dimineata un pahar urias de suc de fructe si imi cade tare bine.In felul asta, stiu ca imi bag portia de vitaminizare la greu si samburelul nu poate sa comenteze nimicutza.Oricum, eu de cand ma stiu sunt fan fructe si legume, rontai intr-o disperare, ca imi plaaaac, la fel si salatele de toate natiile, dar jobul meu nu prea imi lasa timp decat de una-doua rontaieli mici, asa ca prefer vitaminizarea (aia sigura) la inceput de zi.
Popicescu, ha haaaaaa, care va sa zica incepura tzitzi sa te salute dimineata Ca tot te plangeai.Sa vezi ce te ridici tu acum din patutz tinandu-te cu mana de ele, ca dor de mori,la primii pasi spre
Pe aici ploua azi, asa ca bucatareala cade la fix, sa nu spun ca am pierdut cine stie ce minunatie de zi.Tra la la, o sa ascultam muzica si o sa cantam ca nebunii cand bucatarim, ca asta e stilul, ne distram intr-un mare hal la bucatarie si cand ne caram de acolo, gata, am terminat cu ea hi hi.Well, imi place la nebunie sa gatesc cu zapacila al meu
in alta ordine de idei, eu sunt tot foarte bine, cred ca o sa imi pocneasca inima pana sa fac ecografia aia sa stiu eu ca gaga e bine si ca isi vede de treaba si ca pur si simplu e cuminte si deja o super iubeste pe mami si nu ii da de furca
eh, va citesc fara incetare si sunt multumita ca sunteti toate ok, imi pare rau pentru fetele cu greturi mari, insa toate trec, toate trec..
Aveti multa grija de voi, bucurati-va ca inca e un pic de weekend si ne recitim curand! stau la panda, sa nu credeti ca scapati!
vorbim!
ico1979 spune:
Bun gasit, viitoare mamici
Raportez si eu ca a mai trecut o saptamana cu minunea in burtica si astept cu mare nerabdare intalnirea de la eco de vineri. in rest, aceeasi oboseala de care va plangeti multe dintre voi, o greata moderata:))) si pofta mare de acru si sarat.
As vrea sa va intreb daca aveti ceva activitati sportive...eu as vrea sa imi fac un abonament la inot, dar astept ok-ul medicului. Oricum, am inteles ca este forma de miscare cea mai indicata in sarcina, pe langa mersul pe jos, bineinteles. La sarcina trecuta, inca din saptamana 20 am mers la Giulesti la kinetoterapie unde faceam ceva exercitii de gimnastica si celebrele exercitii de respiratie, care m-au ajutat enorm la nastere. Dar mai avem timp sa vorbim despre asta...:-)))
Pupici si o saptamana frumoasa!
IPopica spune:
Iete ca va mai inmultirati pe-aici.
Bubule, pur si simplu mi-au luat foc. Flescaite, dar ard ma' nene .... Si oricum starea generala e de flescaiala. Ma misc in reluare rau de tot.
Si .... am mai observat o chestie ciudatica. De fapt domnul a remarcat. Mi s-a umflatit nitel fifi O fi de la arefam, sau pur si simplu de la intreaga hora a mormonilor?
Ico, eu o sa ma duc la gimnastica de gravide, dar mai de prin mai asa. Am unii chiar in spatele sediului, asa ca-s cumva la botul calului, sa nu care cumva sa ma fatai mult prin oras.
gogoasa hormonizata
onutz83 spune:
Bubulino, Popicule, confirm si eu verificarea scutecului aproximativ o data pe ora sau mai des, atunci cand ma trimite fasolica mea mica la baie.
Azi am stat ca o caracatita la soare.
Despre cafea pot sa spun ca acum nu mai simt nevoia sa beau (desi pana acum doar asa ma puteam trezi).
Bun venit celorlalte fete noi
Onutz 5+
kmy_black spune:
ufffffffffffffffffffff, vreau si eu la odiseee cu bebe la purtator!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ico1979 As vrea sa va intreb daca aveti ceva activitati sportive...eu as vrea sa imi fac un abonament la inot, dar astept ok-ul medicului. Oricum, am inteles ca este forma de miscare cea mai indicata in sarcina, pe langa mersul pe jos, bineinteles. Pupici si o saptamana frumoasa! |
Ico, ai grija sa nu te fortezi prea tare. Bine, presupun ca fiind la a doua sarcina iti cunosti limitele muuult mai bine decat mine, care lesin de frica la orice crampa, intepatura... Azi, de exemplu nu-mi mai simteam sanii atat de tensionati, mi-au trecut toate alea prin cap... Acum s-au tensionat la loc
Si inca ceva- am citit ca de-a lungul sarcinii imunitatea noastra scade si suntem mult mai expuse infectiilor, ai grija la ce piscina te duci.
Pup fetele, ma bucur ca sunteti atat de vorbarete
Onutz 5+
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black ufffffffffffffffffffff, vreau si eu la odiseee cu bebe la purtator!!!! |
Cami, iubita, te pupam de molipsire
Onutz 5+
adriana15 spune:
iii ce ne/am inmultit, tre sa imi pun memoria la treaba ca sa retin toate numele...ce sa mai o adevarata odisee.
cu alte cuvinte bun venit noilor fete, sarcini usoare ca un fulg si bebei cumintei, sa stea frumos la dospit pana la termen.
eu cum ziceam ieri fiind de garda m-am apucat de ecografie, eu sunt medic internist si habar nu am despre ecografiile ginecologice dar totusi m-am apucat de treaba, parca eram Dr. House, ma analizam singura. si cum era de asteptat mi/am identificat uterul dar mai departe nmk, habar nu am daca o fi fost ceva de vazut si nu am vazut eu, cert e ca m-am dus de 2 ori intre 2 pacienti si am tot experimentat, nah, poate cand va fi bebe mai mare o sa si vad ce trebuie, acum am ramas doar cu incercarea.
maine ma duc la dr de familie si om vedea.
oricum eu am deabia 5 sapt si vreo 3 zile, asa ca inca putintica rabdare.
in rest, sunt ff obosita, mai ales ca azi a trebuit sa ma duc din nou la munca pt vreo 4 ore, am reusit sa dorm vreo 2 ore la pranz, asta mica e necajita ca nu am scos-o pe afara deloc azi, al meu sot a bagat o tura de pescuit, acum vine, sa vedem ce isprava a facut.
va pop si va doresc o noua saptamana usoara si fara stres
Adriana, 5+, mamica de Raissa
vreausaninga spune:
Buna fetelor!Sunteti ADORABILE
sunt si eu viitoare mamica de buburuza sau buburuz .
azi avem fix 6 saptamani(UM 12.02.2012) am fost deja la prima eco si am vazut bulinuta
Fac parte din categoria gravidutelor "nesimtite" deci am dispozitie nelimitata de taclale:)
va doresc tuturor odisee minunata si numai bucurie!
6
[url=http://lilypie.com][/url]
IPopica spune:
Bun venit "vreausaninga". Zi-mi ca din lipsa de inspiratie iti pusei nick-ul ala; ca daca vad vreun fulg in aprilie pe cuvant ca te alerg!
(tasteaza repede vreo 10 mesaje - vb de tine, de ninsori, abereaza, orice - ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real)
Je se retrage, fetele. Naninta de voie, maine munci.
gogoasa hormonizata