Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Bun venit "vreausaninga". Zi-mi ca din lipsa de inspiratie iti pusei nick-ul ala; ca daca vad vreun fulg in aprilie pe cuvant ca te alerg! (tasteaza repede vreo 10 mesaje - vb de tine, de ninsori, abereaza, orice - ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real) Je se retrage, fetele. Naninta de voie, maine munci. gogoasa hormonizata |
ma alatur ai eu la " alergat", nu de alta dar deja am pus la naftalina sezonul rece!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Yna85 spune:
Buna dragi mamicute!
Imi pare rau ca am absentat atat de mult, am de recuperat, nu gluma. Am avut laptopul "pe butuci" cateva zile din cauza unui virus si a durat tooata reinstalarea pana in seara asta.
Sunt fooooarte fericita, azi am vazut si auzit inimioara lui bebe , bineinteles ca am si de fericire si inainte de ce sa ajung la medic, de emoti...au fost cat casa....am fost si inainte plangacioasa dar acum si mai rauuuu.....
Sunt foooarte balonata, ma doare si burtica, spatele si capul - din cand in cand - mai am si ameteli,greturi -rare, tzitzi umflate si dureroase si somn as putea la greu.....dar suport orice pentru "minunea" pe care o astept de atata timp.
Sarcina usoara si la termen, pentru noile mamicutze!Ma bucur foarte tare ca vad ca suntem din ce in ce mai multe!
Va pup si va doresc un somn usor si vise placute!
Mai citesc si eu un pic ce ati mai vb zilele astea si apoi repede la!
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
cu dragonel 6sapt +
Tratament: Clexane 0,4/seara, Magne B6 - 2cpr/zi, Cetebe 1g/zi, Femibion 1 - 1cpr/zi, Ac folic 5mg - 1cpr/zi, Aspenter 2cpr/sapt, No-spa 40 mg - 3cpr/zi (pana la 6cpr/zi), Utrogestan 200mg - 2cps/zi si Euthyrox 50mg/zi.
Bubulina42 spune:
Ana, eu eram cu intrebarea despre aerporturi:), mi-ai citat mesajul dar i-ai raspuns lui Kmy, hi hi.E nice, ca suntem toate putin in aer de cand cu dansul hormonilor.Merci!
Vreausa:), bun venit, eu o sa spun doar vreausafievaraaaaaa! fiindca desi am avut parte de o iarna supe nice si chiar blanda pentru ce se petrece de obicei pe aici in anotimpul rece, mi-am dorit tot timupul sa am sansa sa raman insarcinata undeva la inceput de primavara, ca sa fiu sigura ca scap de riscul de cazut pe gheata, fiindca nu mi-a scapat nici o iarna fara o portie maaaare de cazaturi., asa ca am hotarat ca langa vreausa al tau o sa adaug numai chestii super extra, care sa i se potriveasca ca o manusa
Ana, nu pot sa fiu de acord cu tine si te sfatuiesc din toata inima sa nu te plimbi linistita printre aparatele din aeroport in ideea ca totul e ok, altfel nu te-ar trage ei pe dreapta cand le spui ca esti insarcinata si nu te-ar controla cu bastonul, am trei prietene care cand au spus ca sunt insarcinate (de altfel la doua se si vedea clar), au fost imediat puse pe partea dreapta si controlate de tanti cu bastonul.Nu stiu daca ai fost in ultimul an pe vreun zbor ce pleaca spre Ca (sau mai stiu eu spre unde) din AMS.Au pus niste aparate ultraperformante, zici ca esti cautat de interpol cand te strecori intre ele, la scanat.Crede-ma, nu e de gluma.In plus, nu se recomanda calatoreala inainte de 3 luni si nici dupa 6, desi multe gravidute iau hartie de la medic si merg cu burticile la gura prin aeroporturi.Poate unele nu au incotro, insa paziti-va cat mai mult, in lunile inaintate.
Eu am am aproape un an de cand nu am vazut-o pe mama, daca adaug la asta 8 luni ce urmeaza cu sarcina si apoi inca vreo 9-12 pana e bebe ok de calatorit, mai ales ca nu o pot aduce pe mami aici, ma stiu bine:nu as rezista sa nu o vad pe mami 2 ani si- si nici nu vreau aa ceva.
Asa ca sper sa fie toate bune si sa pot sa ma deplasez undeva spre 4 luni, astfel incat totul sa fie safe pentru gagalicea strumfa din burticuta, pe care inca nu am vazut-o, aoleeeeu, ce mult mai e pana la vizualizare!!
ok, in rest, ploaia s-a potolit aici, cu mancarea aproape ca am terminat, lui Popi tre sa-i spun ca hormonii se joaca v-ati-ascunselea cu ea:) (si cu noi toate), asa ca orice reactie ciudata a partilor noastre componente e normala, mai ales cat luam progesteron, primele luni de sarcina...
E inca duminica, la voi e seara si maine o luam de la capat, iar la munca cu program.
Si eu stiu ca innotul e super pentru sarcina, dar tre sa iti dea voie nenea doctoru
Eu ma simt excelent, dar vad de 50 de ori pe zi, zici ca e camera de lectura.Chiar, ia sa imi car eu niste reviste acolo, sa para mai colorata, hi hi hi
pupici la gagici!
talk to you soon!
Bubulina42 spune:
Yna, welcome back,, felicitari pentru inimioara, pentru linisteala si pentru laptop revenit la starea de frunctioneala:)
Te asteptam cat mai des, cred ca stii deja!! :)
kmy_black spune:
yna
felicitari pt inimioara!!!!
Gina, unde esti? totul e ok?
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
andie_n spune:
Buna seara, fetelor! Bine ai venit, vreausaninga! Sanatate si sa ai parte de o sarcina usoara! Dar sa stii ca nici eu nu mai vreau sa ninga acuma, chiar daca imi place la nebunie sa schiez (oricum nu as mai schia acuma, am fost si asa stresata ca eram la schi in Austria cand mi-am dat seama ca sunt insarcinata si am schiat destul atunci). Multumesc de incurajari Denisa si Bubu , incerc si eu sa fiu cat mai calma si relaxata. Acuma o sa ma duc si eu la culcare , noapte buna tuturor.
Andreea, 6+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
Bubulina42 spune:
somn usor, burtici si viitoare mamici de peste ocean:)
Kmy, pa daaaa, n-ai citit-o pe Yna? azi a auzit inimioara lui bebe! ahh, tanjesc dupa clipa asta!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 somn usor, burtici si viitoare mamici de peste ocean:) Kmy, pa daaaa, n-ai citit-o pe Yna? azi a auzit inimioara lui bebe! ahh, tanjesc dupa clipa asta! |
am corectat, vroiam sa pun semnul exclamarii!!!
Looana spune:
Va salut pe toate gravidutele ma bucur ca au aparut deja multe gravidute,e frumos grupul nostru...deja a prins viata...toate asteapta sa-si vada inimioara care bate ....alte deja au vazut-o si le felicit
Trebuie sa citesc un pic din urma eu am pierdut firul...dar de maine am timp sa recupar....dar ma bucur ca vad ca sunt in mare parte toate gravidutele sunt bine cu mici sintome....Si mie deja de 2 zile deja mi #537;e face rau seara,ce sa fac asta e trec si astea...alte mai grele sa nu fie.
Fetele care muncesc va doresc un inceput de saptamana usor ,linistit si aveti grija de voi...lasa-ti munca mai incet,nu va agita-ti tare sa nu-i faca rau lui bene
Noapte buna pe maine
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
almy spune:
Buna dragutelor!
Bun venit ANA, DENISA, ONUTZ, VREAUSANINGA (vrei tu, noi nu...)
Sa-mi fie cu iertare daca am uitat vreun nume, dar nu mai functionez la cote maxime.
YNA, felicitari pentru inimioara! Bun venit inapoi!
Mai fetelor, nu ma lamuriti si pe mine? Ca neuronu' nu mai colaboreaza zilele astea...Ce verificati voi soro in pampers/scutec? Ca nu ma prind!
Ok, ca fiind "patzita" deja de doua ori, hai sa spulberam niste mituri. La AMBELE sarcini am avut greturi. Cu diferenta ca la fata pana in sapt 12, la baiat TOATA SARCINA!!!! Daca nu ne-ar da Dumnezeu uitarea, multe femei n-ar mai avea curaj. Simptomele sunt cat de cat la fel, doar ca greturile sunt provocate de mirosuri diferite, de ex la fata vomam la cel mai suav miros de cafea, iar la baiat o savuram! Si altele. O, apropo, nici acum nu suport mirosul de cafea, chiar sunt curioasa daca o fi fetita. Ce-o fi, copil sanatos sa fie!
Statistic, 2 din 3 femei au greturi, deci daca sunteti acea UNA din 3, hey...lucky you! Credeti-ma pe cuvant, mai ales dupa weekendul super gretos pe care l-am avut.
OK, am vazut ca plangeti. Si eu, si mai am si stari de nervozitate destul de des si n-am rabdare deloc, mai ales cu cei mici, dar e mai mult din cauza greturilor, ca nu ma suport pe mine, d'apai pe cineva in jurul meu? Dar mereu le spun: mami va iubeste si abia asteapta sa se joace din nou cu voi, doar ca acum pana e protejat bebeul din burtica, la mami ii este foarte rau. Dar ma vad saracii, si ma cred pe cuvant. Abia astept sa am energia mea inapoi.
Mai, dar ce serioasa am devenit. Care-l mai vedeti pe Bruce prin vreun film, sa-i spuneti ca eu in fiecare seara ma pieptan momos, ma aranjez poate poate oi continua visul ala... Si...nimic!
Shht...al meu nu stie nimic de ce viseaza sotia lui de cand doarme singurica :-))) Ca de cand cu greturile, dorm singura, cu geamul deschis larg!
Frumos a fost in seara asta, cand m-am asezat si eu sa va citesc, deschid geamul larg, ce sa vezi/simti? Un vecin facea gratar! Ce, strica o tura la baie de strigat la buda??? Mancasem si eu o grefa amarata...si un coltuc de paine!
OK, dau stingerea, maine am multa treaba, dar printre picaturi va mai citesc.
PS: Doresc greturi in scadere celor care impart aceeasi barca cu mine si multa multa rabdare si putere! Suntem la jumatatea perioadei nasoale, daca asta va incurajeaza! Iar "nesimtitelor" le spun: maaare noroc aveti! Iar la toate va doresc multa sanatate!
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)