Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
IPopica spune:
Bubule, mi-l ingrijesc cu mare drag pe micul meu nou prieten. Il tin in apa caldutaaaaa, il mangai cu cremaaaaa, il protejez cu nadragei de babushka .... de-astea; e tot o dragaleala pe noi; asta e acu' suntem 3
gogoasa hormonizata
Bubulina42 spune:
Popi, stai cumintica, chiar nu te ajuta cu nimic agitatia.Si fii mai optimista, ce naiba! De ce ar trebui tocmai la tine sa fie rau? fii curajoasa si crezi ca are sa fie ok!Si ce naiba, s-au termonat clinicile particulare de pe acolo?Du-te si la un alt medic sa ti le citeasca, chiar daca platesti si vezi ce parere are.
Uite-asa!
Cat despre prieten, -tre sa scapi de el; am zis!
Ti pup!
io.
5 sapt +
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Bubule, mi-l ingrijesc cu mare drag pe micul meu nou prieten. Il tin in apa caldutaaaaa, il mangai cu cremaaaaa, il protejez cu nadragei de babushka .... de-astea; e tot o dragaleala pe noi; asta e acu' suntem 3 gogoasa hormonizata |
Nu apa calda, apa rece, ca el e o vena inflamata, iar apa rece il da inapoi!!! Mai ales dupa ce iesi, da cu multa apa rece!!!
Alma 7+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
IPopica spune:
Am pus-o de-un capitol nou, dar bineinteles ca user-ul este moderat inca, si cine stie cand o aparea mesajul.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171452&nm=Minuni-de-NoiembrieDecembrie-2012-4
Apa rece, zici? La naiba, citisem in vreo 3 surse ca trebe apa calda. Inclusiv in "what to expect when you're expecting". Incercam si rece ....
gogoasa hormonizata
NovDec2012 spune:
Teodora , Carmen am facut modificarile in listuta.Acum sper ca e bine.
Adriana petrecere frumoasa !
Ioana medicul iti va zice de ce sa te feresti.Si eu trebuie sa fiu atenta ca nu am anticorpi la toxoplasma.
Yuhuuuu nou capitol.Vorbarete mai suntem.
Biara spune:
buna, ca sa scapati de moderare scrieti cateva mesaje cu userul comun in noul capitol sau aici
sarcini usoare, frumoase si la termen ,
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea