Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
andie_n spune:
Buna dimineata, burtici! Sanatate celui mic Laura! Kmy, La Multi Ani bunicii si sanatate in continuare! Succes la doctor, Denisa! Eu tocmai am ajuns la munca, acuma tb sa ma si apuc sa muncesc. Sper sa am timp sa va urmaresc azi , daca nu, citesc diseara.
Andreea 6+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
Looana spune:
Neata gravidute
Laura multa sanatate baietelui,bunci de asemenea sa traeasca sanatoasa sa va bucurati ca o aveti linga voi
Denisa succes azi la ecografie,sa vii cu vesti bune
Camitu cum te mai simti,cred ca daca ai stat un pic si te-ai relaxat e mult mai bine.
Bubulina legat de brinzeturi ce ziceai in urma cu citeva pagini ,ai dreptate dar cu iaurdul simplu cum ramane ,eu folosesc mult dar nu gasesc iaurd pasteriuzat....cind merg la cumparaturi atit ma uit pe ele dar in urma cu 2 ani mai gaseam....acuma nici urma ca sa scrie e cutie ca e din lapte pasteriuzat.
Fetele ma luat somn, ma culc un pic
Va salut si celor care sunt la serviciu le doresc o zi usoara de munca.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
IPopica spune:
Neata dragalasele
Onutz, Bubu, dap, pe 10 il vad a doua oara . Prima oara am avut vizionare pe 19 martie - o chestie mica si neagra. Acum tre sa vedem ceva mai voios, ca doar e 4D si o sa aiba cam 8 saptamani
Looana, activia e din lapte pasteurizat. Si napolactul si zuzu (cel putin cele de baut). Pe-astea le consum, la restul nu m-am uitat.
Zi usoara!
gogoasa hormonizata
epopeasca spune:
Buna dimineata si din partea mea si sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Am uitat sa spun ca numele meu e tot Gina, va las pe voi sa-mi spuneti cum preferati, sa nu se faca confuzii
Pana acum am stat sa citesc ce ati mai scris si iarasi mi s-a facut somn...sa nu va suparati pe mine fetelor, nu stiu ce e cu somnul asta pe mine...eram obosita si la prima sarcina, dar acuma casc intruna, parca as dormi non-stop! Doamne-ajuta ca la capitolul greturi parca stau mai bine ca la primul bebe; le am, dar mai suportabile!
Va doresc muuuuuulta sanatate voua si minunilor voastre
7 saptamani
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenisaDeNyys Buna dimineata burtici cum sunteti azi?eu am emtii mari de tot la 5 jumatate merg la doctor denisa |
Iti tinem pumnii!Sa fie bine! Sa te intorci fericita!
Alina 6+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
gina85 spune:
Buna fetele cucuietele
Tocmai ce m-am intors de la gine si nici nu m-a vizitat...
Oficial avem 8+ si vineri un carnat de analize la sange iar prima eco pe 3 aprilie asa ca ma inarmez cu rabdare si o sa ma delectez cu ale voastre eco si batai de inimioara
Apropopo tatal meu e geaman si el nu a facut gemeni si nici sora lui,credeti ca ar fi vreo sansa la mine?????
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
onutz83 spune:
Gina85, iti tinem pumnii pentru 3 apr!
Din cate stiu daca pe linie maternala sunt gemeni in familia ta, atunci ai avea si tu sanse. Dar poate ai oricum
Onutz 5+
laura1713 spune:
Gina draga, din cate tin eu minte de la biologie, cam asa se transmit anumite particularitati (culoarea ochilor, etc.), insa nu stiu daca si chestia cu gemenii. Dar daca asta iti doresti, poate ca vei avea gemeni.
Laura mami de Rares, Tudor si 6+
Doamne ajuta!