A dat in mine..sa-l iert?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Yasmine, de acord cu tine/// la unii insa startul este mai greu ca apoi...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Am o amica care a trecut prin momente teribile.A inceput cu abuz verbal-i-am spus ca va ajunge la violenta fizica,ea nu,e un om bun,bla bla.A durat 2 ani pana la bataie ,plangea si imi dadea dreptate.Zau ca nu ma incalzea cu nimic !Sincer, eu nu prea cred in "doar o data"o data a facut scandal,o data m-a inselat,o data m-a batut.Mai devreme sau mai tarziu se va repeta.In cazul ioanei nu cred ca poate rezolva mare lucru din tara,trebuie sa se intoarca si de acolo ea hotaraste.Si neaparat plangere la politie daca se repeta violenta,niciun tribunal nu ii va incredinta copilul lui daca exista dovezi,martori ca e agresiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

....pacat de copilul tau si de tineretea ta c-ai ales sa te intorci la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca alegi sa te intorci eu cred ca este important ca decizia sa fie luata pt ca tu chiar crezi ca mai aveti o sansa, ca ceea ce s-a intamplat a fost doar un accident, ca el chiar te iubeste si regreta cu adevarat ce a facut, ca vrea sa se schimbe, ca vreti sa mergeti impreuna mai departe, sa mai acordati o sansa casniciei. Daca motivele pt care ai ales sa te intorci sunt pt ca in tara nu ai job si depinzi de banii lui atunci e trist, foarte trist si consecintele nu vor intarzia sa apara.

Bafta si mult noroc, indiferent de alegerile pe care le vei face! Insa gandeste-te mereu la copilul tau, in ce mediu vrei sa creasca, ce vrei sa vada si ce vrei sa invete din relatia voastra.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput