A dat in mine..sa-l iert?
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Inteleg.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Ioannoula spune:
Da Laura, defapt eu am specificat ca nu ne mai intelegem de un an de zile..de la nasterea fetitei... si Marius, daca aveam probleme dinainte de copil, il paraseam fara sa ma mai gandesc... Noua ne-a fost destul de greu sa facem copil, am facut un an de zile tratament, d-aia mi-e asa de greu sa inteleg ce s-a intamplat, am alergat amandoi si ne-am dorit atat de mult acest copil, sa sufere acum ca nu isi are ambii parinti langa el..
andacos spune:
Ioana,nu trebuie sa te superi pe Marius ,el are dreptate,problemele nu apar(doar)cind apare un copil!Au existat si inainte doar ca tu nu le-ai vazut!
Ideea este ca acum exista aceste copil si situatzia ta este cum este!
Tzi-ai facut un plan,cum ai de gind sa actzionezi?Ai consultat macar orientativ un avocat in Romania?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
jenn spune:
Delia,legea e valabila pt minorii romani!Daca John e american,de aia nu e o problema!Pt Ioannoula-incearca sa rezolvi totul legal!Am o cunostinta(romanca) care a plecat in strainatate cu fiul ei , cu acceptul fostului sot si s -a stabilit acolo.Ulterior a pierdut custodia minorului,cantarind f mult faptul ca a incalcat intelegerea.(fostul sot acceptase plecarea pe o perioada limitata)
andacos spune:
Jenn,nu am intzeles?
Cum adica daca s-a stabilit in strainatate cu acodrul tatalui,a pierdut apoi custodia?
Dana
marius spune:
Este oarecum "aiurea" (scuze pt incadrare) sa spui ...Ok am avut probleme de multa vreme... avem si acum, mi-a tras una in fata iar titlul subiectului este:
A dat in mine... sa-l iert?
Eu sunt mai direct de felul meu. Mai "nene" - tu ce faci cu viata ta de o vreme incoace? Nu merge de o vreme incoace, ce ai facut pana acum? Ce vrei sa faci de acum incolo? Nu te-ai gandit deloc? Nu ti-ai facut nici un plan, nimic? O intrebare nu ti-ai pus? Concret ai incercat ceva? Daca da, ce? Daca nu, de ce? Ce astepti? E viata ta si a unui copil. Presupun ca ar trebui sa mai ai un cuvant de spus in viata asta. Ce faci cu viata ta? Uite eu asa gandesc.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
marius spune:
A plecat cu minorul cu acceptul tatalui (pt perioada limitata ce deriva dintr-un act)- insa nu a primit accept sa se stabileasca domiciliul minorului cu mama. Defapt nici nu avea cum.
Insa mama probabil "a uitat". fapt ce a costat-o destul de putin pentru ca este caz penal. la o adica.
jenn spune:
Andacos,poate formularea mea nu fost clara.Reiau.Ea a plecat impreuna cu minorul cu acordul fostului sot pt o vizita de 3luni,termen pe care l-a depasit-de fapt,nu vroia sa se mai intoarca deloc si a mizat pe lipsa de reactie si interes a fostului sot .Mare,mare greseala!De asta zic,orice cale ar alege ioana sa fie legala!
andacos spune:
Am intzeles acum,este exact situatzia Ioanei,eu i-am precizat asta de la primele mele interventzii!
Dana
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Cred ca exagerezi. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Da, exagereaza, pentru unii nici macar primul pumn nu e greu de dat!