Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 16

paula_m spune:
Pai eu asa am vazut pe prima pagina!! Azi papam tort si bem sampanie de la Adriana...si a mai si intrebat-o ieri Cristina ce face azi, si banuiesc ca asta era motivul...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

ochidut spune:
La Multi Ani Adriana Sa fii o mamica fericita, sa iti aduca bucurii dar si liniste mandrele tale
Si mie imi place poza Rianei, e asa dulcica
Alice, cred ca e super simpatica Mara cum vorbeste ea
Si noi tot cu muci, dar nici nu i-am dat mai nimic, doar o aspir si ser. Voi ce m-ai dati doar pt muci, fara nici un fel de alte simptome?
de Larisa Ioana 24.06.2010

paula_m spune:
Oana, eu pt muci ii dau intotdeauna Sinupret. Multa sanatate
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Neata! Cristina, ce frumoasa e riana in poza ta de profil. Vad ca toate fetitele au parul lungut de acum, si ordonat, pieptanat. Numai mara are 3 fire si alea in toate directiile :)) Mami de ![]() ![]() |
Multumim Alice... esti o draguta. Eu as vrea sa o tund nitel pe Riana, ca i-a crescut tare chica..si ii sta in toate directiile...

ciristina_serban spune:
La multi Ani Adriana!!!!
Sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD rabdare multa sa poti sa ai grija de fetele tale si sa te bucuri non stop de le. Pup!

ooana spune:
Adriana La Multi Ani
fetele cu copilasi mai mari, cam cu cate nr le cresc piciorusele pe an?
noi avem acum 21, oare la anul pe vremea asta o sa avem 23?
ma gandesc ca mai mult nu au cum
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eladea2005 spune:
salutare dragelor!
va multumesc si aici pt gandurile voastre bune...suntem mai bine...amandoi...eu inca ametita, dar asta sa fie toata pb...
ma bucur ca Filip a cerut bietul papa, si de dimi tot papa cate ceva...mi-e si frica sa-i mai dau...el care era asa mancacios, cum n-a mancat vreo 3 zile mai nimic, e rupt bietul...
azi ne repatriem acasa...
azi e ziua Adrianei???
LA MULTI ANI MAMICO, SA FII SANATOASA, FEIRCITA SI IMPLINITA ALATURI DE MINUNILE TALE!
Krys, si mie imi place mult poza Rianei... f dulcica...
sanatate bolnaviori si bolnavioare...
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...