*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (3)*******

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Da Irina, a venit si poznasa sefa! Formeaza un Tot armonios! Multumesc!
Mi-am dus mijlociul 2 zile la cresa, perfect sanatos si peste noapte mi-a facut febra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fiindca suntem pe pagina a doua, m-am gandit sa resuscitez subiectul si sa va povestesc despre vizita lui la psiholog.

Scopul vizitei: accese de violenta verbala

Cat am facut istoricul si am discutat, a desenat; dupa care a facut cateva teste; cel mai interesant a fost unul in care trebuia sa scrie niste semne cf unei legende in interiorul unor forme geometrice; testul avea cam 7 randuri; dupa primele 6, psihologul a pliat foaia astfel incat sa nu mai aiba acces la legenda si la ce a completat deci ultimul rand trebuia completat din memorie; am fost suprinsa sa vad cu cata rapiditate a completat, scria ca si cum i s-ar fi dictat.

Am vorbit despre Asperger, ADHD si altele, dar din fericire e un baietel "redbulic" si atat; vom mai merge la sfarsitul lui aprilie, cand revenim din vacanta.

la plecare i-a cerut desenul fiindca a fost placut impresionata ce frumos a desenat ; dar n-a vrut sa-l lase si a spus:" desenele mele sunt valoroase, nu pot renunta la niciunul " ; o fi stiind el ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ella, premiantul nostru in continuare nu ne dezamageste! Felicitari pentru rezultatul bun la evaluare... psihologii de obicei gasesc ei ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ella,dar ceva sfaturi legat de violenta verbala ti-a dat?
Ca si Ana "recita" niste prostii ....
Legat de desen, cred si eu ca a fost impresionata , iar replicile lui sunt mortale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

DIDI, LA MULTI ANI!!!!! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

La multi ani, Didi!
Clem, Bob e funny rau . Dar da replicile astea cu o fata serioasa sau in gluma? Daca ti s-a parut bun psihologul, mi-l recomanzi si mie? As duce-o pe Mara la o evaluare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi, esti berbecuta? La multi ani!

An@,
Psiholoaga spune ca vocabularul "urat" la un copil de 5 ani trebuie apreciat prin prisma varstei, adica a capacitatii lui limitate de a intelege exact sensul cuvintelor.
de ex stie ca "moarte", "mort" e ceva rau, dar nu cred ca-si da seama exact cum sta treaba , ca atunci cand se supara pe noi ne spune : "voi nu ma iubiti, voi imi vreti raul, voi ma vreti mort"
Mi-a spus intr-o zi ca el stie ce inseamna sa fii mort , "adica sa cazi si sa nu te mai ridici ".

Fac strigare si aici: cine vine in weekend la Fabrica iespurasilor, la hotel Caro? ; sunt mai multe ateliere pentru copii, eu si vom picta figurine de lut si vom incondeia oua.
Atelierele se tin pana pe 20 aprilie parca, dar noi plecam duminica, asa ca vom merge sambata, in prima zi.
Pentru adulti am inteles ca e un loc unde pot sta de vorba, pot bea ceva si speram sa luam si masa acolo.
Mai multe info pe site-ul oficial.
Noi vom ajunge in jur de ora 14-15:00.

Alina, daca nu ne sincronizam sambata, desi eu sper sa ne vedem, te sun sa-ti dau numarul psiholoagei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

DIDI, LA MULTI ANI!!!!

Ella, ce tare e Bob!!!

Andreea ma striga 'Mushii' cu 'sh', vine cumva de la muci, habar nu am de unde a scos cuvantul asta, ideea e ca vin acasa si sar amandoua pe mine cu 'Mushiii' si i=am zis ca nu suna bine cuvantul si sa nu-l mai foloseasca .. apoi ea zice ca ma alinta .

In ultima vreme vrea sa scrie, cifre, litere, imi cere fise ... cred ca le-a venit vremea de scoala. Acum dupa atatea discutii ca-s pregatiti ori nu, sincer eu cred ca-s pregatiti si pana la scoala se vor plictisi tare ... anul viitor va fi grupa mare la gradi si sigur va invata sa scrie si sa citeasca cate ceva, si asta nu ca vreau eu, ci ca cere ea ... de alexandra ce sa mai zic ca doar ea copiaza tot. O sa fie destul de mari in clasa I mai ales ca o sa aiba si peste 7 ani cateva luni, dar poate e mai bine asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didi!
Betty si Andrei cere sa scrie litere, cifre, sa faca calcule. E foarte indragostit de scris in ultima vreme. Bine, el e la grupa mare deja si fac destule la gradinita. Dar nu cred ca e pregatit pentru scoala. Scoala nu inseamna numai sa scrie de placere, trebuie sa stea in banca, sa respecte instructiunile invatatoarei, sa-si astepte randul. Andrei sigur nu e pregatit pentru asta. Imi spune ca s-a saturat de lectiile de la gradi, sa stea sa o asculte pe doamna, sa raspunda doar din cand in cand, el vrea inca sa se joace destul de mult. Desigur, nu sunt toti la fel, alti capsunei poate sunt pregatiti de asta, dar noi sigur nu.

In alta ordine de idei, capsuneii vostri au "simpatii"? Noi avem o fetita in grupa care e "ingagostita" de Andrei si m-a rugat sa-l conving eu sa fie prietenul ei. Dar baiatul meu se tine tare pe pozitii, nu merge nici o strategie pe care o punem la punct. Sunt asa simpatici, imi e tare drag de ei.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani Didi!!!!

Bob e o figura :) E bine sa stie ce vrea :)

Si Manu cere tot timpul fise, vrea sa scrie etc
dar eu zic ca nu e pregatita psihic sa faca fata rigorilor scolii
Oricum, ea e abia in grupa mijlocie la gradi
Saptamana asta e foarte suparata, ca vine ziua lui Mihnea si ca va primi mult mai multe cadouri decat ea (adica - stie ca primeste si ea ceva de ziua lui Mihnea, dar ceva mic :D)
Manu refuza sa vorbeasca cu baieteii - zice ca numai fetitele sunt prietenele ei - desi simpatii mai are si ea, printre baieteii mai mari de la gradi, dar asa, de la distanta. L-a invatat si pe Mihnea sa nu se joace decat cu baietii

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput