*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (3)*******

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Bine ati venit Rhoneea && Pierre-Sebastien :)

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Parca eram in capitolul 2, la pag 25-26, cum am ajuns in capitolul 3, pagina 7? Ma gandeam ca ati scris voi atat :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

si eu am intrat azi si am vazut pagina 7 si mi-am zis ca e ceva, vreun eveniment, a nascut cineva , etc

vad ca avem si un nou capsunel pe plantatie; bine ai venit Pierre!

Ieri l-am luat pe la Babyexpo, sa-i cumpar sandalute si am gasit Garvalin foarte frumoase, dar ce bine ca l-am probat ca i-au venit 29 si nu 28 cat stiu ca poarta; am fost la standul ookee si si-a ales un joc; eu i-am spus de dinainte ca are voie doar un joc, desi niciodata n-a tras de jucarii in magazin si nici nu a cerut; si-a ales un joc care i-a placut lui si langa el era un baietel mai mic care urla sa-i cumpere maica-sa mai multe jucarii si ii spune : "ce urli asa? n-ai inteles ca ai voie doar un joc? bucura-te si tu cu mai putine "
Dupa care am fost la 2 standuri de carti si si-a ales carti, evident, cu dinozauri care au revenit in forta in peisaj
Povestesc de Babyexpo fiindca mi-aduc aminte ca nu indrazneam sa merg cu el acolo cat era bebe, ca nu era chip sa ne concentram pe nimic altceva decat pe el...o adevarata incantare sa ai baietel de aproape 5 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Multumim fetelor de primire :)
Sper sa pot tine pasul cu voi si sa ma intergrez in grup

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

Perle de shef!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bine ai venit, Irina, povesteste-ne cand ai timp despre Pierre, am vazut ca stie ceva engleza si araba, banuiesc ca se vorbeste asa in casa.
Poohy, cred ca depinde si de notorietatea scolii. La sc 11 de ex ma astept sa nu mai fie locuri dupa prima faza, insa la astea de cartier nu cred ca e asa mare bataia. In fine, tu stii ca eu sunt optimista (si nu prosteste), chiar simt ca va fi bine. Mai avem insa un an pana atunci, se mai aseaza un pic treburile. Scoala din Bragadiru chiar e buna, insa nu exista AF-uri in zona, asa ca pt mine e descalificata din start. In ce zona te muti? Cu hainele si noi avem probleme (la B), insa daca il amenint ca nu mai primeste desert, se conformeaza. E obositor sa vad ca cedeaza doar la amenintari, insa deocamdata e singura metoda. Rareori face de buna voie.

Didi, asta e situatia ideala, dar la noi nu prea functioneaza. De ex i-am explicat lui M ca trebuie sa-si faca dimineata singur patul, insa nu misca nimic. Oricum nici cu recompensa nu e rau, Matei de multe ori ma ajuta si fara sa-i dau bani pt ca inca de la inceput i-am zis ca-i voi da doar daca am. (si eu "am grija" sa nu am intotdeauna). Am fost in w-e pt prima oara la Lidl (ca sa iau faina Castello pt painea de casa, numai ei aduc) si vreau sa spun ca mi-a placut, au multe produse nemtesti si probabil de calitate (am recunoscut pungutele cu oua de Pasti din care mi-ai trimis acum cativa ani), era destul de aglomerat probabil datorita discounturilor.

Ella, ma bucur sa aud ca ai targuit si ca a fost frumos cu Bob, cum au mers in general treburile la BabyExpo?

In alta ordine de idei, cum stati la capitolul curatenie de Pasti? Eu am avut un ajutor in w-e si taaare bine a fost.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare,

io lucrez azi in schimbul 1 si asta pt ca e greva in gradinitza.. si am venit cu bicicleta :) placut. Tocmai mi-au fabaietzii cadou o biciclta..banuiesc ca a costat cat o masina din aia ultima mana inainte de casare .

Ella & Alina, cred ca din subiectul nostru s-a facut split la pagina 20 cap 2 si cele 7 pagini din 27 au ramas 7. cam asa cum ii explic lu R metodele de mathe.

Noi am avut o saptamana cam ciudata, am ajuns de doua ori s ail iau pe R, o data marti cu enterocolita..si odata vineri cu febra…a facut saracu gripa. David vaz ca-I okei. Si ieri a si alergat ca nah isi revenise si a facut febra musculara ca era putin speriat cand a vazut ca nu poate sa mearga.

Ella, care ar fi cea mai buna optiunea cu asigurarea in Turcia? Noi pana acu am tot fost prin spitale dar numai in EU dar aici?

Liviana, David nu ii place sa faca ordine..dar jocurile si le pune la loc si de obicei cand il pun sa faca ceva nu il las pana nu face..ca am vazut ca la gradi face..dar nici alea nu cedeaza deloc.

Mai am o mie de chestii..poate mai scriu de acasa..cu toate ca slaba sansa..

Rhoneea, Bine ai revenit!!!! revenire sfioasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ehe Liv, o placere cu la Babyexpo; am facut un tur, ni s-au lipit mai multe de mana, cum e de obicei la babyexpo, dar de data asta s-au lipit chestii utile, de exemplu protectia aia din plasa cu rama care se fixeaza la marginea patului ca sa nu mai cada din pat; am tot cautat dar trebuie sa se potriveasca fiindca patul lui are salteaua bagata in rama patului si nu toate protectiile astea se potrivesc; si acum 2 saptamani a cazut din pat nopatea si s-a speriat rau. Patul lui e lat de 120 cm dar are obiceiul sa se rostogoleasca brusc, adica titirez ziua si la fel noaptea

Treburile cu Babyexpo au mers ok, dar se vede ca e criza, lumea a sarcit, puterea de cumparare a scazut si in general cumparatorii se uita in primul rand la pret, sa fie cat mai mic, iar criteriul calitatii/brandului a devenit irelevant ; eram in standul Z cand am auzit remarca "ce scump e, am vazut la jumatate de pret in Dragonul Rosu" ; este aberant sa compari calitate premium cu gunoiale din Dragonul Rosu facute pe vapor, din materiale care contin bumbac pe eticheta si atat , vopsite cu substante toxice, etc. Dar saracia te faci sa-ti gasesti justificare pt orice porcarie pe care dai banii.

M-am vazut cu Poohy la Babyexpo si am povestit mai mult.

Didi, nu stiu ce fel de asigurari medicale aveti voi in De, dar in Ro exista , teoretic, un card european de sanatate, care ar trebui sa acopere orice situatie de urgenta ; valabil numai in EU; zic teoretic, fiindca practic se obtine dupa multa alergare.
Noi cand am fost in Turcia am avut 2 asigurari private, pe care le-am facut inainte de plecare; desi ambele erau cu decontare directa, in realitate lucrurile nu au stat asa, fiindca spitalul Anadolu unde a fost internat ne-a pretins la externare plata spitalizarii, parca mai mult de 2000 eur a fost; la fel, dr hotelului ne-a cerut sa platim consultatia, 150 eur, pe loc.

Anul trecut in Bg, cand a facut otita, dr care l-a vazut, trimis de asigurator, si-a notat nr asigurarii si s-a decontat cu asiguratorul.

Inca nu am facut nici noi asigurare de calatorie, dar trebuie cumva saptamana asta sa gasesc timp; vom pleca pe 8 aprilie 10 zile in Algarve si dupa aia la DL asa ca va trebui sa fac asigurari pt ambele plecari, deocamdata.

Ref la asigurarile din Ro, adica astea private, nu se face distinctia EU , non EU, ci valabila in toata lumea cu exceptia SUA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Liviana , din pacate la limba araba a stagnat.Engleza si franceza au ramas in vocabular iar acum romana fluent.

DidiAlex ... ma bucur ca m-ai recunoscut ... .Din nefericire un capitol din viata mea m-a facut sa abandonez tot,plecand cu mainile in buzunar si incepand o viata noua.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

Perle de shef!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ella, multzumesc mult de raspuns. Inca ma mai gandesc daca o sa iau aparatul de inhalat cu noi sau nu..doar spray-urile..lor le-a mers bine la mare pan acu. Ma cam apuca cu dureri de cap cand imi dau seama unde zbor..
in EU nu a fost niciodata vreo problema cu asigurarea noastra. Noi avem asigurare de stat, nu neaparat mai ieftina..platesti pauschal din salarii evident ca platim mai mult decat privat..tre sa caut una privata..dar si aici is dileme. nu fac nimik extra pt calatorii si egal ca a fost Belgia, austria sau Spania am prezentat cardul de sanatate pe care il prezint trimiestrial si la pediatru. si am fost tratati cum se cuvine: maini puse la loc sau tratament de conjuctivita..

io il trec pe David sapt asta pe bicicleta 18". Mai ramane sa ii gasesc lu R 24" si m-am scos.
am fost acu 2 sapt in Köln si a fost prima oara cand ne-am plimbat cateva ore..si asta pt ca copii au avut Roller-e.. deci s-a meritat investitia.

curatenia de Pasti..pai fac pe bucati noi suntem si niscai defazati de pastele catolic si io in sapt mare sunt in vacanta cu copii.
dar incerc sa o fac pe bucati. in definitiv nu scot covoarele afara..cred ca as ajunge la stiri am deja impachetat bocancii si gecile de iarna, via boxa.
dar nu o sa gatesc nici excesiv nici musafiri, oricum vinerea mare e sarbatoare, oua si cozonaci. Incerc sa mentin un echilibru si sa nu pic lata in prima zi de pasti . o sa incerc anu asta sa mergem cu totii la inviere. ar fi primul an.

Liviana, incearca sa ramai ferma..sa vezi cum schimba ei roata..si io am fost demult surprinsa cand la fel o educatoare mi-a spus si chiar a avut dreptate. Ele nu tipa niciodata la copii si copii asculta de ele parca marionete...asta ar traducere lumea calatoare pe aici..ca li s-a asimilat eu-ul individual..nu stiu cum inregistrez timpul asta ca joi aveam de gand si m duc cu el la tetru de la 16 iar vineri am concediu, ultima zi cand pueam sa imi iau zile de anu trecut, altfel expira de la sine.

Rhonnea, Orice sfarsit e un nou inceput

da, imi aduc perfect aminte.. ultimul mesaj al tau pe plantatie.. nah dar am mai si uit

Ioana de la Cluj, La multi ani!!! cu scuzele de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Rhoneea bine ai revenit! Si mie imi era cunoscut nick-ul tau, parca te-am mai vazut pe la capsunele.

Cum mai sunt capsuneii care erau bolnaviori?
Andrei e mai bine, inca ceva muci si tuse, acum e si tati bolnav, eu sper sa scap de data asta.

Am vazut ca a scris Liviana de Lidl. Ce parere aveti de produsele lor? S-a deschis de curand si la noi in oras m-ar tenta sa incerc cate ceva. Avand multe produse nemtesti ma gandesc ca sunt si de calitate.

Ella distractie placuta in excursii! Merge si Bob in ambele?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 13+

Mergi la inceput