FIV Dr. Laura Dracea -16
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
CRISA1980 spune:
Buna mamicic si viitoare mamici,
ma bucur sa mai aud vesti despre voi si cavalerii vostri, dsoara mea e o nazdravana,, la 2 luni jumatate avem 59cm si ne apropiem de 6 kg..e o smechera,,,ca orice copil sufera de multa atentie si cum multttttttt ne-a luat sa o avem o are pe deplin .
Din pacate nu avem facebook ,dc sunteti amatoar putem vb pe mess, eu nu stiu sa scriu pe privat adresa de mail dar o astept de la voi.
Mrg deja te-ai intors la birou???
V-ati decis pt ce perioada stati acasa?1 an sau 2 ani?
Nikooo nu mai stim nimic de tine, sigur bebe iti ocupa tot timpul .
Eu acum o tin pe dolofana pe picioare, s-a invatat prost, leganat pt a adormi,,,in rest toate bune si frumoase...asa cum spunea si MRG..anu trecut eram in plin tratament si acum am minunea in fata.
Va pup si aveti grija de voi si comorile voastre.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CRISA1980 spune:
OFffffff,
ati abandonat forumul sau v-ati mutat la alt subiect,tot urmaresc dc mai ziceti ceva dc a mai aparut vreo viitoare mamica ,,,dar nimic.
probabil sunteti pe facebook dar noi nu avem,,,poate imi lasati vreo adresa de yahoo si vb pe mess:) .
Ce va fac nazdravanii?Laura e probabil cu bebe in brate.
VA PUP
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tebligia/tebligia.jpg)
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRISA1980 OFffffff, ati abandonat forumul sau v-ati mutat la alt subiect,tot urmaresc dc mai ziceti ceva dc a mai aparut vreo viitoare mamica ,,,dar nimic. probabil sunteti pe facebook dar noi nu avem,,,poate imi lasati vreo adresa de yahoo si vb pe mess:) . Ce va fac nazdravanii?Laura e probabil cu bebe in brate. VA PUP ![]() |
Laura are bebe frumos
gia_flower--- adresa mea de mess
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura32/Laura32.jpg)
Laura32 spune:
citat din mesajul lui CRISA1980 OFffffff, ati abandonat forumul sau v-ati mutat la alt subiect,tot urmaresc dc mai ziceti ceva dc a mai aparut vreo viitoare mamica ,,,dar nimic. probabil sunteti pe facebook dar noi nu avem,,,poate imi lasati vreo adresa de yahoo si vb pe mess:) . Ce va fac nazdravanii?Laura e probabil cu bebe in brate. VA PUP ![]() |
Da Crisa , am nascut pe 3 iulie
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Imi pare rau ca nu a mai aparut nimeni pe aici , sa mai dea de veste cate ceva
![](plang.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
CRISA1980 spune:
Buna mamicilor,
bate vantul pe aici,,a venit toamna si nici urma de mamica,,,numai Laura mai lasa cate un mesaj,,,sa iti traiasca, e un gresunel frumos foc,,,fetelor acum intram in 2013 ,,va ganditi la bebe 2?
Va pup pe toate si flacaii vostri,se pare ca sunt singurica pe aici cu o printesa
CAMELIA28 spune:
BUNA
vad ca majoritatea sunteti proaspete mamici, dar unde sunt incepatoarele? Nu mai face nimeni FIV la Dracea? mi-e greu sa cred! are femeia asta o mana...
Voiam sa va zic de fapt ca va asteapta niste momente adorabile, cu cat cresc sunt din ce in ce mai adorabili, la noi primul an a fost mai greu, de fapt mie nu mi-a placut deloc, dar dupa un an.........ceva de vis!
In momentul asta , de xe, am un pui in brate care maraie la monitor si mami intelege ca nu-i place In padurea cu alune si trebuie sa punem Trenul tuk, tuk
Va pupam pe toti!
mami de gemenasi nastrusnici Luca si Marc 11 mai 2011
Laura32 spune:
citat din mesajul lui CRISA1980 Buna mamicilor, bate vantul pe aici,,a venit toamna si nici urma de mamica,,,numai Laura mai lasa cate un mesaj,,,sa iti traiasca, e un gresunel frumos foc,,,fetelor acum intram in 2013 ,,va ganditi la bebe 2? Va pup pe toate si flacaii vostri,se pare ca sunt singurica pe aici cu o printesa |
Crisa multumesc pentru urari , offf ce a-si mai face FIV 2 daca ar fi si bani
![](plang.gif)
pupici
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andreea07/Andreea07.jpg)
Andreea07 spune:
Buna fetelor....
Va rog sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.
Ma numesc Andreea,si sunt casatorita de 4 ani :)
In Decembrie se implinesc doi ani de cand incercam sa facem bebe,dar din pacate se lasa asteptat si numai nu vrea sa vina.
Vazand acestea ne-am decis eu si sotul meu sa facem cateva investigatii muuult mai amanuntite,pentru a vedea unde este defapt problema de nu vrea sa vina bebica si la noi.
Eu am fost diagnosticata cu Sindromul Ovarelor Micropolichiste
Iar sotul meu, o data cu Oligospermie severa iar a doua oara cu Azoospermie.Speram ca in urma tratamentului care l-a primit pt diagnosticul lui,sa "produca" macar 1mil de spermatozoizi,sa putem facem si noi FIV.Asta e singura noastra sansa.Daca nu....atunci va face biopsie testiculara si dade dade gasim cativa "mititei" zurlii :)
Ceea ce vreau sa va intreb este daca a facut sau a mai facut cineva FIV la policlinica Gynera,mai recent,cu D-na Dr. Laura Dracea.
Tebligia am o mare rugaminte la tine,te-am gasit pe FB dar nu pot sa iti trm mesaj.Spune-mi te rog frumos..tu ai facut FIV,cu d-na Dr.Dracea?
Merci frumos :)
Laura32 spune:
Andreea , eu am facut fiv la Dracea anul trecut in octombrie si a fost cu reusit din prima . Iti doresc mult succes si sa ne tii la curent . Aici nu a mai scris nimeni de mult , dar daca fetele sesizeaza ca vom fi active , vor mai intra si ele .
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andreea07/Andreea07.jpg)
Andreea07 spune:
Laura,
poti sa imi dai mai multe detalii te rog frumos?
Ai facut FIV+ICSI?
La ce costuri ai ajuns?Cat a costat FIV?Cat a costat medicamentatia (stiu ca nu e la fel la toata lumea.. cu medicamentatia) dar as vrea sa stiu asa aproximativ .
Ms mult :)
Cu siguranta ca o sa va tin la curent numai sa am pe cine :*
Pupici :) si sanatate la bebe :)