FIV Dr. Laura Dracea -16
Raspunsuri - Pagina 8
mrg spune:
Si eu am fc Fiv la dr Dracea si acum am un baiat si dc ma hotarasc pot sa mai incerc fiindca mai am 6 embrioni crioconservati...vom vedea dc ne mai tin nervii....
Am o prietena care trebuie sa nasca si a fc si ea fiv cu dna.dr.
Pup si multa bafta incepatoarelor!
Mamicilor sa va traiasca puii!
CRISA1980 spune:
hmmmm ....ma uitam ca in luna octombrie va intrebam de bebe....si cum te gand esti prea mult...sunt insarcinata in 8sapt -NATURAL-soc si bucurie...Aveti grija de bebici si Mosul va avea grija de dorintele voastre.va pup,sarbatori fericite alaturi de cei dragi..va mai asteptam cu impresii..niko,mrg,teb...pup
am cavalerii vostri
CRISA1980 spune:
hmmmm ....ma uitam ca in luna octombrie va intrebam de bebe....si cum te gand esti prea mult...sunt insarcinata in 8sapt -NATURAL-soc si bucurie...Aveti grija de bebici si Mosul va avea grija de dorintele voastre.va pup,sarbatori fericite alaturi de cei dragi..va mai asteptam cu impresii..niko,mrg,teb...pup
am cavalerii vostri
Laura32 spune:
Felicitari Crisaaaaa , ce bucurie . Sarcina usoara si un bebe sanatos ! Doamne ce frumos
Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andreea07 Tebligia am o mare rugaminte la tine,te-am gasit pe FB dar nu pot sa iti trm mesaj.Spune-mi te rog frumos..tu ai facut FIV,cu d-na Dr.Dracea? Merci frumos :) Doamne,fa o minune si pentru noi....! |
Andreea poti sa ma cauti si pe mine pe FB , Gabriela Iacob Fota ... daca te pot ajuta cu ceva
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tebligia Andreea s-a hotarat sa faca in alta parte FIV |
Am inteles Lgia . Sper sa fi avut noroc
Laura32 spune:
Hello !
Pacat ca nu mai scrie nimeni nici o noutate , mi-e greu sa cred ca nu sunt fete care fac Fiv la Gynera :(
S-a mai gandit vreo mamica sa faca al doilea Fiv la Gynera ? Eu ma gandesc ca in iarna sa mai incerc un fiv pe ciclu natural .
Va