Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

prettysunshine iti tinem pumnii sa ai succes luna aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
As avea si eu o intrebare, poate gasesc raspuns la voi.
Ce analize depisteaza fibromul?
Am motive sa cred ca am si eu asa ceva.
La mine menstruatia a fost din totdeauna mai abundenta ,si dureroasa,dar in ultima vreme s-a lungit la 7 zile in loc de 5.
De un an jumate nu am mai folosit nici un fel de protectie ,si se pare ca nu am ramas.Este si acest lucru un indicator(ca sa zic asa) de fibrom?
Controale tot mi-am facut dar nimeni nu mi-a zis ceva de fibrom.
Mi sa spus ca am endometru foarte gros,si mi s-a recomandat chiuretaj biopsic pe care nu am apucat sa-l mai fac(am ramas insarcinata a doua oara).
Se pare ca trebuie sa incep sa ma caut prin doctori.Anul acesta nu am facut decat pap.-ul ,care a iesit bine.
Astept sa-mi treaca cm caci sunt zi 1 si ma duc la un eco.
De care credeti ca ar trebuii sa fac:itravaginal sau normal?
Sa auzim de bine!

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

vioika buna , fibroamele se vad prin ecografie si abdominala si intravaginala . Daca doctorul considera ca nu se vede foarte bine la eco abdominal atunci abordeaza eco vaginal. Oricum sa astepti sa-ti treaca menstruatia sa nu te trezesti ca vrea sa-ti faca unul intravginal si orcum e mai bine imediat dupa menstra caci se vede mai bine endometrul. Bafta si sa fie fara fibrom !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Olimp ,multumesc!
In legatura cu ecograful,trebuie sa ma hotarasc la care ma duc caci din pacate la noi in oras nu sunt decat doi medici mai de doamne-ajuta si unul face eco normal si celalalt tranzvaginal(asta din ce stiu eu).
Oricum mai am cateva zile la dispozitie(sa vedem cat ma tine cm de data asta).
Bafta si tie si sa va vad cu bebei pe toate de aici!

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

vioika buna dimineata , eu zic ca poti sa alegi oricare din ei , mie la un eco abdominal mi-au determinat fibromul, cat despre copii ... ce sa zic sunt deja 3 ani de cand ma chinul si nu am niciunul inca ...poate DD ma va ajuta imi pun speranta in El.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna,fetele,arwen,ninia,olimp,multumesc mult pentru incurajari!Eu nu prea am sperante,am facut teste de ovulatie,conform testelor am avut ovulatie in fiecare luna,am prestat si nimic,mi-e teama ca natural n-o sa iasa de data asta.
VIOIKA76,mie mi-au spus ca am uter fibromatos la o ecografie abdominala.Sper din tot sufletul sa nu te confrunti cu asa ceva.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

prettyshunshine te cred stiu cat de frustrant este , si eu am trecut prin aceeasi situatie , anul trecut in vara cand am facut IUI -urile am facut foliculometrie si de fiecare data aveam ovulatie , dupa inseminari am facut teste de ovulatie si tot asa nu s-a intamplat nimic , dar sti cum este fiecare organism este diferit , nu iti pierde speranta , eu am renuntat sa ma incerc caci stiam ca trebuie sa scap de fibrom si apoi sa ma lupt din nou.

Mergi la inceput

Gata am discutat cu dr Torok , miercurea viitoare pe 11 aprilie trebuie sa ma internez la Debreten in vederea interventiei laparoscopice , care va avea loc joi in jurul amiezii si daca totul decurge normal poate vineri imi dau drumul acasa !

pretysunshine tu ziceai sa te-ai operat laparoscopic de fibrom , cam cat dureaza interventia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Olimp,daca-mi amintesc bine,dureaza 40 de minute cu totul,inclusiv pregatirile pentru anestezie si anestezia in sine.Dar de trezit din anestezie mai dureaza pana te trezesti:)Eu am fost operata la ora 1 dupa-amiaza,am stat noaptea la spital, a doua zi dimineata mi-au dat drumul acasa.Am avut dureri doar in zona buricului cand m-am trezit din anestezie,apoi mi-au pus ceva in perfuzie si nu am mai avut dureri deloc.Nu-ti face probleme,e o interventie usoara,va fi bine,noi suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

multumesc preetysunshine de amanunte , nu imi este frica de interventie in sine ci mai mult de anestezia generala mi-e groaza , am mai fost anesteziata general o data si a trecut cu bine , doar ca am asa o mica retinere. Stiu ca ma comport prosteste dar nu ma pot abtine .

Abia astept sa scap si ....sa ma ajute DD sa raman si eu insarcinata. E tot ce-mi doresc ! Incurajarile prind bine in momente delicate ca acesta , iti multumesc ca esti alaturi !

Mergi la inceput