Fibrom uterin (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Dana1122 spune:
Olimp, iti tin pumnii, sunt sigura ca va fi ok! Imi place atitudinea ta!
@ Anca Wish: Violeta ND are dreptate, conteaza (pe langa marime) si pozitionarea, tipul si complicatiile pe care fibromul le da rudei tale. Daca are timp si bani, ar ajuta sa consulte 2-3 doctori buni, carora sa le spuna din start despre teama pentru interventii chirurgicale.
Eu am lasat balta naturistele, mai beau cate-un ceai din an in Paste, si am inceput sa mananc si carne din nou (nu mai mancasem de vreo 4 ani). Ca am hemoglobina cam mica, plus lipsa fier.
Vad ca mi-a intarziat menstruatia cu mai mult de o saptamana, deja sunt prin ziua 38...ma simt ca un butoi, sunt irascibila, mi-au aparut cosuri si mai am si niste dureri ciudate de sani (spre axile).
Violeta ND, te inteleg perfect cu stressul de la job, si eu sunt fix in aceeasi situatie - nervi, atmosfera tensionata mereu, totul facut sub presiune, pe repede-inainte, volum mare de munca, sef coleric, tot tacamul. Dar la cum se prezinta piata muncii, si la rata bancara pe care o am, nu am curaj sa plec.
Dana1122 spune:
Esti foarte draguta Ninia! Dar eu sunt singura, nu sot, nu prieten, deci este 100% imposibil.
Tu ce mai faci, este inca neutra situatia? Daca ai ceva banuieli ca se infaptuieste o pereche de ochisori, sa ne scrii, ca imediat ne organizam pentru niste rugaminti la Doamne-Doamne
Oricum, timp este, s-avem incredere!
olimp spune:
anca wish ce s-a mai intemplat cu prietena ta ? a reusit sa dea de doctor ? toate cele bune !
arwen_76 spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca am disparut asa ca magarul in ceata dar am avut alte treburi ce nu au necesitat prezenta mea la calculator asa ca nu am mai avut timp sa scriu si nici sa citesc. Am azi o durere de cap, asa din ceafa de zici ca sunt lovita cu leuca. Cand am fost la Dr Albu mi-a zis sa asteptam urmatoarea luna, si sa ne vedem intre ziua 10-12 ca sa trecem la planul de FIV. Dupa planul si obisnuinta mea, ar fi trebuit sa ma vad cu el dupa Paste, dar vedeti voi, nu e dupa cum ne gandim noi. Mi-a venit CM in ziua 17, adica pe 29 martie si acum musai tre sa ma duc luni pe 9 aprilie sa vad ce si cum. O fi fost de la chist?! Olimp, asa stiam si eu, ca noi cu fibrom nu facem chisturi, dar nu e chist din ala de au fetele cu ovare polichistice, e unul hematic (hemoragic) destul de periculos in prima faza. Acum e pe duca din cate stiu la ultima eco se redusese, dar nu suficient. Inca nu m-am lamurit de ce m-am captusit cu el.
Olimp, ma bucur pentru tine si-ti doresc toate cele bune, operatia mea laparo a fost facuta in 2007 si a fost ok. Parca a 5-a zi dupa venirea CM tre sa te duci? In orice caz, lucrurile se mai schimba, nu-mi vine sa cred ca sunt deja 5 ani de atunci si eu n-am ramas
olimp spune:
buna arwen chear ma gandeam pe unde esti ? dar misterul a fost elucidat , tare ciudat sa-ti vina CM in ziua 17 , mie nu mi-i s-a intamplat nicodata dar cum spui tu poate de la spurcatul de chist , Doamne da sa scapi de el .
Eu astept CM pe 4 aprilie , daca vine in 4 cum este stabilit atunci in 12 fac interventia ,asa mi-a zis doctorul , sper sa vina sa nu nu-mi faca zile fripte chear acum si sa-mi dea tot aranjametul peste cap.
Apropo durerea de cap poate fi de la schimbarile astea de vreme sau poate hormonal cum ti-a venit CM mai repede , isi fac hormonii de cap
olimp spune:
arwen eu sunt mai zapacita din fire , scuze daca te mai interb o data ce fel de fibrom ai ?
arwen_76 spune:
Sincera sa fiu, este a 3-a oara in viata cand imi vine asa repede. Dar pe celelalte 2 le-am pus pe baza stresului: prima data eram inainte de examenul de licenta si e clar de ce, a doua oara mi s-a intamplat chiar anul trecut, intr-o perioada ft stresanta, mi-a venit in a 19-a zi, aveam un proiect stresant si chiar ma afecta. Dar acum, am schimbat si job-ul, nu fac mai nimic toata ziua, pe acasa am treburi de facut relaxante, acum chiar nu sunt stresata si totusi...
Olimp, fibromul, toate de fapt, sunt subseroase, unul anterior si altul posterior. Amandoua la vreo 3,4 cm. Offf da domnul sa fie bine la tine si sa decurga asa cum ti-ai planuit. Sa speram ca nu va fi nevoie sa intre prea mult in peretele uterului, ca sa te poti recupera repede si sa te apuci de treaba. Eu una, sincera sa fiu, aveam o obsesie sa nu mi se nasca copilul in zodia Pesti, ca nu prea ma inteleg bine cu ei (sunt Fecioara) dar e doar o toana, acum mi se pare mic pe langa faptul ca nu raman si eu o data. Tocmai ce m-am uitat pe analizele facute la Medlife, am AMH-ul 2,68, o valoare extraordinar de buna. Atunci de ce??? (e retorica intrebarea )
olimp spune:
arwen intredevar valoarea este super buna , rezerva e la locul ei , dar cu fibroamele ce vrei sa faci , daca sunt subseroase nu vrei sa le scoti ? poate sunt ele de vina ca nu reusesti , apropo ceva analize hormo ti-ai facut ? , si eu ma chinui din 2009 sa raman graviduta si tare cred ca fiobromul este de vine , am facut si HCG si se vedea cum monstrul deformeaza cavitatea uterina , chear daca mucoasa interna nu are nimic , fibromul apasa pe uter si il deformeaza , eu cred ca asta e la mine , pt ca anlizele hormo sunt bune , trompele sunt ok , si .... nu raman , sotul e in regula si el ....si la fel ca tine am renuntat la serviciul stresant pe care il aveam .