Fibrom uterin (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Arwen_76 am luat extract glicerinat de la Plantextrakt de zmeur si coacaz . Dimineata pe stomacul gol 3 ml (ai un capacel in capul sticlei cu care masori). Eu am o siringa de insulina de 1ml careia i-am pus un ac f gros si trag 3 siringi din sticluta. Pui in putina apa si stai cat mai mult cu lichidul in gura dupa care il inghiti. O jum de ora nu mananci nimic. Cu zmeurul la fel dar pe acesta il iei dupa-amiaza. Coacazul neaparat pana in ora 10.
Eu 3 luni am facut tratam dar luna trecuta am luat zmeur de 2 ori pe zi cate 2 ml pt ca eram disperata din cauza chistului Rezultatul a fost bun, a scazut de la 27mm la 20mm. Chistul meu este endometriozic si devenise mixt, dupa tratam a redevenit endometriozic. Dc ai chist lichid scapi de tot cu tratamentul.

Azi am fost la ginecoloaga mea , prima data mi-a zis ca tb sa fac tratamentul cu estrogeni ca nu cumva sa se lipeasca la loc sinechia apoi cand a vazut ca fibromul si chistul au scazut cu tratam naturist si ca tb sa fac si clexane pe per cand iau estrogenii mi-a zis ca sa nu-i mai iau si sa merg pe tratam naturist. Acum am un ok dar mai cu jumatate de gura

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna seara fetelor , am luat legatura si cu centrul de primire al pacientilor straini din Debrecen , am sunatl a sectie unde se vorbeste romaneste asa ca mi-a fost usor sa ma inteleg cu doamnele de acolo .
Luni trebuie sa-l sun pe doctor sa stabilim data cand merg pentru ultimele investigatii ( cardio, anestezist ) pe care trebuie sa la fec la ei si voi stabili in functie de rezultate si data operatiei laparo.

sa aveti un Weekend placut

- fibrom uterin embolizat
- sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani
- 3 IUI nereusite la Cluj
- urmeaza FIV la debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

salutare fetelor
Am urmarit discutiile cu interes.M-am zapacit cautand capitolul nou. Eu nu am avut noroc nici luna aceasta. Ma stresez prea tare.Situatia de la munca parca ma tine paralizata. Imi caut alt job.
Azi mi-a venit cm. Partea buna e ca durerile sunt mult mai slabe.
Vreau sa-mi fac o programare la ginecolog dar nu stiu cand, in prima parte a ciclului sau in a doua. Vreau sa obtin cat mai multe informatii depre sansele mele de a ramane insarcinata.
In rest e bine. E o primavara frumoasa.
Am vazut la tv la Traieste sanatos pe antena 2 (9 martie) pe dr Zgarbura vorbind despre un medicament impotriva fibroamelor. In aprilie sper sa apara la noi pe piata. Emisiunea o gasiti pe internet.

Mergi la inceput

buna fetelor

am revenit cu informatii proaspete !
miercuri la ora 8 trebuia sa fiu in Debrecen sa fac consultul cardio , si sa discutam cu anestezistul etc si miercuri voi sti exact data operatieie , abia astept sa scap de fibrom ....m-am saturat de el mi-a facut destule zile fripte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen_76 spune:

olimp, numai maine nu-i poimaine, mult a fost putin a ramas. In curand iti vezi visele cu ochii. Tinem pumnii sa fie totul bine, eu momentan, fac analize si astept cu interes sa treaca luna pentru ca nenorocirea aia de chist e pacatos. Si Dr Albu la care am fost mi-a zis ca nu se poate face nimic deocamdata ca tre sa se resoarba.
violeta, si eu mi-am schimbat jobul din cauza stresului si ca in mare parte ma trimiteau pe afara. Mult succes in ce ti-ai propus, iar la gineco eu as zice sa te duci in jur de ziua 10-12.
sper, am inceput tratamentul naturist, sper sa iasa ceva bun.

Mergi la inceput

bnua arwen ca mare dreptate ai imediat plec , acum ma pregatesc si imi fac bagajul , mai trebuie sa fac o baie strasnica si ultimele retusuri , sunt tare curioasa in ce zi se va face operatia , voi vedea...apropo tu mai iei ceva tratament pentru chistul care trebuie sa se resoarba ? sti e tare cuidat de obicei cine face fibroame nu prea prezinta si chisturi ovariene , dar uite ... tinem pumnii sa scapi de el , ziceai ceva intr-o postare mai veche ca poate din cauza chistului foliculii nu se matureaza suficient , ai facut o ovulicometrie , eu am facut 3 luni la rand si am descoperit ca am ovulatie si se matureaza foliculii , zic ca ia avea o certitudine in asta .

- urmeaza operatiel laparoscopica de indepartare a fibromului si ulterior ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Buna fetelor!E prima data cand intru aici la voi in discutii.Olimp ma stie-sunt activa la capitolul FIV.Dar pana acolo am de scos un fibrom prin operatie clasica.Ati trecut vreuna prin asta?Ma puteti ajuta cu cateva detalii de genul:tip de anestezie practicata, durata de spitalizare,durata de recuperare,intensitatea durerilor dupa iesirea din anestezie si nu in ultimul rand locul unde v-ati operat.

Sincera sa fiu mi-e cam frica de operatie dar dupa ce voi sti mai bine cateva detalii o sa fie mai usor.

O dupa masa placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Goofytza, eu mi-am scos fibromul prin operatie clasica. Am facut operatia la Medlife Grivita si nu a fost deloc greu. Adica nu am nici macar o amintire urata dupa aceasta operatie.
Am intrat in operatie pe la 8:45, iar la ora 10 si ceva eram la ATI.
Anestezia a fost generala, si am stat in spital 3 nopti. Adica m-am operat luni si joi pe la pranz eram acasa.
Singura treaba mai neplacuta pot sa spun ca mi s-a parut drena, dar nu e nici asta ceva groaznic. Recuperarea este destul de rapida. Adica dupa 3 saptamani eu am mers si la un botez.
Iti doresc mult succes si tie si tuturor fetelor care urmeaza sa treaca printr-o interventie chirurgicala! Curaj mult fetelor! O sa aveti o noua viata dupa ce scapati de acesti monstri numiti fibroame.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

fetelor am raspunsul ! in aprilie pe 11 sau 12 in functie de cum imi vine ciclul fac operatia !
ieri am revenit pe meleaguri natale si am trecut de toate consultatiile , cardio , anestezistul , inca ceva analize de sange ...etc si asteptam sa imi vina ciclul . Intervetia se face imadiat dupa menstra deci daca imi vine ciclul pe 4 cum ar fi normal pe 12 fac operatia ! si scap de monstrulache .

interventia se va face laparoscopic , mi-a spus ca in principiu nu are de ce sa si tsie din tesut , dar in cazul in care va trebui o va face . refacerea va fi in functie de organismul meu , imi spunea ca in cazul in care organismul meu se refece repede pot in 2-3 luni cel mult sa incerc sa raman insarcinata !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Ninia81 multumesc de incurajari!
Olimp esti practic pe ultima suta de metri.Multa bafta!

Mergi la inceput