Clubul "babelor" FIV-oase 21
Raspunsuri - Pagina 2

many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenus26 Ana, La multi ani! ![]() ![]() Bafta la clocit many ![]() aadina sa fie cu noroc toate intepaturile! ![]() aristico si vrei sa zici ca tot "intamplator" v-ati intalnit si de data asta? ![]() ![]() ady ![]() sami sanatate multa! ![]() pup toate fetele ![]() ![]() ![]() "Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie." "Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. " |
Atat ne spui?

aristica spune:
ana sa ne traiesti!
elenusho azi a fost hilar de-a dreptul: eu pe-o parte a vagonului, el pe cealalta parte, fix in fata mea. Intre noi, puzderie de oameni. La un moment dat, se face-un loc intre oameni, eu il zaresc, ma stramb la el, incercand sa-l fac sa inteleaga sa stea acolo, dar el, un domn, s-a ridicat si puzderia s-a infipt pe locul ramas gol... ca hienele, soro, ca hienele. Si-a facut loc, a venit in fata mea si te-am barfit 2 statii. Apoi am schimbat magistrala si i-am povestit ce facem noi, eu si sotul, el mi-a mai zis cate ceva despre Istanbul si a venit metroul lui. Totul a fost o pura intamplare, ca si data trecuta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

aadina spune:
Multumesc fetelor pt. incurajari.
Sabina, foliculi aveam multisori mici sub 5 mm, doar 1 de 5 mm, si altul de 6 mm. Vor aparea ei in timpul stimularii, sper.Vor aparea ca ciupercile dupa ploaie.Vin si dupa 1 luna de anticonceptionale.
Mi-au iesit si rez. de la Synevo
LH 2.83 mui/ml
TSH 0.959
Estradiol 148.4 pmol/l
FSH 4.09 mui/ml
Doza de 262.5 a stabilit-o cred intre doza mea de la fiv 1 cu 225, si cea de la fiv 2 cu 300, dar lipseste menopurul, nu stiu de ce.
De la consultatie stiu ca a zis ca 225 a fost prea putin pt. mine, si organismul nu a reactionat, iar 300 prea mare si a creat un efect de popcorn (22 ovocite)

daniela74 spune:
Aadina,``ciupercute`` zici ,pai atunci bafta multa,sa ai un cos plin si la sfirsit 2 ochisori frumosi,sau 4
daniela,

5ab1na spune:
aadina suna f bine ce zici tu acolo. sa fie cu ochisori!!
nu te ingrijora de gonal. e f posibil sa mai adauge de miercuri menopur.

Looana spune:
Adina, bafta multa si sa fie u noroc tot ce faci
Ana la multi ani! Sanatate si tot ce- ti doresti sa se realize in viata ta
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

smaick spune:
ana "La multi ani cu sanatate!"
aadina bafta maxima
aristica, lyly, elenus, ady
sami, miss you, sanatate multa

samira33 spune:
hello girls.
anna,LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa,voioasa si sa realizezi tot ce-ti doresti tu.
adina,spor la injectat si sa fie cu reusita.
fete...io-s pe antibiotic de dimineata.
sunt putin mai bine ca ieri.
sunt exemplu de cumintenie...am stat in casa si astazi.
am gradinarit...am desfacut Potosul meu de pe arac sa-i pun alt arac mai inalt si am rupt 2 fire ...au mai ramas 4 fire in ghiveci.
dar am luat cele 2 fire rupte si le-am infasurat pe aracul vechi si am pus cu totul intr-o sticla cu apa sa faca mustati.