Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Carstea, merci mult pentru toate informatiile; deci sa inteleg ca tu ai cerut cezariana? Eu nu am o preferinta clara pentru una sau alta, dar nu vreau sa am un travaliu lung si la sfarsit sa ajung tot la cezariana, cum se inampla deseori cu inducerea. Oricum, mai vad si maine ce mai zic doctorii.

Merci pentru telefon, poate daca e ceva, am sa te sun!!

Daca eu as cere maine cezariana, ei au dreptul sa ma refuze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ana, eu am avut inducere la Finn pentru ca era mult peste termen, 12 zile. Cand mi/au facut inducerea colul era inca destul de lung si inchis complet. Deci nu aveam nici un semn ca as naste in curand. Abia a treia pastila si/a facut efectul. Asta la 24 de ore dupa prima. Atunci am inceput sa ma dilat si au inceput si durerile. Mie mi/au facut epidurala si asa am trecut cu bine peste dureri. Travaliul activ, a fost destul de scurt - epidurala am primit/o in jur de ora 13 iar la 17.30 eram dilatata maxim. Am mers, am sarit pe minge, culcata am stat foarte putin. Am ajuns la cezariana pentru ca Finn avea ceva probleme in timpul contractiilor. Am cateva prietene care au facut inducere si la ele a mers repede si fara probleme. eu zic ca daca ai colul moale si stres, macar putin deschis nu ai mari sanse de cezariana.
Tinem pumnii sa fie totul bine si usor.

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Hai Ana_30!!!
Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ai parte de dureri mari datorate inducerii

Aredwynn: merci de lamuriri, tot am zis ca fac si eu o data proba suptului, mai mult de curiozitate, dar nicicum nu reusesc ca de fiecare data cand se prinde ca ii e foame incepe instant si urla intr-un hal in care uit de cantar si sar repede cu sanul Excelente poze ati facut Sper ca esti ok si cu moralul
Happy: uf, nici nu stiu ce sa te sfatuiesc. Eu am insistat la Bianca cu sanul si sincer bine am facut, si-a revenit cu suptul azi, noroc ca m-am prins la timp, cat e mica isi strica repede suptul dar si-l si repara la fel de repede. E greu si stresant sa insisti cand vezi cum se enerveaza si inroseste toata dar daca iti doresti sa o faci, am incredere ca vei reusi Bianca impinge sanul cu manutele de nervi dar am ajuns la concluzia ca o face inconstient, pt ca daca ii tin mana si ajung cu sanul la gurita ei totusi deschide gurita, prinde sanul si papa.
Franqois: curaj mamica, trebuie sa speri la bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fetelor am constatat ca mi s/a lasat burta. Sper sa nu se mai ridice, ca e tare bine sa respiri fara probleme.

Stie cineva ceva de Lelu?

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Multumesc mult fetelor pentru sustinere, J.D., merci pentru informatii. O iau si eu pe incetul, sa vedem ce si cum la fata locului.

Nu stiu daca voi putea comunica din spital ceva; eventual Carstea, daca nu te superi, iti pot trimite tie un SMS cand voi avea noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

E clar, nu ma mai "tine", acum am percutat si eu ca Ana a zis "maine la 12".

Hai Ana_30!

Multumiri Monnei si cui mai adauga date la capitol, pe mine ma "tine" in salturi asa, sa raspund f. limitat, sorry. As fi vrut sa mai raspund fetelor, da' functionez cam la cota de avarie.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns franqois spune:

Ana vezi cum decurg lucrurile maine. Cum zice J.D. daca ai colul inchis si lung, eu iti sugerez sa ceri peridurala. Eu sunt hotarata daca ajung la inducere sa cer peridurala, altfel nu mai nasc. Adica stau si mai astept decat inducere fara periduarala. Sper sa nu fie cazu'. Iti tinem pumnii.

40+ cu Andrei si mamy de Ioan si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza!

Hai Ana!!!

Hai franqois!!!

Eu m-am culcat cu durere de burta si ac
u m-am trezit cu durere si mai mare de burta. Numai ca e una continua, nu am contractii, insa e o durere menstruala pe la bata chilotului...si e destul de mare....no-spa ar face ceva sau ala il iau doar daca simt contractii? Si daca tot ma laudam ieri ca am scapat de durerile de spate de la sf trim 2 ei bine de aseara vad ca ma incearca un pic de merg cu spatele usor indoit spre dreapta. Uffff si azi dupa-amiaza mai am de mers si in vizita la cumnata-mea unde va fi casa plina si nu intentionez sa merg si sa ma urc in pat sa stea toata lumea pe capul meu sa ma-ntrebe cum ma simt, ce ma doare.... .
Amy, Dara stiu ca voi spuneati ca aveti dureri de burta, dar cum sunt, unde mai exact? Sper sa nu creasca in intensitate ca nu am nr dr......aici nu e niciunul care sa vrea sa fie sunat

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ana, chiar daca nu va fi exact cum ti-ai dorit, sper sa decurga totul bine cu inducerea si sa ai o nastere usoara!

si pentru Franqois:

Jasmin, felicitari!
(Andri, multumim pentru informatii)
asteptam detalii

...a fost tare buna plimbarea de ieri - chiar daca poate am exagerat un pic; a fost un pic obositor dar cu efecte pozitive pentru psihicul meu Am reusit si sa ma lamuresc cum ramane cu progranarea la dr. - marti - de-abia astept sa vad ce mai face bebelina. Ieri n-a fost asa de activa...poate am obosit-o si pe ea un pic; sper sa-si revina.

Un week-end superb dragi mamici si burtici!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

neata fetici!

bag si eu motate pentru cele care nasc azi!

mai fete, eu am uitat cum a fost la primul copil... posibil sa apara colicii asa devreme (la 1 saptamana de viata)?
ca in fiecare seara de pe la 10 jumate avem show cu picea. cu tot infacolul dat la fiecare alaptare si cu toata grija mea la alimentatie...
aseara am cedat si i-am dat 20 ml de baby drink. stiu ca nu e bine, dar nu mai stiam ce sa ii fac. in juma de ora dup-aia a tinut-o in parturi si la final un cacacel si apoi s-a linistit. ea face caca aproape la fiecare alaptat, dar seara se lasa cu scremete si urlete si strangeri de burtica.
as fi baut eu ceai dar momentan pana mi se regleaza lactatia nu pot, caci daca beau chiar si o singura cana mor de sani! inca am lapte mai mult decat cererea si fac noduli durerosi.

cum naiba sa o scoatem la capat cu treaba asta? baby drink-ul ii face bine la burtica (si la baietel tot asta ii facea bine - baby calm-ul ii era apa de ploaie) dar nu as vrea sa ii dau si ceai pentru ca tin foarte mult la alaptatul exclusiv...

si culmea culmilor, am copil care doarme noaptea, iar eu nu pot profita de asta ca ma trezesc sanii care la fiecare doua ore se umplu pana la durere si musai sa ma trezesc sa bag un pic pompa sa ii detensionez... sunt cam chiauna din cauza asta...

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput