Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!
Raspunsuri - Pagina 6
SuperMami_1 spune:
Dara, multumim de vesti. de Tala nu stii nimic?
SI eu daca as fi fost in locul tau, cu toate problemele cu sarcina...cred ca nu ma uitam la bani si mergeam la privat.
Ronina, si tu Brutus?...chiar ca ne gasiram
Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani
megbeng spune:
pe fuga, pana nu se scoala bebelina:
- amy, carucior 3 in 1 am luat de data asta, sunt f incantata..e in genul celui pe care ni l-ai aratat tu in link...eu deja l-am folosit de 2 ori cand l-am luat pe matei de la gradi, apoi in magazin, la plimbare..in curtea casei cred ca o sa fie f f practic. tine cont si de ce zice JD, sa fie pe cat posibil cu roti mari, cu camera; noi il avem pe asta: http://www.mothercare.com/Mothercare-Mychoice-3-Wheeler-Pushchair-Chassis/dp/B001NM0NIS
- dara, daca nasti la RM si ai orice intrebare, sunt aici! (sau pe PM daca vezi ca nu raspund, ca mai sar pagini la citit, recunosc)
-WRAP sau SLING? as cumpara pana la urma asa ceva ca mandrei mele ii cam place in brate si cat mai fac o ciorba sau ceva ordine prin bucatarie mi-ar fi comod (cred) cu ea atarnata de gat..ce imi recomandati? un link ceva de unde sa comand, ca tema mi se pare vasta si mi-e greu sa stau la studiat
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
dara76 spune:
Meg, la bebe mic wrap elastic, abia mai tarziu sling sau wrap neelastic sau si mai tarziu Manduca, Ergo sau Boba (sa fie SSC). Eu asa am citit.
http://www.poarta-ma.ro/Wrapuri-elastice_c_9.html
Dar vezi ca tipa va fi zilele astea la Baby expo, poate va avea reduceri, parca la Polivalenta e. Pt. mine se duce o prietena si imi ia cadou, cred, daca aflu in timp util, zic de pret.
PM pe forum sau pe mail?
Inca nu m-am dezmeticit, sper ca luni sa semnez contract cu ei la 12. Nu aveau loc de consultul preanestezic, dar voi face NST-ul la ei.
Nu mai stiu cat ai stat la terapie intensiva si daca ai stat cu gheata pe burta etc. Te lasa cu mobil la terapie intensiva? Poti vorbi cu ai tai? Pot veni la tine? Il aduc si pe bebe la supt la terapie intensiva?
Sunt cam chiauna si nu-mi aduc aminte tot ce ai zis atunci :(
Tala si ea putin cu furia laptelui, cred ca nitel mai bine azi, un pic de tot.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Meg, e bun carutul. Astia de la mothercare au lucruri de calitate.
Eu am luat wrap de la niste fete din Anglia, ieftin si testat in UE.
http://www.ebay.co.uk/itm/Victoria-Slinglady-Stretch-Wrap-Sling-baby-carrier-suitable-birth-EU-TESTED-/110841129010?pt=UK_Baby_Carriers&var=&hash=item5f7b3cef84
Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor
megbeng spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 PM pe forum sau pe mail? Inca nu m-am dezmeticit, sper ca luni sa semnez contract cu ei la 12. Nu aveau loc de consultul preanestezic, dar voi face NST-ul la ei. Nu mai stiu cat ai stat la terapie intensiva si daca ai stat cu gheata pe burta etc. Te lasa cu mobil la terapie intensiva? Poti vorbi cu ai tai? Pot veni la tine? Il aduc si pe bebe la supt la terapie intensiva? |
Pm oriunde vrei..si pe facebook daca ti-e comod.
In postoperator am stat cam de la ora 12 cand am iesit din sala pana la ora 19..abia dupa 7 ore am putut sta in picioare si face cativa pasi, inainte am fost f f ametita de la amestecul calmant pe care mi-l faceau pe cateterul de epidurala. Te lasa cu mobil, poti vb cat vrei; mobilul ti-l aduce sotul imediat dupa ce iesi din sala..ma rog, al meu a venit la vreo ora dupa aprox, am turbat o ora fara mobil, iti dai seama, da n-ai ce sa faci, nu poti intra cu mobilul in sala :)
Lasa si familie sa vina sa te vada, dar nu mult, cateva minu..si nu multi vizitatori, desigur..
Pe Ana mi-au adus-o la supt cam la 40-60 minute dupa ce am iesit din sala, nu mai stiu exact..apoi au luat-o la bebelusi si au adus-o iar cand a plans.
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)
ronina spune:
Dara: multumim de vesti!
Dana: da musafirii afara si trage un pui de somn ca prinde bine
Niko: tin pumnii sa fie totul bine, stai cumintica si ai grija de tine
Ma pun pe calcat ca daca nu mai e maica-mea aici... tre' s-o fac si pe asta
aredwynn spune:
Intru si eu pe fuga. V-am mai citit asa, pe sarite, pe tel.
In primul rand, multumesc, fetelor!
Monna, am citit povestea ta! Va doresc sa ii faceti si o surioara lui Andi :)
Ronina, m-ai intrebat la un moment dat cum transform ml in gr. Nu ma complic cu prea multe calcule, consider 1 la 1, s-a potrivit si cand i-am dat din biberon.
Meg, eu am wrap elastic, de pe site-ul pe care ti l-a aratat Dara. Am si iesit cu Natalia in oras asa, pt ca adormise si n-am mai trezit-o. E foarte comod.
Am pus www.facebook.com/media/set/?set=a.2875325724032.2119897.1286631673&type=1&l=7786edf200" target="_blank">aici poze cu Natalia
Va pe toate!
Anca, mamica Nataliei
dara76 spune:
Meg, doctora mea vrea sa renunte la 645 lei cat ar lua pentru nastere la Regina Maria, ca sa ma coste pe mine mai putin. Desigur ca eu nu vreau asa ceva. Pai la stat ii dadeam mai mult (si cu mare placere, ca e extraordinara - ma rog, daca reuseam s-o fac sa primeasca, ca pana acum n-am avut succes cu plicuri). Ai idee daca numai atat ia medicul din afara la RM?
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
Ana_30 spune:
Fetelor, intru si eu rapid sa va spun ca am fost la spital din nou si in urma testelor au decis sa ma "induca" maine la 12. Din nou tensiune ridicata si proteine in urina. Nu sunt foarte fericita de aranjament, speram sa vrea sa iasa singurica Domnisoara, dar pana la urma cred ca e mai bine sa fac cum decid doctorii.
Va mai dura ceva pana sa nasc probabil, cica 2 sau 3 zile.
Ana_30 spune:
J.D., tu parca ziceai ca ti-a fost indusa nasterea! E nasoala procedura? Eu stiu ca sunt sanse mari sa ajungi la cezariana si ai dureri mai mari la nastere.