Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, pai na, si eu am primit patut si tot am luat unul mic si nou pentru co-sleeping pana spre 6 luni. Nu ziceam sa nu iei, ci doar ca nu ma pricep eu la ele si de-aia nu stiu ce sa zic si explicam si de ce nu am studiat problema :).

J.D. am avut bafta ca din 15 martie s-a ieftinit nasterea la Regina Maria (zic de pachetele Bucuresti, ca alea din Brasov erau super), iar azi a reusit si maica-mea sa ma bage pe cardul ei de la serviciu si se pare ca as mai avea o reducere de 10%. Plus ca dr. mea mai incearca de ieri sa-mi mai obtina o reducere. In rest da, sa zic in mare am dat 230 lei pe eco de-a lungul sarcinii, alea pe care nu le-am facut la spital si am mai dat vreo 220 tot asa lunar pe analize de coagulare pt. trombofilie, ca pe restul nici nu mi le mai amintesc. Noroc ca am putut lucra, ca altfel eram in galeata rau. Sper sa nu intram rau in datorii in luna in care nu voi munci.
Am reusit sa predau acum lucrarea aia mare pt. care mi-a tzatzait fundul o saptamana, acum macar am ramas cu unele mici pe care le pot pasa/returna rapid, pot incerca sa-mi revin.
Mi-a dat un prieten ieri un link si am reusit sa ma simt mai putin prost legat de munca:
http://www.dailymail.co.uk/home/you/article-2024142/Special-report-The-rise-micro-maternity-leave.html
"I’m in the self-employed camp. I have never taken any maternity leave with my three children, aged seven, five and ten months. I’m a freelance writer – I work from home and can scale my work
up and down. I have never thought about cutting it out completely, even for a few days, because
then I would have to galvanise myself to start all over again – and that would just make more work. Sometimes it feels impossible. But then I remind myself how lucky I am to be in charge of my own time."

Dorinutza da, de obicei cezarienele se programeaza intre sapt 38 si 39, dar cand e ca la Mona sau Ronina, se fac oricum si nu e declarat copilul prematur daca a trecut de 37. Ma rog, la bulgarasi Tutunaru a programat cezariana la 37s la fata cu diabet gestational.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Felicitari R.Cata!!!SA VA TRAIASCA BEBELUSUL SI SA VA BUCURATI DE CLIPE FRUMOASE MULT TIMP DE ACUM INAINTE!!
NIKO-BAFTA MULTA!
JASMIN-NASTERE USOARA SI GRABNICA!
RONINA-BAFTA MULTA CU ALAPTATUL SI LA MULTE ;MULTE LUNI SI ANI BIANCAI!
DARA-SPOR LA TREABA SI FIE CA BEBE SA VINA ATUNCI CIND TREBUIE
Noi suntem bn,obosesc f repede,cu durerile si contractiile mai ales dupa efort sau plimbare,m-am obisnuit arsurile ma mai supara ca uneori mai si vomit dimineata din cauza lor,durerile in zona lombara,solduri sunt mai rele noaptea k uneori nu mai pot dormi din cauza lor.
J.D. si eu ma uit cu groaza cum vb fetele despre sumele care le platesc pentru nastere,parca dr naste bebelusul nu noi,cabinetele private au preturile lor daca vrei sa ai alte conditii platesti desi e f mult zic eu,dar spagile la spitale ma lasa fara cuvinte de-a dreptul...
va pe toate si pe bebelusio zi buna,frumoasa si linistita va urez iar celor care urmeaza sa nasca o nastere usoara si grabnica!

35+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Dara, pai la cat te ajunge la RM cu toate reducerile?

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Miha, sper pe la 5500 lei, sa vedem ce reusesc. Posibil totusi la asta sa adaug screeningul metabolic pentru bebe. La Cytogenomic cum zicea Ruxandra mi se pare ca e vreo 350 ala, dar la RM e 450...nu cred c-o sa mai alerg la Cytogenomic chiar daca-i diferenta de 100.

36+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

ooo e chiar buna reducerea...de la 9700ron la 5500ron .

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dara, si eu am ajuns la concluzia ca e bine sa ai ceva de lucru macar 1-2 ore pe zi. Insa in situatia mea nu as fi putut avea aceasta posibilitate la serviciu. Eu eram la dispozitia lor non stop, inclusiv weekend/uri. noroc cu sotul ca ma mai pune la treaba pentru firma.

Mie si 5500 mi se pare foarte mult. Dar inteleg de ce vrei sa platesti suma asta. Mai ales ca la tine nu a fost foarte usor cu sarcina.

Nelli, pe mine m/ar costa statul in spital dupa nastere daca as alege camera privata. Cea mai ieftina e 30 euro pe zi si cea mai scumpa 100 euro pe zi parca. In rest am mai dat 200 euro la clinica particulara pentru urmarirea sarcinii. Daca ar fi trebuit sa platesc tot cred ca nu mai luam nimic nou pentru Finn sau bebe. si asa la bebe am luat foarte putine lucruri comparativ cu Finn.

Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Da, pai vreo 2500-3000 poti ajunge si la stat. Asa ca se pune problema pentru diferenta de 2500-3000. Si pentru mine merita pt. ca nu are Cantacuzino rezerve cu plata, tre' sa ma duc la toaleta pe hol la comun si nu-i prea dragut, mai ales dupa cezariana sa stau sa pun servetele pe buda. Sper sa am noroc sa nu fie nimic pana luni :). Din pacate la viata mea am mai avut si probleme cu niste lesinuri si as vrea sa fie cu mine cate cineva cat se poate sau sa poti apela altfel la asistente.
La mine nu era asa usor de schimbat medicul ginecolog, ca-s in urmarire la ea pt. problemele mele de vreo 3-4 ani.

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetele astazi de dimi a nascut jasmine ... dar inca nu stim detalii.
ne tot invarteam pe aici poate poate aveati voi vesti
noi suntem buburuzele de ian_feb.2011 .. din prima gasca a jasminei

o zi minunata si sus sus cu motatele pt jasmin si bebelina ei care sigur e deja la mami in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele! Bianca va multumeste pt urari

Hai Jasmin26!!!

Dia_tm: tin pumnii sa te relaxeze plimbarea
Dorinutza, SuperMami: ce ne-am adunat, eu si sotul implinim in mai 10 ani de relatie
Happylica: tu apuci sa te mulgi pe loc cand vezi ca nu ia sanul? Eu daca nu aveam gata muls era balci ca nu are deloc rabdare cu papatul, mi-e frica sa ies cu ea la plimbare prea mult si cand ies o fac doar imediat dupa ce mananca Pediatra mi-a zis asa legat de ratiile de papa: 50-60 ml in prima sapt, 60-70 in a 2-a, 70-80 in a 3-a si 80-100 in a 4-a. Bianca papa 100 ml zilele trecute.
Amy: e dragut caruciorul, imi place. La al meu cel mai mult m-a interesat greutatea, dar tu cum stai la casa nu ai de carat pe scari, important e sa-ti placa modelul

Mergi la inceput

Dana mai sta nitel in spital, e cu Gaza in camera , nu prea are timp de intrat pe net, acu' era cu laptele si angorjarea. Posibil sa ajunga spre luni acasa. Ii e somn, nu apuca sa doarma noaptea si ziua nu a reusit inca sa doarma.

Niko se asa si asa, nu erau rezerve in spital si a iesit la cerere, ca era rau pe sectie, incearca sa stea cumintica si ea. :)

36+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput