Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!
Raspunsuri - Pagina 4
dara76 spune:
Amy, imi pare rau, nu prea ma pricep la carucioare, eu am primit unul 3 in 1 inglesina de la o prietena si sper sa ma descurc cu ala.
36+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *
J.D. spune:
Dorinutza, Finn e foarte lipicios si nu merge fara luat in brate. Si cand il duc la gradi cere sa fie luat in brate de catre educatoare, desi sunt fix 5 pasi din hol pana in clasa. Nu il car prea mult pentru ca nu pot, dar nici nu pot sa/l refuz...
Amy, noi avem un Maxi Cosi Mura 3 de la Finn si il vom folosi si la bebe pentru inceput. daca gasesc oferta o sa iau un Mura 4. sau un Phil and Teds Smart. Mi/au ramas ochii la el dar trebuie sa/l manevrez nitel inainte de a/l cumpara. Oricum primele 5-6 luni nu vom folosi carutul foarte mult.
Miha, drept sa/ti spun contractia aia m/a convins ca fac ce trebuie. Chiar nu vreau sa-l astept si pe bebe 2 saptamani dupa termen cum am facut cu Finn. De aceea nu iau nici magneziu. Oricum vedem luni daca s/a mai scurtat colul si ce indicatii primesc. As vrea totusi sa mai stea bebe la garsoniera pana pe 20 aprilie ca atunci aterizeaza maica/mea si il las linistita pe Finn singur cu ea cat sunt eu in spital.
Dara, precis nu nasti mai devreme de luni. Eu sincer nu stiu de unde as fi scos bani de toate controalele, analizele, ecografiile necesare in timpul sarcinii daca eram in Bucuresti. Nu mai zic de banii de nastere. E drept ca aveam abonament la Medlife cand lucram in Ro, dar nu stiu daca ar fi acoperit aceste cheltuieli.
Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor
kovacsc spune:
Amy noi am avem carut 3 in 1 "primii pasi" pe care l-am luat la schimb cu altceva, am putut sa dam jos toate husele acelea pe care le-am spalat la masina de spalat. Ca sa fiu sincera noi nu am pus mare pret pe toate lucrurile astea, daca era sa dam efectiv bani tot second hand am fi luat, unul bunicel pana in 500 lei. am auzit de la altii ca le folosesc foarte putin si oricum nu este o investitie pe viata sa merite sa dai o gramada de bani. Probabil din astea trei doar carutul o sa il folosim mai mult desi mai aveam un pic si comandam wrap si chiar atunci am primit carutul. Inca nu am renuntat la ideea de wrap asa ca atunci cand ne hotaram nu este mare lucru sa comandam.
De exemplu landoul este greu si gol cand mai pui si bebelusul acolo este destul de incomod de carat, nu imi imaginez sa il car prin supermarket de exemplu, poate doar asa cand te duci in vizita la cineva, in cele din urma tot un wrap pare ideal sau il cari in brate.
Ai vazut ce spun fetele de bebelusi, vor sa doarma doar in brate si cat ne stresam noi de care patut sa luam, saltea etc si ei nu dau doi bani pe ele .
Este frumos patutul ales de tine, ce culoare preferi? toate sunt dragute.
Cristina 36s Karina, fetita noastra draga
amy25 spune:
Kovacsc, noi stam la curte si ma gandeam ca atunci cand il scot la aer sa nu stau cu el toata ziua in brate. Asa e, landoul e greoi are 4 kg gol si merge pana pe la 6 luni, are 70 cm. Dar ma gandeam ca sta mai bine in landoul asta decat sa-l las in partea aia sport asa mititel.
Si landoul am de gand sa-l detasez doar cand plec cu masina in oras caci altfel sta pe carut.
Ma gandeam la albastru caci griul ala metalizat nu-l au pe stoc.
Dara si eu am primit unul nemtesc Hartmann 3 in 1 dar parca nu-mi place deloc, este cu portocaliu e cam uzat si are roti imense. Nu stiu ce sa fac, am mers pe ideea ca oricum am cheltuit cu bebe csteva sute de milioane sa-i dam nastere si m-am gandit ca macar atat merita si el. Gresesc? Spor la treaba!
Azi noapte m-am odihnit si eu.. in sfarsit. Acum ma incearca ceva presiune pe jos dar tot sper sa mai stea cateva zile, si oricum sa-si faca planuri dupa ce ma epilez.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37+ Victor Gabriel
AMR 9 zile
dorinutza82 spune:
Uite ca nu mai gasesc site-ul ala unde gasisem treaba cu prematuritatea la 37 sapt. Acum am cautat mai bine si am gasit intr-adevar in mai multe locuri ca e prematur inainte de 37 doar, nu si la 37. Dar cred ca am ramas cu impresia asta si pt ca ceza se face de la 38 in sus, nu de la 37.
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 35+ cu
J.D. spune:
Amy, carucioarele cele mai bune sunt cele cu roti mari. Si sa fie cu camera.
Finn Constantine 15.10.2009 si 35+ Euan Tudor
Lady_X spune:
Amy, si eu stau la curte si la fel am zis, ca o sa stea landoul montat la carucior sa il tin mai mult afara. Daca tot nasc primavara, primele 6 luni cat incape in landou, o sa tot stam la aer muuult.
Eu mi-am luat un 3in1: http://caruciorbebe.ro/detalii.php?id=584
Desi nu l-am incercat cu bebe, mi se pare f usor de manevrat, suspensiile foarte bune, am dat deja toate husele jos si le-am spalat la masina, are pt fiecare piese copertina si husa pt picioare, in plus husa de ploaie si de tantari in set. Si e cel mai ieftin care l-am gasit eu, cu suspensii si roti gonflabile, mai mari, ca sa mearga usor pe teren accidentat.
Testul adevarat o fi dupa ce vine bebe.
Eu credeam ca spre finalul sarcinii bebeii nu mai au loc si sunt mai linistiti. Al meu ma chinuie la propriu. Se intinde, nu are loc, uneori ma doare si in sus muschiul unde impinge. Iar cand loveste jos, am impresia ca il scap. Incerc sa stau linistita, ca si asa burta mi-a coborat de o saptamana, vreau sa ajung pana la programarea de cezariana cu el, sa nu ne faca o surpriza mai repede. Mi se pare greu pe final, ma doare burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, uneori se lasa jos si ma loveste, nu pot sta nici in fund.. Ma consolez ca mai am o saptamana si o zi, maxim
37+
kovacsc spune:
Amy am uitat sa specific ca da si eu ma bucur de landou ca il pot folosi si in casa sa il mut de colo colo, are utilitatea lui pana la un moment dat, carutul nu am vazut sa se poata regla pana la orizontala deci nu ar fi bun pt bebelus.
Cristina 36s Karina, fetita noastra draga
amy25 spune:
Lady x fain carutul, m-am uitat candva si eu la modelul asta, dar cel care l-am primit seamana bine chiar si landoul nu este plastificat ca cel pus de mine la link dar este tot asa mare. O sa incerc acum sa ii pun si eu husele sa vad cum arata echipat . Rotile sunt gonflabile la asta primit si mari de vreo 30 cm dar e si foarte lat. O sa-i fac o poza dupa ce il montez...
Multumesc Bunului Dumnezeu!
37+ Victor Gabriel
AMR 9 zile
Lady_X spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Lady x fain carutul, m-am uitat candva si eu la modelul asta, dar cel care l-am primit seamana bine chiar si landoul nu este plastificat ca cel pus de mine la link dar este tot asa mare. O sa incerc acum sa ii pun si eu husele sa vad cum arata echipat . Rotile sunt gonflabile la asta primit si mari de vreo 30 cm dar e si foarte lat. O sa-i fac o poza dupa ce il montez... Multumesc Bunului Dumnezeu! 37+ Victor Gabriel AMR 9 zile |
Eu am inteles de la altii, ca rotile mai mici se blocheaza usor chiar si in trotuarele de la noi, prin oras. Fiind la tara, am zis clar roti mari imi trebuie, si gonflabile, ca sa nu simta bebe chiar fiecare denivelare. Poate e chiar oki caruciorul ce l-ai primit. Ai putea astepta pana vine bebe si il incerci, vezi ce nu-ti place si abia atunci sa iei altul, dc tot ai unul pentru inceput.
37+