Strengari 48 - Bv carstea!Hai Niko! Hai franqois!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Va multumesc pt incurajari.Sincera sa fiu nu sunt asa stresata de propria persoana ci de faptul ca nu sunt acasa langa Rares.Nu stiu daca sunt eu vreun specimen sau mamicile cu pui deja ma inteleg.Emma nu-mi simte lipsa dar Rares imi zice mereu ca ii e dor de mine cand sunt la scoala si cand se culca si mai mult asta ma termina psihic.Or fi si hormonii.Ca daca e sa fiu rationala ,el e la scoala de la 9 la 3 si pe urma vine la mine la spital vreo 2 ore.Adica ne vedem si asa.Si el e f intelegator.Stie ca stau la spital sa o aduc pe bebe acasa.

M=am uitat pe facebook sa vad poze cu Gaza Danei dar nu are nimic postat.Stii ceva de ei Dara?

Ronina ,am tot vrut sa-ti zic ce mult te admir pt cum ai depasit prima luna.Eu la Rares eram pe alta planeta.Dormeam 3 ore pe noapte si ziceai ca-s beata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

kovacs, da, am emotii cum sa nu? Acum a realizat si tati ce putin mai e

Ronina, sa-mi spui si mie ca e normal sa manance asa des, peste vreo luna cand o sa dau din colt in colt ca nu stiu de ce plange bebe

hai franqois

Irina, 37+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Franqois, pai in primele luni de viata, cam trei luni numai asa am spalat-o. Stiu sigur ca pe la 6-8 luni am bagat gel de baie Bubchen, ca umbla prin nisip si iarba. Dar in primele 2-3 luni cind pielea e inca foarte foarte sensibila nu se recomanda decit apa si 2-3 picaturi de ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Carstea, pozele cu Gaza al Danei sunt de-atunci de la nastere la sotul Danei in profil. In rest nu mai stiu, ca mie mi-a fost f. rau azi si abia vorbesc, n-am sunat-o. Speram ca azi sa ajunga acasa.

Eu luasem un gel de curatare Nivea de dat la asistente, iar pediatrilul de la avene separat, adica aveam chestii de dat asistentelor la cerere si alte separat pt. mine, ca nu stiam daca le mai recuperez pe alea date, citisem ca iti cer la stat ceva de curatat, ulei, servetele de curatare, bete de urechi si aveam un set de dat lor.
Nu mi-e teama de pediatril, cred ca-i light.

Am semnat cu RM, acum in principiu ori ca-i pe 3, ori ceva mai devreme, acolo as naste. Mi-era cam rau, oamenii aia tin 29 de grade acolo in cladire si la toaleta cre' ca-s 31 de grade, ma sufocam. Mi-am pus evantai in geanta pt. cand m-oi duce acolo.

37+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.6 seara, Insulina, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

salutare mamici si burtici
am avut motive intemeiate pt care n-am mai intrat si mi-ampropus sa recuperez inainte sa postez dar n-am reusit.
pe scurt despre noi: Matilda e o minune, papa bine, face nani si caca
- mie mi-a venit laptele f repede (ziua 2, 3) oricum am avut si colostru imediat
- cu operatia a fost super, de-a doua zi am reusit sa-mi pun singura sosetele, insa mi-au iesit pe nas torticolisul capatat pe masa de operatie si ragadele de la sani
- de joi ma lupt cu o criza hemoroidala absolut horror, am chemat si salvarea, am vrut sa ma operez, pana la urma am dus-o asa, adica eu in pat plangand si tati facand tot ce trebuie. acum sunt mult mai bine, dar mai am putin pana sa pot sta si in sezut (nu tin sa ma laud cu ce mi se intampla insa vreau sa luati ca pe un avertisment cele care n-ati nascut inca, aveti probl cu hemoroizii si ati luat si progesteron in sarcina, ca mine)
Din ce am retinut din ultimele pagini:
- Dara felicitari ca ai ajuns asa departe! ma bucur f mult pt tine
- Carstea imi pare rau pt probelemele pe care le ai. Mai ai putin si sper sa treaca usor
- Francois si Ana - tinem pumnii sa decurga totul usor si pt voi si pt bebici
- Happy imi pare rau pt miortaiala Alexiei. Incarca-te cu rabdare si treceti si peste asta
- Ronina spor la alaptat! imi aduc aminte de la David de zilele alaptatului - cand doar asta faceam

Noi suntem restante cu pozele dar sper azi sa reusesc sa descarc cateva

Vroiam sa va mai spun ca reactia lui David a fost cum orice mama isi doreste. Fremata de nerabdare cand a venit la spital. I-a facut o intampinare emotionanta, promitandu-i ca acasa o asteapta multa iubire, mai ales de la el. Iar acum cum o prinde cum o pupa si ea nu protesteaza deloc.

Cred ca o sa renunt si eu la sapun la baita (poate doar dupa ce face caca o sa-l folosesc).

O sa intru in amanunte si cu spitalul - sectia de neonatologie mi s-a parut extrem de brutala (ma refer la pwersonal) - mi-au spalat-o in baita demonstrativa cu sapun pe ochi la stilul frecat si cu apa fiarta (asta e doar un exemplu). Eu curajoasa de felul meu am iesit cu fobie de ace si alte manevre aplicate mie. Pana la urma am cheltuit 400euro cu totul, lumea a parut multumita si eu sunt fericita ca n-am aplecat urechea la zvonacii cu scoruri de 400-500euro doar la dr.

Ionela sa nu ne parasesti! eu una sorb cu mare interes fiecare interventie a ta si iti sunt recunoscatoare pt ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Tala, ce ma bucur sa aud vesti de la voi! pupam fratiorul cel mare pentru comportamentul exemplar si dovezile de dragoste. imi pare rau de episodul cu hemoroizi si de fazele naspa din spital, important e ca sunteti bine si in armonia caminului vostru pana la urma mai scad si eu din banutii pentru dr ca am mai facut niste cumparaturi pentru bebe si suntem cam stramtorati....sper sa nu se uite urat careva....ca chem televiziunea peste ei si fac mare scandal
Dara, ma bucur ca ai semnat cu Rm, poate stai mai linistita de acum si nu te mai supara nici o durere. ce horror cu temperaturi de 30 grade....cred ca innebuneam eu acum insarcinata fiind as sta numai la 19 grade...ce e peste imi creeaza stari naspa

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_30 spune:

Fetelor, am venit acum de la spital; am avut o nastere super rapida, naturala, cu gaz si aer. M-au indus pe la ora 3, dupa masa a 24 martie col inchis, cu un tampon cu hormoni si contractiile au explodat, n-aveam nici un moment de respiro aproape. Moasa nu m-a prea crezut la inceput, ca de obicei nu merg tampoanele astea atat de repede. Pe la 8 dupa masa la un control intr-o doara mai degraba aveam deja dilatatie 3, apoi la 1.20 dimineata de 25 martie am nascut-o pe pisicuta mea Irina.
Sunt super fericita, dar obosita. Poate am timp sa va citesc mai tarziu si sa mai si scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Bravo, Ana pentru nasterea super-rapida! Bun venit bebe Irina!Sanatate multa si mult laptic!

Miha, mamica fericita de Rares si 37+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

WOW SUPER ANA!Asteptam poze si detalii despre Irina.Cat a avut la nastere?

Dara imi pare rau ca te simti rau.E raceala sau pregnancy related?

Tala
bravo Matildei ca e asa cumintica.Ai povestit cum a fost dupa operatie si am ratat?
Cat de jos e operatia?Eu am un stres.Mi-e sub burta mi s-au facut niste vergeturi mare.Le simt la mana ca niste barne care ustura.Sper sa taie mai jos chiar deasupra osului pubian.

Eu m-am intors acum de la intalnirea cu anestezistul.Totul a sunat f usor ca procedeu.O anestezie locala sa nu simt epidural plus spinal.Calmante bagate pe cateter la finalul operatiei sa ma tina 12 ore.Dupa aceea calmante injectabile la cerere.Bebe mi-l da la alaptat imediat dupa.
Mi-a zis ca nu e nici o interdictie de a misca capul(scuzati cacofonia)
Acum spuneti-mi si mie cat de tare doare dupa astea 12 ore cand trece efectul calmantelor?Ce calmante sunt compatibile cu alaptarea?
O intrebare stupida acum:sangerezi jos ca la nasterea naturala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ana felicitari! bine ai venit Irina!

Fetelor dragi eu am maireusit sa mai citesc din urma si sunt atat de emotionata! Ma simt vinovata ca nu cred ca am postat mesaj de intampinare pt Gaza cu dansatoare (dar stii Dana ca ma gandeam la tine si am simtit o bucurie maxima cand m-a anuntat Dara), am plans la povestea ta. E un frumos Gaza (asta e bine pt ca Matilda are gusturi rafinate ).

Felicitari Bubu si R.cata!

Ronina si galusca mea adoarme numai la san, asa cum povestea Sovi la interviu cu tzatza (acum sta cu manuta pe ea ca la bar). Pe David numai asa l-am adormit pana la 1an jumate cat l-am alaptat (e adevarat ca dupa am avut o problema)

Eu ragade am facut sigur din cauza pozitionarii defectuoase la san si din cauza ca nu m-am mai uns cu lanolina in spital (si chiar nu dtiu de ce) insa ini trec vizibil de la crema asta minune

e f important ca dupa operatie sa incepi sa te misti cum te dezmortesti (degetele, talpile, genunchii, pe parti - asta dupa ce te-ai dezmortit complet ca sa nu ai dureri de cap)

linia operatiei e ff jos

sangerezi la fel cred, e vorba de lohii (conteaza si cat de bine curata dr - la prima am sangerat mai rau ca acum)

inchei aici pt ca scriu dintr-o pozitie tare idioata

Mergi la inceput