Ma simt jignita

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Acum cativa ani, la complexul Panoramic-Amfiteatru-Belvedere din Neptun Olimp, am fost injurati la micul dejun de catre un chelner beat, pe motiv ca n-am stiut exact cate felii de paine sa comandam pentru o masa de vreo 8 persoane. A urlat in drum spre bucatarie:"Fire-ati ai dracului de turisti!" Eram insotita de cativa prieteni straini; parte din ei stiau limba romana. Au ramas trazniti de mitocania chelnerului, de faptul ca ne umflau nota constant auzind limba engleza, pentru faptul ca pierdeam timp la plecare sa vina femeia de serviciu sa numere prosoapele si sa verifice camerele, pentru ca am fost eu brutalizata de un "schimbator" de valuta in plina strada, pentru ca era plin de caini vagabonzi peste tot, pentru ca asteptam o vesnicie sa fim serviti si tot vesnic nu nimereau comenzile, pentru ca nu am fost serviti seara la un restaurant pe plaja, pentru simplul motiv ca "e prea departe" (???) si multe, multe altele.
Da, te simti jignit de articol, dar e la fel de adevarat ca sunt multi alti factori importanti de luat in seama: toti suntem responsabili de situatia asta si suferim din plin de o ardere a etapelor in Romania versus alte tari.
Mie imi place urmatorul paradox: cerem calitate de la altii (suntem boieri pe litoral alea cateva zile, nu?) dar nu oferim acelasi lucru la randul nostru. Calitatea muncii in Ro,fara niciun fel de generalizare,e slaba, asta ca sa fiu politicoasa. Mai precis vreau sa fie curat dar arunc pe jos sau peste balcon gunoiul, vreau sa am mobila frumoasa in camera de hotel dar imi bat joc de ea cat stau cazata si astea sunt doar exemple asa, la botul calului.
Eu mi-am pierdut speranta ca voi trai sa vad lucru de calitate in tarisoara asta...putinii care incearca se pierd in multime sau sunt inghititi de ea si oricum, cu o floare nu se face primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Exact! Du-te nu mai departe si nu mai de 'fitze' decat Cuba. (care chiar nu-i de fitze deloc). Asa comunisti si saraci cum sunt, stiu sa faca turism. Camerele sunt curatate zilnic! Ai prosoape curate zilnic, iti dau prosoapele lor sa te duci la plaja, ai bufet de 3 ori/zi, plus 2-3 restaurante a-la-carte in fiecare resort, plus restaurant langa plaja (gratar), plus la bar-terasa poti comanda oricand un sandwich, un burger, un hot-dog. In romania am fost pe litoral acum 6 ani, ne-a schimbat prosopul dupa ce nepoata-mea a varsat cola pe jos si sora-mea a sters cu prosopul de baie tocmai ca sa ni-l schimbe! A rugat-o sora-mea pe femeia de servici 3 zile la rand sa ne schimbe prosoapele si nu a vrut, ca cica nu se schimba decat intre clienti (adica, ai aceleasi prosoape o saptamana intrega. Bleah!) sau daca sunt murdare. Plus ca la 3 adulti si un copil ne-a dat 3 prosoape... In Cuba, la 2 adulti si un copil am avut zilnic 4 prosoape mari de baie, 2 de maini si 4 mici de fata. Si prosoapele de plaja le iei de pe plaja. Deci, turismul in cuba comunista.

Si cat au costat atatea prosoape in cuba comunista?

S-ar spune ca dupa mai mult de un copil toate mamele prefera inghetata la pahar pana pe la 6-7 ani asa

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Glumesti probabil, nu? In toata lumea civilizata e diferit. Noi am rezervat de Pasti hotel in Barcelona. Putem anula pana cu trei zile inainte si nu am dat vreun numar de card.

Nu glumeste, asa e. Si e logic sa fie asa, daca nu te prezinti, hotelierul ramane cu paguba. Booking.com, hotels.com doar pe sistemul asta "lucreaza" si sunt cele mai mari site-uri de profil din lume. Asadar asta e standardul in lumea "civilizata" (si nu numai, eu personal am facut rezervari pe aceste site-uri si pt hoteluri din tari considerate apartinand "lumii a treia").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sunt si pe booking hoteluri fara card la rezervare, dar in general sunt aparitii noi si trebuie si ei sa-si faca intai clientela. Tot ce-am rezervat eu a necesitat card si uneori si avans upfront nerambursabil.

Romania... sincer nu am atatea zile de concediu ca sa "risc" sa-mi stric o saptamana ca sa vad cum mai e in Ro pe litoral. Muncim ca nebunii pentru a avea 2 concedii ok pe an si n-am de gand nici macar sa incerc pana nu aud si vad comentarii ok despre litoralul romanesc. Nu zic "excelente" ci macar "ok".

PS: mie imi place inghetata mai topita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Exact! Du-te nu mai departe si nu mai de 'fitze' decat Cuba. (care chiar nu-i de fitze deloc). Asa comunisti si saraci cum sunt, stiu sa faca turism. Camerele sunt curatate zilnic! Ai prosoape curate zilnic, iti dau prosoapele lor sa te duci la plaja, ai bufet de 3 ori/zi, plus 2-3 restaurante a-la-carte in fiecare resort, plus restaurant langa plaja (gratar), plus la bar-terasa poti comanda oricand un sandwich, un burger, un hot-dog. In romania am fost pe litoral acum 6 ani, ne-a schimbat prosopul dupa ce nepoata-mea a varsat cola pe jos si sora-mea a sters cu prosopul de baie tocmai ca sa ni-l schimbe! A rugat-o sora-mea pe femeia de servici 3 zile la rand sa ne schimbe prosoapele si nu a vrut, ca cica nu se schimba decat intre clienti (adica, ai aceleasi prosoape o saptamana intrega. Bleah!) sau daca sunt murdare. Plus ca la 3 adulti si un copil ne-a dat 3 prosoape... In Cuba, la 2 adulti si un copil am avut zilnic 4 prosoape mari de baie, 2 de maini si 4 mici de fata. Si prosoapele de plaja le iei de pe plaja. Deci, turismul in cuba comunista.

Si cat au costat atatea prosoape in cuba comunista?

S-ar spune ca dupa mai mult de un copil toate mamele prefera inghetata la pahar pana pe la 6-7 ani asa

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Androix, Cuba e cea mai ieftina destinatie din Caraibe. Si curatatul zilnic al camerei si prosoape curate zilnic e chestie de... bun-simt! Din cauza nisipului, in camere este gresie pe jos. Sa nu-ti spun ca lucea gresia aia (spalata zilnic) mai ceva ca gresia de la mine din casa. Deci, zilnic vine femeia de servici, spala pe jos, face paturile (in Ro ne faceam noi paturile in hotel), spala si dezinfecta baia zilnic si lasa prosoape curate zilnic. Desigur, cele folosite. Cele inca impaturate nu le schimba. Toate astea sunt incluse in pret. Nu platesti extra, nu trebuie sa le lasi ciubuc. Plus, ca iti pune o sticla de 1 litru de apa plata in frigider zilnic si 2 beri (astea numai la sosire). Plus, sticla de rom pe care o gasesti in camera cand ajungi. (O am si acum, nedesfacuta, dupa 3 ani ).

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu stiu ca iar n-o sa fiu pe placul multorainsa eu zic ca de fapt...unii romanii(turisti) nu se simt jignitzi de articolul asta!

De ce si cum,stie fiecare si garantez ca in vara iar nu vei avea unde sa arunci un ac pe litoral!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Da, andacos, nu ma simt jignita pentru ca voi ocupa loc mai mult decit un ac pe litoral...pfff...
Parca tu nu generalizai, asa, de obicei.

In fine.
Nu am inteles
-de ce sa te simti jignit daca nu planuiesti sa le umfli buzunarele
-de ce e scris cu rosu titlul ( ba, al meu e mai frumos!)
-care-i treaba cu inghetata prea moale? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Ultima data am fost pe litoralul romānesc in 2008, la Mamaia, in august. Primul hotel, rezervat pe internet, sub orice critica. Era un garaj transformat in hotel. Am vazut camerele si am spus pa! Al doilea, nerenovat de pe vremea lui Ceasca, adica de cit a fost construit. Ati vazut "Good bye Lenin"? Eh, cam asa era, ideal pt nostalgici sau pt originali care n-au cunoscut comunismul. Sotul meu, desi din fire nepretentios, n-a rezistat decit 2 nopti. Al treilea hotel, relativ corect, clasat 3* desi ar fi meritat 2. Plaja in sine era curata. Marea, in schimb, era atit de plina de alge, incit eram obligati in fiecare zi sa ne deplasam, in cautare de zone curate. Terasele erau numeroase, mincarea buna si serviciul prompt.

Intrebarea mea este urmatoarea: cum se face ca toata lumea critica, mai mult mai putin voalat, litoralul romānesc si totusi statiunile sint pline?!! In fiecare an avem aceeasi discutie pe forum si pt ca o avem imi dau seama ca nu s-a schimbat nimic. A venit criza, s-a instalat, preturile nu au scazut, calitatea serviciile este aceeasi...si totusi hotelurile sint full! Cum va explicati, dom'le?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu stiu ca iar n-o sa fiu pe placul multorainsa eu zic ca de fapt...unii romanii(turisti) nu se simt jignitzi de articolul asta!

De ce si cum,stie fiecare si garantez ca in vara iar nu vei avea unde sa arunci un ac pe litoral!

Dana

Da, andacos, nu ma simt jignita pentru ca voi ocupa loc mai mult decit un ac pe litoral...pfff...
Parca tu nu generalizai, asa, de obicei.

In fine.
Nu am inteles
-de ce sa te simti jignit daca nu planuiesti sa le umfli buzunarele
-de ce e scris cu rosu titlul ( ba, al meu e mai frumos!)
-care-i treaba cu inghetata prea moale? :D

Fara semnatura. Ma simt mai bine.

Daniela, aleg sa nu le umflu buzunarele ptr. ca nu imi pfera servicii de calitate.
La titlu, nu am raspuns, ptr. ca nu eu l-am facut rosu
Inghetata prea moale e numai un alt exemplu de 'lasa ca merge si asa'. Incearca sa se economiseasca niste bani tot pe... nu stiu cum sa spun... tot clientul e nedreptatit, ptr. ca patronul vrea sa economiseasca. E ok ce vrea el, dar sa nu ma nedreptateasca pe mine, ca si client. Ca daca eu vreau inghetata moale, o cumpar si o las la soare 10 minute. Dar cand cumpar o inghetata, am pretentia sa fie... inghetata! Ca zau ca nu vreau sa o beau din pachet.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Intrebarea mea este urmatoarea: cum se face ca toata lumea critica, mai mult mai putin voalat, litoralul romānesc si totusi statiunile sint pline?!! In fiecare an avem aceeasi discutie pe forum si pt ca o avem imi dau seama ca nu s-a schimbat nimic. A venit criza, s-a instalat, preturile nu au scazut, calitatea serviciile este aceeasi...si totusi hotelurile sint full! Cum va explicati, dom'le?!!

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Pai nu ti-a raspuns ( tot voalat) andacos? Unii romani nu se simt jigniti de articolele hotelierilor din cauza ca ie simpli si continua sa isi rezerve cearceaf pe litoral, in timp ce altii, aia de simt jigniti pleaca in Spania, Bermude, Belize.. ce mai era.. ah, Santo Domingo.
Deci multi si simpli contra putini si jigniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Pai nu ti-a raspuns ( tot voalat) andacos? Unii romani nu se simt jigniti de articolele hotelierilor din cauza ca ie simpli si continua sa isi rezerve cearceaf pe litoral, in timp ce altii, aia de simt jigniti pleaca in Spania, Bermude, Belize.. ce mai era.. ah, Santo Domingo.
Deci multi si simpli contra putini si jigniti.

Fara semnatura. Ma simt mai bine.

Daniela,mentzin tot ceea ce am spus!
Cuvint cu cuvint!

Unii(deci nu stiu unde vezi generalizarea)romani nu se simt jignitzi de articol!

Eu am explicat intr-un mesaj anterior de ce ma simt jignita,daca altora asta li s epare normal si nu cer exigentza pentru banii lor,este efectiv treaba lor!

Dar ai mare dreptate!Multzi si simpli ,contra putzini si jignitzi!

Exact asta este realitatea litoralului romanesc!Probabil ca atunci cind cei multzi vor dori altceva pentru pretzul platit,cu sigurantza situatzia va fi alta!

Dana

Mergi la inceput