Strugurasi de Sept-Oct 2011 *47*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Jade am prins asa o fractiune de secventa.Inseamna ca m-am inselat. Era vorba despre un targ ceva si prezentau un patut, carut pentru un micut Tudor care mi s-a parut ca seamana cu T.
Oricum el e vedeta daca ati mai castigat ceva.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Fetelor, eu nu ma simt prea bine, imediat merg la somn ca pe Dani l-am adormit
Camady, am purtat si eu azi masca, e tare greu dar lui i-a aparut febra la o zi dupa mine, deci nu cred ca avea cum sa ia de la mine. Oricum doar febra a facut si nimic altceva momentan... nu stiu ce poate fi.

Maryan, offf sa te vindeci repede!

Hayat, acum beau ceaiuri in loc de apa



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

marryan off , degetal taiat, nasol, ai grija de tine

oanaiasi si mie mi se pare ca morcovul constipa!!banana dai¿ ca eu initial am dat vina pe ea

hayat reteta de cupcakes simple:
Reteta pt aprox. 12 cupcakes
125g de unt moale
125 zahar
2 oua
125g faina
1 lg praf de copt
1 lingurita de extract de vanilie
aprox. 2-3 linguri de lapte de leche
Baga la mixer untul cu zaharul, adaugi ouale, faina, praful de copt
Cuptorul pune-l la 170ºC. intre timp. Amestesca total bine, adauga laptele.Iese moale, textura kétchup-ului. Imparte aluatul in hartiute de cupcakes(le umpli cam pana la jumatate, cresc bine). Lasi la cuptor 2O min(eu fac testul scobitorii).

trandafirasii de pe bentite ii cumpar gata facuti.Cumpar diferite snururi, bentite, voal, nasturei, trandafirasi si-i suprapun, cos si gata

Noa azinoapte a fost agitata, cred ca portocala ne da gaze(am bagat 2 feliute) asa ca ...nu mai dam! Dar ma banuiesc si-o durere de gat ceva, fiindca desteapta de ma-sa ieri i-a bagat in pireul de fructe para rece...

ma duc s-o vad pe Bea&co...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Sa va povestesc si eu de Prichi al meu
Scoate niste sunete asa de simpatice zice tatatata (sau dadada ca nu e foarte clar) ieri a zis papapapa si azi mi s-a parut ca a zis mamamama (sotul zice ca doar mi s-a parut )
Azi l-am gasit ca se juca cu o girafa ce vibreaza si tot ii tragea piciorusele sa vibreze, nu a fost intamplator ca tot tragea de picioruse si zambea cind vibra girafa
Zilele astea sper sa pun si eu niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna seara ,
sunt furioasa tare,de 2 ori am pierdut mesajul.
Asa ca acum,doar va salut si merg pe grup sa vizionez poze sa-mi treaca supararea si durerea de cap care ma necajeste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!!

Ofer cafele la toata lumea,una mie intravenos... Bai frate,sforaie grasunul meu ceva nemaipomenit.Nu stiu cat am dormit noaptea trecuta si cat am stat sa ii dau picioare la coaste,ca acolo ajungeam de la departarea la care dormeam. Vreau solutii anti-sforait. Multe solutii,sa fie macar una eficienta si pentru el.

Deci,in concluzie,el doarme bine-merci,si eu nu mai pot de nervi si somn.

Marryan, m-am speriat cand am citit,nici nu stiu ce sa scriu. Revino dupa pauza cu forte noi, ai nevoie de o pauza de la tot si toate,si mai ales ,de oameni relaxati pe langa tine,care sa iti induca si tie o stare de liniste si sa te detensioneze. si refacere rapida!

Michela pupici grasunului ! Noi avand in vedere ca nu am facut vaccinurile,nu l-a mai verificat pe cel din maternitate. Pe fisa noastra la fel scria,ca un reper,ca la 6 luni se introduc carnea si galbenusul de ou,dar la cat de in urma suntem noi, cred ca ajunge si la ele pe la 10 luni.

Anca Toma ,ce m-ai amuzat cu sotul neprietenos! Al me cand are stari de astea.face glume nesarate ,si ma enerveaza la culme. As prefera sa nu vorbeasca in momentele alea.

May,ai fost totala,si eu ca si Hayat ,am ras in barba imaginandu-mi cum mergeai in patru labe pe jos . Foarte tare bona ta,cati ani are? E bine ca e asa curajoasa ,altele te-ar fi luat tremurand de brat si ar iesi afara,nu sa iasa singure cu copilul si sa vorbeasca limba semnelor.

De spanac si urzici si eu ma intrebam daca se pot da copiilor. Eu urzici i-am dat deja , dar nu am facut bine cum i-am dat. Eram la soara sora-mii, nu am avut cu ce sa le blenduiesc, si i-am "tocat" urzica fiarta si i-am dat,simpla. a inghitit doua lingurite si apoi nu a mai vrut.Cred ca in combinatie cu altceva,morcov fiert de ex,le-ar fi acceptat mai bine. Ajung acasa la mine si ii dau cum vreau.

Alex,despre spanac am citit ca ar putea fi dat si la 6-7 luni, dar cu moderatie,din cauza nitratilor pe care ii poate contine.

Eu nu ca nu ma iau dupa tot ce spun "specialistii",dar de multe ori se bat cap in cap descoperirile lor. Iar asta cu orezul e de-a dreptul socanta. Acum serios,ce sa le dam sa manance ca sa fie sigur? Ce sa mancam noi ca sa fim sanatosi? Cum naiba unii sa recomande orezul ( fie el alb,ros-bombon, sau negru) ,altii sa spuna " nuuuu, e caaaah!!!"? Noi mancam orez,vom manca in continuare. Nu mancam in cantitati industriale,asa ca... Scuzele mele,dar chiar nu imi permit sa cumpar numai cu eticheta"bio" sau raritati precum orez salbatic,quinoa ,etc. As cumpara asa,de pofta,eventual faina de quinoa sa ingros supele cand vom ajunge la cereale. Noi am luat-o cu o schema ciudata: morcov,mar,dovlecel,para,pastarnac,urzici .Acum urmeaza conopida,i-am spus soacrei ieri ca vreau sa ii dau fetii,si a fiert o bucata in ciorba,nu a scos-o inainte sa adauge sarea si borsul,asa ca am zis pas. A fost asa uimita ca nu ii dau! Apoi s-a gandit mai bine si a zis " nu mi-am dat seama ca a intrat sare si in ea".

Hayat, draga de tine ,te imbratisez strans-strans. Daca de Paste ajungem in Bucuresti cu masina, nu cu trenul,la prietena mea, te caut. Si nu numai pe tine,pe cine o sa poata fi prin zona in perioada aia. Am o promisiune de vizita de la Helena,vine ea la Constanta.Acum sa vedem si cand.

Abea astept sa vina vara sa ne vedem cu cele care vin la mare!!

Cat despre bunici ,asa este,si eu cred ca dupa doua-trei generatii vor fi raritati. Acum se si iese la pensie foarte tarziu,cand nepotii au deja in jur de 16-17 ani ,ce sa le mai faci atunci ca bunic? Doar sa ii duci/aduci la/de la club! Eu la tata nu as lasa copilul,de ex,pentru ca sigur nu ar avea cine sa aiba grija de el, la soacra am lasat baiatul numai dupa ce a implinit un an,ba chiar avea un an si 3 luni. Pentru ca era neglijenta,si mai e si zgarcita! Daca ar fi fost mama in viata ar fi fost alta poveste!

Revin de acasa,ma duc sa mananc ca mi s-a facut foame...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
lali, neagra si intravenos furnizam cafeaua!
Stefan s-a trezit la 6, niste chiote si tipete .... daca stateam la bloc cred ca ne evacuau pana acum vecinii. acum doarme iar de la 8.
daca continua cu programul asta cred ca il duc eu dimineata la mama, inainte sa plec la munca. planul initial era sa il las sa doarma si sa duc baby-phone-ul la mama, sa il auda cand se trezeste.
vroiam sa va spun ca Teodora, de vreo 2-3 saptamani il striga pe Stefan "Adorabilul". mi-a spus ca este sigura ca, daca ii spune asa, el se va simti adorabil! e atat de dulce si sunt foarte fericita ca l-a acceptat atat de bine si il iubeste. intr-o dimineata mi-a cerut o paturica de la el sa isi faca scutec pentru bebelusul ei (adica un ursulet de plus). i-am dat, a dus-o la nas si o aud "Asta miroase a Stefan, uite, tati miroase cum mirosea Stefan cand NI l-a adus mami de la spital" si eu si sotul am remarcat pronumele "ni".
ooka, cred ca esti mai ok cu amandoua acasa.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Buna dimineata..am stranutat continuu de vreo 6 ori , sper sa nu vina virusii

dfetele cat de mult am lipsit, acuma imi dau seama cand m-am apucat sa citesc de unde ramasesem.

Marryann, ce iti face mami degetul? eu cred ca lesinam instantaneu

Camady, si eu am avut probl cu ochiul lui ayan pana pe la 3 luni parca,ti-am zis, am gasit o dr fff buna si mi-a dat nsite pic, floxan, dupa prima pic nu a ami avut nimik

May, super tare bona ta...hau r u aaaaaaa?

Anca_toma, da, si eu am aceeasi problema , ies afara si stau vreo 2 ore de cand e timpul frumos,si ma plictisesc de mor, ca na, ma intalnesc cu mamici, dar eu ma plimb,ca parc nu avem in tot cartieul, si ce sda fac acuma,sa le opresc pe strada sa le zic sa ma priemasca si pe mien in grupul lor??si ele sunt in card

Hayat

laly, te inteleg, indi sofraie vaid e mine,cred ca il aud si vecinii, ayan crede ca e vreo mledoie ceva, ca doarme fara oprire,iar eu, totul e sa apuc sa dorm inaintea lui.

eu sutn la feld e ocupata cu binica la mine, tata a fost operat miercuri la fundeni,acum e bine, na, in recuperare , a venit sdi primavara si mai trebuie sa ies si cu ayan mai mult timp afara,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Venise indi peste mine la calc si acu am trecut la telefon.
Vroiam sa va mai povestesc despre ayan, e tot cuminte, dar un nebunatic, alerg dupa el prin tot patul sa ii schimb un pampers, la baie nu-l mai stapanim, nu mai sta locului nici o secunda, si afara e cu ochii peste tot, 3 ore daca stam nu doarme nici un pic, gongane si rade si dda din manute tot timpul, si unele ma enerveaza, ca imi zic de el ca e cam slabut, mai fetelor, el papa tot ce ii dau, si ii dau na, are 3 mese de lp de 150 ml, o masa de legume, care consta in 1 banana+1 mar+2 bviscuiti de exemplu, si inca o masa de legume, acuma i-am bagat si carnita, dar na, nu e un copul grasun,e intradevar mai slabut ce sa ii fac

Sei, si eu o sa ii dau fier, de luni incepewm, am inteles ca la 6 luni li se termina depozitul de fier si ca e recomandat.

Si de vreo sapt zice ta-ta-ta, da-da-da...si l-a invatat bunica-mea sa dea din cap, asa cum afirmi cand zici da, si acuma, cum o vede asta mic incepe sa dea din capm
Va pup fetele, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

bona are 50 de ani. :D

m-a bagat cumnata-mea in ceata. ca ii dau rar sa manance la 4 ore.
ea mananca 200 la o masa si de multe ori nu ii vrea pe toti si e cu cantec masa.
azi ncep cu baby rise. m-am gandit sa-i dau asa: laptic de-al meu 120 ca atat am scos azi dim ca am uitat de mine :D, orezul cat vrea ea si apoi sa ii maidau LP. ca sa nu fie niciinfometata, nici satula. zic bine?
si incep la 11 jumate. ea avea urmatoarea masa la 12.
ii dau doar in dim asta azi, nu?
vai ce complicata mi se pare diversificarea asta :((

Mergi la inceput