Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa ,darrrr vroiam sa va spun ca maine si poimaine de la 10-18 eu si Raluca_U,suntem la Muzeul Taranului,la targ. daca aveti drum/chef,va asteptam sa ne vedem! |
Bre asa se anunta lumea, bre??!!
Noroc c-ajunsei si asa ne inzestraram cu cate una bucata sort bucatarie atat io cat si baietii (sunt minunate!, made by Dandusa), papioane colorate, cu buline si ursuleti, o gentuta/tasca roz cu fluturasi.. si o felicitare lucrata cu migala de Raluca.
Plus ca primit la si cat pentru un an intreg.
Rectific. Nu chiar un an.. asa macar jumate, hai un sfert
Daca mai aveti cum dati o fuga.. fetele inca rezista pe ploaie si pe vant.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
Yagmur spune:
Off... am fi putut sa ajungem si noi daca vedeam din timp :p
Next time
In rest, suntem binisor, azi ai mei asteapta un rezultat la un proces important si sper sa fie bine.... altfel va urma o perioada super grea pe toate planurile...
Ce fac cei mic in aceasta saptamana cand e "Scoala altfel"?Yagmur si Luca
ruxandra_sb spune:
Yagmur, pai diverse. De ex M picteaza, modeleaza, canta mai mult, merg in parc, se joaca mai mult. Maine merg la muzeu. Altii fac excursii.
Lizzy, io nu-s asa drastica. Parerea mea e ca suntem cum suntem.. si prea putin ne schimbam. Adica da, conteaza si mediul in care evoluezi, experientele avute.. dar firea ta este inascuta. Mai vb, scriu email.
lizzy spune:
am fost 3 zile la paris. in doi. cu un alt cuplu de prieteni dragi. sa spunem ca anul asta prin toamna se fac 10 ani de cand sunt oficial doamna :) asa ca am vrut sa mergem impreuna acolo...
parisul? fain. palpitant. ciudat. mix cu de toate...
momentan rupta de oboseala si racita cobza. revin.
danutz spune:
Lizzy, you make my day
vreau muuulte detalii despre excursia voastra, tip-uri mai ales.
Mergem si noi la Paris o saptamana, de 1 Mai, tot in 2, fiindca anul asta duamna serbeaza o varsta tareee rotunda si al meu consort s-a gandit el asa ca mi-ar face mie o placere
ruxandra_sb spune:
Studiu: copiii nevaccinati sunt mai putin predispusi la alergii si la boli fata de copiii vaccinati
De obicei se presupune ca vaccinarile sunt responsabile pentru realizarea unor progrese substantiale in domeniul sanatatii publice si ca oamenii sunt mult mai predispusi la a dezvolta boli grave inainte de administrarea lor. Un nou sondaj lansat de VaccineInjury.info demasca acest mit, aratand ca copiii nevaccinati sunt mult mai putin predispusi la a dezvolta alergii, boli autoimune, probleme neurologice, boli endocrine si alte boli, comparativ cu omologii lor vaccinati.
Homeopatul german Andreas Bachmair a colectat date referitoare la sanatate pentru mai mult de 8.000 de copii nevaccinati din cel putin 15 tari diferite si le-a comparat cu datele de sanatate elaborate in cazul a peste 17400 de copii vaccinati implicati intr-un studiu german cunoscut drept asKiGGS – Sondajul de cercetare si examinare a starii de sanatate la copii si adolescenti .
Copiii implicati in ambele studii aveau varste cuprinse intre 0 si 17 ani dar cei mai multi dintre copiii implicati in sondajul celor nevaccinati aveau in jur de 8 ani. Ambele studii, cu toate acestea, au utilizat aceleasi criterii pentru colectarea de date privind sanatatea copiilor si ambele sunt considerate a fi ajuns la rezultate valide.
In fiecare categorie de evaluare a sanatatii din ambele studii, starea generala de sanatate a copiilor nevaccinati a fost cu mult mai buna comparativ cu cea a copiilor vaccinati. Rata alergiilor in randul copiilor vaccinati, de exemplu, a fost mai mult decat dubla fata de rata alergiilor in randul copiilor nevaccinati. Si mai rau, copiii vaccinati s-au dovedit a fi de aproape opt ori mai predispusi la astm sau bronsite cronice in curs de dezvoltare decat copiii nevaccinati.
O alta diferenta semnificativa intre cele doua grupuri a fost observata in categoria bolilor autoimune. In timp ce mai putin de jumatate din unu la suta din copiii nevaccinati au fost depistati cu o boala autoimuna, aproximativ sapte la suta dintre copiii vaccinati au dezvoltat una. In conformitate cu US National Institutes of Health (NIH), aproape 25 la suta din americani sufera astazi cel putin o tulburare de autoimunitate.
Celelalte categorii de cazuri in care copiii nevaccinati s-au prezentat mai bine decat copiii vaccinati au inclus neurodermatita, herpes, otita medie, febra fanului, hiperactivitate, scolioza, epilepsie si convulsii, dureri de cap, migrene si boli ale tiroidei.
Singurul caz in care ratele de boala au fost aproximativ egale intre cele doua grupuri a fost categoria celor cu diabet zaharat, o boala care afecteaza doar aproximativ 0,2% din tinerii cu varsta sub 20 de ani.
Puteti vizualiza intregul studiu Bachmair, complet, cu detalii amanuntite si grafice accesand site-ul: http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html
Laura13 spune:
Dani e cu venula, puroi in gat ffff mult, dupa 2 zile de antibiotic. Azi i-au pus venula, antibiotic nu stu cat timp. Suspect de mononucleoza. Cu Alex la 5 la doctor, azi noapte a vomitat si azi a dat in diaree.
E al doilea an cand in saptamana mare se imbolnaveste cineva (anul trecut Florin, suspect de TBC), anul acesta copiii. Cu ce gresesc oare?
ruxandra_sb spune:
Laura, si noi suntem "atacati" cu totii de-o viroza uracioasa.. cu stare de rau, greata, varsaturi, stomac in pioneze, blabla.. unii mai putin, altii mai mult. Au aparut si mucii si tusea.
Io n-o pun pe urma vreunei saptamani sau unei ipotetice pedepse.. e doar un virus plimbaret de primavara .
Hai sa va faceti repede bine, sanatosi!
ruxandra_sb spune:
dintre fulguletii bucuresteni (sau cu Mega Image in targ): mai e vreunul cu cardurile acelea? (pesti, balene, meduze si alte vietati marine)
asta micu il copiaza la greu pe fra'su
asa ca n-am scapat si s-a facut si el c-un album din acela
(nu, nu eu am fost veriga slaba care-a cedat )
mey, da ma uit la el cu cata pasiune isi aranjeaza cardurile si e bucuros c-are deja gata colectia Golfului Mexic si Groapa Marianelor.. si-apoi stie ca respectiva creatura e "pestele inger" sau "balena ucigasa" sau "meduza nu stiu cum" si ca de aici ii lipseste "pestele X" sau "pestele Y"
io ca tot omul.. recunoaste acolo o balena si-un delfin.. si poate un peste, doi
nu zic de negocieri si schimburi.. cu un coleg de la gradi, cu verisoarele, cu fra-su, cu colegii lui fra'su