Fulguleti de nov-dec 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am citit cu atentie linkul pus de Ruxandra. Nici nu stiu ce voi face in viitor legat de vaccinuri. Stiu ca regret ca am facut Varilix dar deja de prea tarziu. Alte ganduri, alte intrebari.
Lui Luca i-ar fi placut promotia de la Mega dar acum fiind intr-o situatie grea am zis pas... a obtinut cateva carduri si deja le stie pe dinafara.
Laura, off, off.. multa sanatate, ce pot sa zic? Si Luca e mucos dar o tine pe picioare. Acum e la gradinita incantat nevoie mare de programul de vacanta....Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare!
Lizzy, o introduc si pe Alexia in clubul celor care isi rod unghiile si isi rup pielitele. Dupa ce am incercat cu explicatii, cu frumosul, cu uratatul, am cumparat de la farmacie solutia aia incolora de care ti-au spus fetele, a noastra se numeste Daum-exol, si este foarte amara, intr-adevar. Partea proasta este ca asta nu a impiedicat-o pe Alexia sa-si mai roada unghiile, desi ii dau zilnic cu amareala aia, doar ca o face mai rar, e adevarat, mult mai rar. Speram ca obiceiul sa dispara in timp. Incerc sa-i tin mainile ocupate si o las mai putin la desene animate, pentru ca atunci se intampla cel mai des.
Yagmur, blugi i-am luat Alexiei atunci cand a fost sezon de reduceri de la Okaidi si Z (in Cora), astfel incat nu am dat mai mult de 50 de lei pe o pereche, dar i-am mai luat si de la Kiabi si din piata de la Delfinului (Cercul Magic), la 35-45 de lei, la o calitate buna, adica au fost si frumosi si au si rezistat la cazaturi cu trotineta, catarat in copaci si altele de genul. Nu am avut cazuri de pantaloni rupti in genunchi, doar tociti.
Ruxandra, sanatate multa intregii familii! Si Alexia si-a facut freza cu foarfeca, de vreo trei ori, ba i-a taiat si Maiei cativa carlionti pe care i-a ascuns dupa canapea. N-as fi aflat curand, dar a simtit nevoia sa se laude. Am gasit smocuri de par de la Alexia pe sub covoare, in vasul de la toaleta, sub castronul cu mancare al pisicii.
Laura, multa sanatate frumosilor tai copii!

Alexia are 114 cm si 20 kg.

Paste luminat si fericit tuturor, bucurie in suflete si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

deci e cam asa:
dani e inca sub tratament. amigdalita e mai bine, a disparut puroiul. in schimb marti seara a vomat fff mult, a fost la spital, stat in perfuzii.
alex a facut febra luni marti seara, bine ieri, de azi dimineata diaree. (poate fi de la dinti??????????? ca in rest pare ok)
de asera florin cu febra si durere de oase, cap, etc.
eu cand pot sa cad????? stiu ... later
sper sa fie bine copiii, in primul rand, si apoi florin (care tot mai spera ca pleacam maine noapte la caracal, la parintii lui) si mie sa imi dea DD putere sa rezist cu toate.

nu stiu daca mai apuc sa intru, asa ca va doresc din tot sufletul Paste fericit, plin de sanatate, liniste, armonie si bucurii alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Laura, sanatate multa,multa!
La fel si voua Ruzandra!
.
Noi plecam pentru cateva zile la parintii mei, se serbeaza frumos Pastele in Moldova...abia astept!
.
Va dorim o sarbatoare a Pastelui luminoasa si linistita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Laura,Ruxandra, va doresc multa sanatate!
Fetelor dragi, va urez un Paste fericit, linistit si luminos alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hristor a Inviat!
Am fost aseara sa luam lumina, am mers chiar pana in centru vechi.
Acum ne pregatim sa mergem la parintii mei.
O zi frumoasa tuturor!!!

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Adevarat a inviat!

Sper ca ati avut parte de sarbatori fericite si linistite!
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la mamici si la fulguleti !

sper ca ati petrecut frumos iar iepurasul a venit cu multe daruri;) . La noi a venit cu role ptr ca cele de anul trecut nu mai corespundeau standardelor ;)) . Le-a incercat si verdictul a fost : noroc cu iepurasul ca a luat niste role ca lumea ca pot si eu sa merg !

Ieri a mers pe bici doar pe 2 roti .... f mare realizare tinand cont ca bunicul i-a bagat in cap ca poa' sa cada .... na iaka ....do it !

cam atat pe scurt despre noi ! pupicei !!

D cu P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

si noi back

m-am amorezat de dealurile inalte si inverzite ale Moeciului.. sedeam pe faneata omului si nu stiam unde sa ma uit mai intai.. la Bucegii inzapeziti din departare sau la Piatra Craiului din spate si mai plina de zapada.. nu se auzea decat vantul, talangile oilor, cate un latrat de caine, bazait de ganganie sau cotcodacit de gaina de pe dealul din fata..

printre picaturi de ploaie am facut cateva excursii si baietii au bifat si-o expeditie in Pestera Liliecilor.. de unde s-au intors innoroiti dar tare mandri ca au facut pe speologii prin galerii joase, exersandu-si mersul piticului si vazut lilieci adevarati

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

danita, felicitari pentru mersul pe doua roti, mare realizare!

ruxandra, totul suna idilic, mai putin vantul pentru care am o aversiune personala foarte importanta!
Oricum, asta nu ma impiedica sa visez la sunetul talangilor si alte sunete din gospodarie cu Piatra Craiului in fundal. Iti dai seama ca trebuie si poze, nu?

Noi n-am facut nimic deosebit, dar desigur ca suntem ocupati din plin.
C a inceput sa mearga la fotbal si e teribil de incantat, alearga cat doi si vine acasa transpirat tot. Azi incepe si gimnastica si continua cu inotul.
R a inceput lectii de olarit si ieri a facut doua vase, desigur ca a venit acasa murdara din cap pana in picioare, avea lut si pe papuci. Ea mai merge la inot si la pian si va incepe in curand si gimnastica, a devenit tare pasionata de curand, in orice minut sta in maini, face podul, se catara in copac unde zice ca e la paralele si te mai miri ce alte acrobatii. Asta micu' incearca si el sa stea in maini si e curajos tare, asta cand nu sare de pe fotoliu pe canapea si viceversa, de imi sta inima in mine.
Iar noi ii ducem si ii aducem de la una la alta, cred ca primvara asta o sa fie o nebunie cu activitatile, dar cand ii vad atat de fericiti mai pot sa ma plang?

Mergi la inceput