Fulguleti de nov-dec 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Deea,
- eu am uitat sa te felicit..desi am zis ca incep cu asta..si chiar voiam sa te intreb tu cum te simti..stii ce e? :)

Roxanica,
Multumesc de cuvintele frumoase...vezi ca tot nu i-ai spus Dandusei daca tu erai la tv.. -ca-s si eu curioasa..

Laura,
Nu-l poti retrage de la clasa 0? sau nu vreti? Se zvoneste ca la anul renunta la ea..deci nu vad eu ce mare lucru fac ei anul asta cu dragii copilasi..

Ruxandra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

LAVINIA nu face nik ..sunt obosita rau de tot,ma dor picioarele groaznic,apoi mijlocul si in cel mai rau caz si jos la burtik....plus ca m-am facut mare rau de tot,pt 5 luni am burta f mare si ma misc ca la 8 luni deja,imi este f greu.....cat despre ce e,nu sunt f curioasa,dar la morfologia de sem 1(la 13 sapt)era 70 la suta baietel,pe la 18 sapt.mi-a facut eco rezidentul dr mele(era in conc.ea)si cica el vede ca e fetita dar ma voi duce pe 7 sept la morfo- feta de sem 2 si sigur o sa vedem ce e..mai mult sa-l pregatesc pe David ..tu,cum esti????

(20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Lavinia, ce veste minunata . Sarcina cat mai usoara.
Deea tu esti tanara oricum ; tin pumnii sa te simti mai bine si sa fie sarcina cat mai lina
Noi am inceput programul de scoala de vara; Luca la ora 20.45 e in pat si abia il scol la 7.05. Daca trebuie dus la scoala la 7 cred ca trebuie sa-l culc la 19.30 ceea ce e cam imposibil mai ales in zilele de kinetoterapie cand ajungem la 21 acasa. Vreau sa vorbesc cu un coleg care are drum pe langa mine si poate reusesc sa castig 15 minute pentru somnul lui Luca.
La afterschoolul Cei trei muschetari ii place tare mult; fac multe activitati, au fost la distractie la piscina, au fost la inst meteo, maine merge la Mogosoaia. Insa se vede ca e obosit cand vin dupa el. Incet, incet ne vom intra in ritm.
Nu am cumparat nimic pentru scoala, astept sa vad ce va cere invatatoarea. Eu cu camasile am o problema . As vrea sa gasesc helanci (malete) albe dar nu stiu unde sa caut. Daca stiti sa imi spuneti.
Eu ma acomodez la noul job. Sunt asistenta directiei generale a unei scoli private. Luni o sa vina cei mici la scoala; e mare nebunie acum, dar m-am descurcat. Am de scris si la revista fundatiei si asta e stresul meu cel mare ca nu ma impac deloc cu partea scrisa si creativitatea.
O saptamana frumoasa in continuare

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

in speranta ca vom pastra obiceiul de a scrie, macar cat de cat, va invit sa umplem paginile Capitolului 9

Mergi la inceput