Fulguleti de nov-dec 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
Laura13 spune:
noi iarna trecuta ne-am tratat cu first defense si miere de manuka si am reusit sa evitam orice fel de boala. insa, dupa ce le-am oprit, in vreo 2-3 saptamani, au venit si bolile. acum astept sa treaca sapt asta dupa operatie, apoi ma apuc de aceeasi combinatie. first defense ii voi da si lui alex.
dandusa spune:
Dandusa-i nostalgica,maine cica tre sa beau in cinstea ei,dar ea nu vrea si pace.35,cand,cum,unde?
Raducu si-a descoperit o noua pasiune:)
Muzica!De cand am fost in Vama si am ascultat toata ziua folk,s-a regasit pe sine si zilnic ascultam Pheonix si Pasarea Colibi.Eu sunt f incantata,dar de Crina nu pot spune acelasi lucru:D
Zilele trecute abia m-am putut ridica din pat,eram franta de parca avusesem o lupta sau probabil ca incostientul meu o avusese.Nu ma puteam misca de dureri de corp.Cateva zile am fost obosita nonstop,n-am putut sa fac nimic,decat sa ma odihnesc.Am scos copiii si nimic altceva.
Chiar ma gandeam la Claudiu saracu,care de mai mult de doua luni doarme numai 6-7 ore fara nici o zi libera,fara prea multe satisfactii...,determinare ca entuziasm nu prea mai este...
Visam la un concediu,la cateva zile de conectare totala,la odihna buna si dragoste,la putine ganduri,doar privit copiii si ascultat natura.
Roxanica,ah ce m-ai distrat cu 'dandusa buna rau',eu m-am gandit instant la sexoasa din mine,nu la mama:))).Sunteti tari cu pietrele,cred ca ne-ati intrecut!Crina a facut o adevarata pasiune pt pietre si de oriunde poate,pastreaza din ele pt acasa!Cand am fost in Vama,la targ,le culegea de pe plaja,le picta si le oferea clientilor cadou.In functie de valoarea cumparata,piatra cea mai frumos pictata.Zile astea am pictat tot ce aveam nepictat si asa m-am destins,relaxare totala!Mi-era dor sa va vad in poze,ma multumesc si cu cele de la Paste:D,care sunt dementiale!Copiii tai frumosi si luminosi,iar voi,adultii la fel!
ps:imi esti datoare cu un raspuns,te-am vazut sau nu la tv?tu erai,asa-i?
Laura,
ia-ti timp de odihna pentru tine in mod special!tu esti piesa cea mai importanta in tabloul familiei si daca nu esti odihnita,cum ar fi restul?!imi pare rau de framantari,cred ca-ti este greu sa te deschizi public,este un subiect delicat.fa-o doar daca simti!
sunt momente in care simt la fel cand scriu pe blog,pt ca-i f personal,pt ca-i foarte din suflet dar in timp,am ales sa continui asta pt ca-mi face f bine sa vorbesc despre ce simt,oricat de personal ar fi.sunt lucruri pe care vreau sa le spun dar pe care nu am cui.am un sot f ascultator si multi prieteni dornici sa ma auda,dar nu tot timpul gasesc mom potrivit s-o fac.in plus,blogul acela a fost creat in special pt fratele meu cu care am o relatie speciala si scriind acolo,e ca si cum i-as vorbi lui...
cum spuneam,trebuie sa vorbesc despre ce simt,despre framatari,n-as putea altfel sa traiesc,as cara cu mine bagajul frsutrarilor si temerilor mele,as cara energie si nu face bine nimanui,nici mie,nici copiilor mei care ma simt...
Chinico,
nu te mai gandi la prostii!stiu ca-i greu,am simtit zilele trecute ceva asemanator chiar pe pielea mea,dar stii ca nu ajuta!
sper din suflet sa fie bine Bea scumpa,sa fiti bine cu totii!
Saryta,
admirat iedutele,frumoase foc!junioarele iti seamana leit,sunt copii la indigo!tu la fel de sexoasa si tot fara burta,hm...faci abdomene,asa-i?
Yagmur,
si cum bre,Luca nu-i copil model?copil model=copil care nu vb si nu face galagie?exista asa ceva?
Yagmur spune:
Dandusa, La multi ani!!!!! Toate dorintele sa devina realitate, sa te bucuri de fiecare zi alaturi de familia ta frumoasa, sa ai un an plin de creativitate....
Yagmur si Luca
Lavinia_P spune:
Laura,
Cred ca asa suntem noi,cele din zodia asta...si eu imi ocup mintea cu tot felul de griji..si ma gandesc uneori,ca daca as putea sa ma detasez..poate ar fi mai bine..eu zic sa ai incredere in dani..treptat isi va depasi anxietatile..accepta-l ..e cel mai important..si da,90% din spihologi iti vor spune ca problema e la tine..
Odata ,la un seminar cu o celebra profa depsiho de la bucuresti ,a iesit in fata o colega care tocmai pierduse o sarcina si era devastata...a iesit in fata sperand ca o va ajuta sa se simta mai bine,dar....dupa cateva intrebari i-a spus ca ea e de vina...ca ea si-a dorit copilul pt trainicia casniciei si nu pt ceea ce este el...ceva de genul asta...eu am ramas socata...si ea si mai tulburata...
Mihaita e la fel de tmid si neincrezator in el..si paradoxal,desi eu cred ca e din cauza lui Emil,tot el e cel care il face sa isi forteze limitele...si e foarte sensibil..de asta ma gandesc cu groaza ca va incepe scoala si daca se trezeste vreun coleg sa se ia de el sau sa-l umileasca ii va fi foarte greu..
cred ca voi incerca si eu sa vb cu managera de la gradinita care e psiholog..
Dandusa - la cat mai multe bucurii!
Roxanica,Lizzy,Chinico - ma bucur mult sa va aud! Sper ca nu veti reveni peste alte cateva luni..
Saryta- Foarte frumoase fete ai,dar stii deja asta..:)
Noi,in continuare, ne chinuim cu urechile,noul diagnsotic e defect tubar (adica nu functioneaza corect trompa lui eustache) si otita fibroadeziva cronica..adica timpanullui e "prbausit" (de asta nu aude bine)si iar ni s-a propus intai o punctie,apoi iar aeratoare,pt ca alte solutii nu au...am tot trimis mailuri prin strainatate,inca nu am primit raspunsuri..mai astept 2 sapt si incep sa sun..daca nu ar fi costuri prea ridicate as fugi in secunda 2 incolo...
Ma afecteaza foarte mult vestile proaste de pe forum si cele care le gaseti pe net...mi se face o frica teribila de boli si suferinta...si ma gandesc care o fi secretul sanatatii? am fost la dr. cu 2 alunite care le avea M in palma si talpa...si am stat cu inima in gat...nu stiu cum sa fac sa nu fiu atat de afectata..
Si,apropo de bb, si eu sunt in saptamana 15,si simt ca am imbatranit,ca mi-e mai greu ca prima data.. as face miscare mai multa,dar imiediat ma doare pe jos...
saryta spune:
Dandusa,La multi ani! multa sanatate, multe realizari si multa fericire alaturi de familia ta frumoasa!
Lavinia - cu vestea care ai dat-o mi-ai inseninat ziua, FELICITARI ma bucur enorm pt voi , sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos tun. Incep sa apara si vestile bune, toate-s trecatoare.
In privinta alunitelor, in mai mi-am scos si eu doua, totul e ok, au ramas doar doua semne mici.
Azi sunt vesela, ma bucur enorm de vestile bune.
Laura13 spune:
dandusa mami scump si drag, sa fii sanatoasa, mereu la fel de luminoasa, mereu alaturi de familia ta minunata! sa iti dea DD tot binele din lume!
multumesc tare mult pentru cuvintele scrise, mi-au cam dat lacrimile, dar mi-au prins tare bine.
am mai zis eu dar m-ai ignorat , te rog mai da-mi adresa blogului tau, caci o data cu schimbarea laptopului am pierdut-o.
lavinia wowwwww! ma bucur mult de tot pentru tine si voi! sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina cat mai usoara si sa te bucuri de ea in fiecare moment!
roxanica2006 spune:
La multi ani,draga noastra Dandusa !!! te imbratisez cu drag si-ti multumesc inca o data pentru ca m-ai ajutat de atatea ori sa gasesc bucuria si iubirea in mine si s-o impart cu cei dragi mie! iti doresc sa-ti gasesti si tu mereu echilibrul si linistea asa cum reusesti atat de simplu sa-i ajuti pe altii sa simta armonia.
Lavinia, ce veste buna ! ma bucur mult pentru tine, Doamne ajuta, multa sanatate, sarcina usoara sa ai ! probabil acum esti mai sensibila, de aceea te afecteaza vestile triste, din pacate tragedii sunt peste tot, nu te incarca cu ele, mai ales in perioada asta frumoasa a vietii tale. asa sunt si eu, dar ma gandesc mereu ca nimeni nu e ferit de drame, din pacate va veni si portia noastra de sufetinta, vrem sau nu, dar acum cand e totul bine in familia noastra, in viata noastra, de ce sa nu ne bucuram?? Vom trece si noi prin momente grele, de ce sa nu respiram bucurie acum??
Felicitari, mama frumoasa !!!
deeaA spune:
DANDUSA,cu intarziere
LAVINIA felicitari pt.bb...si stiu ce zici,dc stau 2 3 ore in picioare deja ma omoara mijlocul,picioarele si burta..si exact asa mi-a zis dr.ca am imbatranit n-o sa mai fie asa usor ca la primul
(20+)