Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 9
MElise spune:
Lena si eu m-am gandit la faza cu praful ca ma dispera si pe mine cam adult, in fiecare primavara fac un fel de conjunctivita alergica. Incercam sa ne plimbam prin locuri cu mai putin praf, da' le gasim greu si cu masina ne deplasam doar cu tati, care e la serviciu toata ziua... La vara ne mutam in Copou, chiar langa parc si o sa fie altfel... abia astept.
Voi cum scapati de sughit? Bebe al meu sughite destul de des, fie dupa ce scoate aerul dupa supt, fie cand il schimb...
MElise
Gabrielita81 spune:
IULIA eu nu ma grabesc am de la tine cu ce sa-mi rezolv treaba... mai putem astepta cat vrei tu dar sa nu ma uiti
gravidacori spune:
buna dimi
MELISE, e normal sa sughita des, fix asa facea si a mea cand era micuta. ii mai dadeam alinan picaturi, sticluta cadou din maternitate,ca asa faceau si doamnele de la bebelusi la arcadia.
LenaC spune:
Neata,
Din pacate si Copoul e plin de praf. Poate in gradina botanica e mai ok acum.
Dar e fain tare sa stai in copou :)
Legat de sughit eu nu am facut nimic. Pe copiii nu ii deranjeaza sughitul. Cu timpul cat creste nu mai sughita asa des.
Noi suntem in puseu si am o pitica mogorogita si un spate dureros :(
claumarcoci spune:
Neatza si de la noi
Lena pupam moracanici de fetitza sa treaca repede
Melise dupa cum au spus si fetele nu faci mai nimic,Alinan nu o sa functioneze tot timpul, plus ca mie mi s-a parut o tampenie, daca e vizibil deranjata de sughit il pui la san sa ia 2 inghitituri si trece.
Sa nu incerci tampenii de genul picaturi de lamaie sau de vit.C care ai primit-o in maternitate, sfaturi gratuite cum le zic eu, aproppo de Vit C voi ce ati facut cu ea? Eu am aruncat-o .
Azi mergem la homeopat, Iulia mai stai pana maine cu cda, sa vad ce fac la homeopat, ca daca nu tre sa iau si eu crema.
Fetele stiti ca vroiam sa luam puzzeluri din lemn, carticica la 16 lei, le-am gasit in Tatarasi la toneta la 15 fara transport , is chinezesti binenteles, eu credeam ca e lemn masiv , e placaj
O zi faina
iulia_iulia spune:
GABRIELA nu te-am uitat
CLAUDIA si la mine in cartier sunt jucarii din lemn la toneta;te astept cu comanda
ANDREI nu ma lasa sa scriu
LenaC spune:
Clau, multumim. Acum facem nani. Am fost la pediatru si a obosit :D
Am fost la pediatru pt DA
Ne-a spus asa:
gama lipikar de la roche posay, am intrebat de mustela, a zis k e ok si mustela dar ea a avut rezultate mai bune cu lipikar si a fost recent la un congres si majoritatea au spus ca sunt multumiti de rezultatele lipikar.
- spalat cu tarate
- mama sanu aiba in alimentatie: lapte de vaca, alune, ciocolata... deloc. Mi-a mai spus ca ea recomanda inca din sarcina asa dieta, pentru ca scade riscul ca bebe sa faca DA (daca stiam...)
- am intrebat de fier, a zis k are urechile si buzele rozii si cica nu crede k ar trebui sa facem analize. chiar daca ar fi la limita inferioara prefera sa nu dea fier pana la un an, astfel o sa compensam cu diversificarea. la div a zis k o facem doar cu fructe romanesti, banana dupa un an, doar carne de pasare, fara peste k e alergen, galbenul mai incolo k tot e alergen, fara branza calcica sau iaurt, doar daca o facem din lapte de capra.
- a spus ca nu e cazul sa mergem la oftalmolog, neurolog, dar mi-a facut o programare... nu stiu la cine... ca nu am inteles, deci nu mi-a dat trimitere
- diversificarea suna cam asa: fructe la 10, supa de legume si apoi legume pasate si carnita (introduse cate unu) la 2-3 cred si vedem cu iaurt si branzica.
- a mai zis ceva de genu: exista doua tipuri de trat pt DA local si general. cel general inseamna k nu mai primeste laptic si ii da o formula hipoalergena... dar nu i se pare ok, mai sunt antistaminice parca.. dar a zis k nu le da pana la 1 an si inca un medicament dar nu mai retin.
Deci tratamentul nostru e sa luam gel de dus si crema de la lipikar sau mustela si dieta la mine si baie cu tarate.
Legat de puzle din lemn am vazut la mogaldeata erau din alea melc, buburuza, care au cateva piese, era 12 ron parca, dar nu scria ca ar fi vopsele netoxice si nu am luat.
Iulia, o sa comand si eu ceva, diseara ma hotarasc sigur.
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claumarcoci Neatza si de la noi Lena pupam moracanici de fetitza sa treaca repede Melise dupa cum au spus si fetele nu faci mai nimic,Alinan nu o sa functioneze tot timpul, plus ca mie mi s-a parut o tampenie, daca e vizibil deranjata de sughit il pui la san sa ia 2 inghitituri si trece. Sa nu incerci tampenii de genul picaturi de lamaie sau de vit.C care ai primit-o in maternitate, sfaturi gratuite cum le zic eu, aproppo de Vit C voi ce ati facut cu ea? Eu am aruncat-o . Azi mergem la homeopat, Iulia mai stai pana maine cu cda, sa vad ce fac la homeopat, ca daca nu tre sa iau si eu crema. Fetele stiti ca vroiam sa luam puzzeluri din lemn, carticica la 16 lei, le-am gasit in Tatarasi la toneta la 15 fara transport , is chinezesti binenteles, eu credeam ca e lemn masiv , e placaj O zi faina Mami fericita de David 12.09.11 |
M-am gandit si eu la faza cu pusul la san si tine, dar nu tot timpul. E bine de stiut ca pe bebe nu-l deranjeaza sughitul, ca eu eram destul de stresata, mi se parea ca e aiurea pentru el...
Legat de vitamina C, chiar ma intrebam de ce mi-a dat de la Arcadia, ca nu am inteles. Nu-mi amintesc sa-mi fi zis sa-i dau...
MElise
MElise spune:
La noi e jale mare azi... A murit papagalul (perusul) si Elisa e suparata foc, abia am reusit sa o opresc din bocit.Il avea de vreo 6 ani, il primise de ziua ei care e peste cateva zile... S-a luat cu Tudor si i-a mai trecut, dar nu credeam ca un copil sufera asa de tare dupa un animalut. Asa ca,aviz amatorilor... deja m-a pus sa i promit ca ii iau altul identic.
MElise
LenaC spune:
Eu ce am primit de la Arcadia in afara de vit D3 am bagat intr-o cutie. Tb sa le arunc si eu :D