Nasterea la Arcadia - Iasi (37)
Raspunsuri - Pagina 10
LenaC spune:
Melise,imi pare rau pt papagal, nepotica mea a plans pentru o plantuta care se uscase... da, sunt foarte sensibili si au trairi intense astia mici, de asta tb sa fim foarte atenti.
Claudia, te asteptam cu vesti
DadaIna spune:
Va pupam fetelor!Cat m-au mai amuzat povestioarele voastre cu mamicile care si-au imbrobodit copii cu fulare s.a. pe caldura mare:))noi ne-am lafait cat a fost soare prin oras, prin gradina si prin parc la Copou.Eu i-am pus pe cap un fel de bentita gen baticut.Oricum nu a rezistat prea mult pe capul ei ca isi smulge tot ce ii pun pe cap.Cat priveste praful...e jale si pe Copou.Eu in fiecare zi trebuie sa pun aspiratorul si sa sterg praful.Chiar nu glumesc! E fain sa locuiesti in Copou cand sunt inverziti copacii si cand sunt infloriti teii.Pe strada mea am numai tei si e o nebunie cand infloresc.
MElise sughitul e ceva normal pentru cei micuti.Si gaza mea a sughitat in primele luni.E inofensiv :) si o sa treaca de la sine.
Cat despre suferinta pierderii unui animalut iti spun eu din proprie experienta ca si adultii sufera.Copii cred ca sufera mai mult.
Lena ma uitam la pozicile cu dermatita gazutei tale.Si Antoniei i-au aparut pe burtica cateva bubite ovale, rosii care aveau tendinta de uscare pe margini.Ceva asemanator la forma cu cele ale Maiei.De 2 ori i-au aparut si am observat ca dupa baie.M-am gandit la dermatita in primul rand apoi am pus totul pe seama apei clorinate pentru ca nu ii facusem nici o schimbare in alimentatie.Noua ne-au trecut in schimb, ambele dati in 2 zile cu 2 aplicari de crema.Dimineata Mustela Stelatopia si seara inainte de culcare Sudocrem.Nu o deranja prezenta lor pentru ca nu se scarpina.Chiar e recenta chestia de 2-3 zile.Azi dimineata erau deja vindecate.Nu mai erau rosii si pielea era de tot uscata.Acum o dau cu lapte de corp normal de la Mustela Hydra Bebe sa dispara cojitele de la bubite.
Doua creme de la Roche Posay am primit si eu de la mama mea pentru gazuta cu Lipi si Kara pentru piele uscata si cu tendinta atopica.Oricum eu tot pe Mustela merg pentru ca vad rezultate mai rapide.
Produse de la Roche Posay folosesc eu pentru tenul meu: fondul de ten, creme pentru fata si demachiant.Pentru mine sunt ok.Adica nu am nimic de reprosat firmei insa pe gama pediatrica mai multa incredere am in Mustela.
Mada, Estelina cum se mai simte? sa se faca toate printesele si printisorii sanatoase/sanatosi.
"Copii nostri se nasc perfecti! Rolul unui parinte este sa nu strice ceea ce natura sau Dumnezeu a creat!"
fericita de pui mic Antonia n. 14.05.2011
KATY_28 spune:
Salutate la toata lumea!!!
Lena multa sanatate Maiei.
Melise ne pare rau de perus.
Si Andrei mai sughite, mai ales cand il dezbrac sa-l schimb sau cand e mai rece in camera.
Ce aiurea e cu vantul asta si mai si picura din cand in cand.
O zi cat mai buna la toata lumea!
oiyoy spune:
buna!eu am intrat sa va zic ca-s bine.mi-am revenit.nu mi-as fi inchipuit ca mi se poate intampla chestia asta la 10luni de alaptat.
Clau si eu am aruncat vit C data de arcadia mai ales ca avea gust rau.
Melise si bebelina mea sughita mai des cand era micuta.pe mine ma stresa pt ca nu voiam sa ii antreneze continutul stomacelului si sa vomite,desi o singura data s-a intamplat asta si nu sughitul era singurul vinovat.ii trecea cu putin san sau ceiut/eu i-am dat de mica alinan\ sau alinan pic sau espumisan, sau daca incepea sa planga.
Noi stam zilnic afara ca e frumos,profitam pana vin prevestitele ploi.azi am fost in parc si am tinut-o pe Clauidina in leagan si topogan.i-a placut iar la plecare se mofturicea pt ca voia sa mai stea.v-am lasat pt ca tocmai a varsat cana de ceai p masa......
DadaIna spune:
Pupicei fetelor!Mada ai idee daca se mai pot comercializa acele aparate de facut iaurt cu 60 ron?Eu am trimis un email pe acea adresa insa nu am primit nici un raspuns.A mai cumparat cineva intre timp sau a expirat oferta?
"Copii nostri se nasc perfecti! Rolul unui parinte este sa nu strice ceea ce natura sau Dumnezeu a creat!"
madline82 spune:
Estela e f bine, e un pic iritata la fundulet..nus tu daca de la antibiotice sau e o cinincidenta,,,
Dada, dar suan la nr care l-am lasat eu atunci pe site. Pretul e fix, nu e promotie.tot 60 ar treb sa fie.
DadaIna spune:
Multumesc mult Mada.Am sa sun in cursul zilei de azi.Astept sa adoarma gaza.Ma bucur ca e bine gazuta ta.
ps.Edit: Mada am reusit si am facut comanda.Am sunat la unul din numere si mi-a raspuns o doamna. Era in travaliu cred saraca in sala de nasteri.Mi-a zis ca e in sala de nasteri si abia vorbea saraca.Mi-a dictat numarul sotului - probabil- si mi-a zis sa ii spun lui adresa de livrare.Am vb. cu el si e totul ok.Saptamana viitoare am si eu aparatul.
Spune-mi te rog tu prima oara cu ce ai facut iaurtul?Ce fel de iaurt ai pus in lapte?Domnul mi-a zis la telefon sa caut iaurt cu probiotice bio sa nu cumpar porcarii din comert.Si eu stiu asta ca toate din comert au adaos de lapte praf desi nu scrie pe cutie.Eu vreau sa fac mai ales din lapte de capra.Abia astept sa ajunga.
Tu esti multumita de aparat?
claumarcoci spune:
Salutare !!!
Dragi mamici o intrebare,adica mai multe , e vorba de diversificare, nu ma grabesc, dar nici bebe nu da semne ca ar avea ceva preferat, asa ca la 6 luni si 3 sapt, ce as putea sa mai adaug, poate am noroc sa gasesc combinatia perfecta.
Pana in prezent am testat morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, cartof si ardel gras in diverse combinatii, niciuna castigatoare .
Am incercat cu mar si para, intai coapte, apoi fierte si adaugat un pic de biscuite fara ou si gluten, aici papa in jur de 40-50 gr.
La legume am adaugat un stop de ulei de masline,degeaba....
Mai am varianta de adaugat carnita de pui, galbenus ou si branza de vaci, dar peste tot gasesc numai lucruri diferite, 2 studii nu seamana , deci cand e cel mai indicat sa adaugam aceste 3 alimente? Voi cum ati procedat?
Sper sa gasesc o varianta castigatoare si sa inlocuim o masa ca avem acusi o luna de chin si nu papam nimic.
O sa spuneti ca ma grabesc, ei bine nu ma grabesc ci doar imi doresc sa mearga ceva si la noi, sa functioneze ceva, atata tot si mai cred ca aici pot, sau asa imi place sa cred .
Uau ce muult am scris, sper sa citeasca cine, poate sa si raspunda