SCOALA 97

SCOALA 97 | Autor: bumbita

Link direct la acest mesaj

Buna,

noi am ales sa mergem la scoala 97...ne-am inscris dij prima etapa. initial am inteles ca vor fi 4 clase I , acum am citit pe site-ul scolii ca vor fi 7 clase I, avand in vedere cererile primite.

intrebarea pe care o adresez este urmatoarea:

avand in vedere ca 3 dintre doamnele invatoare este confirmat ca vor iesi la pensile ( coman, petre si antohi ), aveti ceva informatii de restul ( ionescu si nuta )sau ce alte doamne vor prelua clasa I ( tot din zvonuri am inteles ca vor prelua clasa I cadre didactice din interiorul scolii...

orice informatie legata de doamnele ce vor prelua clasa I in aceasta scoala mi-ar fi de mare ajutor...si sunt sigura ca nu numai mie.

multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrinna spune:

Buna! Si noi am inscris baiatul la scoala 97, in clasa I. Din pacate, nu prea am informatii legate de doamnele invatatoare care vor prelua clasa I. In ianuarie ni s-a spus ca cel mai probabil doamna Otilia Nuta si Doamna Maria Iana (care are acum clasa a II-a, inteleg) vor prelua clasa I. Iar pentru restul de clase, nu se stia. Ni s-a spus insa ca, daca va fi nevoie sa aduca doamne invatatoare din afara, vor face o selectie riguroasa.

Copilul vostru va merge si la afterschool? Noi ne gandim sa il ducem si la afterschool-ul scolii, desi avem si varianta de a merge la afterschool-ul de la gradinita unde este momentan.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna Corina!

copilul meu va merge la after - scholul de la gradi unde este acum... se ocupa ei sa il ia,stiu ca mananca f bine aici, au personal calificat f bine pregatit si in plus ma ajuta ca in felul acesta ii iau pe ambii ( mai am un pitic ) in acelasi timp din acelasi loc.

nu stiam de info cu doamna iana...pai si cum lasa clasa II-a ? de ce ? ce stii de dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrinna spune:

Buna!

Si noi avem varianta de a-l duce la afterschool-ul de la gradinita unde este acum si, ca si voi, avem si noi un copil mai mic (fetita) la aceeasi gradinita. In consecinta, din aceleasi motive ca si ale voastre, ar fi mai confortabil sa mearga la afterschool-ul gradinitei, mai ales ca suntem acolo de 4 ani cu baiatul si de jumatate de an cu fetita si suntem foarte multumiti. Cu toate acestea, cred ca vom incerca mai intai afterschool-ul scolii, pentru urmatoarele motive: copii de aproximativ aceeasi varsta si din aceeasi scoala; invatatoare din aceeasi scoala; baschet-ul (inteleg ca scoala 97 are profesori foarte buni de baschet, iar baiatul nostru este inebunit dupa sport si, in particular, dupa fotbal si baschet). Dar vom vedea cum va fi...avem optiunea de a-l muta oricand la afterschool-ul de la gradinita.

Legat de doamna Iana, si pe noi ne-a intrigat faptul ca preia clasa I, dar nu stiu de ce se face aceasta schimbare. Despre dansa stiu doar ca se pare ca a fost educatoarea fetei directoarei adjuncte. Oricum, cred ca nu vom sti exact numele invatatoarelor care vor prelua clasa I pana in august-septembrie...

O zi frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea772 spune:

Buna fetelor,
Se pare ca d-na Iana nu este multumita de nivelul clasei pe care o are acum asa ca ii lasa si ia clasa 1.Eu cind am aflat de la rudele mele care si-au inscris tot acolo baiatul,am ramas masca.
Cit despre cine ia clasa 1 si pregatitoare,este o nebuloasa maxima din cite stiu de la cumnatul meu.Inca nu se stie cine va veni .Cert este ca se vor face angajari.Otilia Nuta va lua sigur clasa 1.Asta stie si el sigur.Fiind cea mai buna inteleg ca o vor mai greii inscrisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cum adica nu-i convine nivelul clasei? De ce nu il ridica? Asteapta sa cera perintii meditatii?

Mergi la inceput

Anya,astea sunt povestile printre parinti.Si eu am ramas fara cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In general, toate povestile (chiar si ale parintilor ) pleaca de la un sambure de adevar. Pentru mine si acel sambure ar fi suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

si mie mi se pare cel putin suspect ca lasa clasa II-a, indiferent de motiv..si totul ma gandesc ca tine de management, nu?

altfel, eu am vb cu doamna nuta care mi-a spsu ca dansa nu a promis nimic niciunui parinte astfel incat ...tot la management ajungem si la " impartirea aleatorie ".

va fi o lotyerie pentru noi, ca parinti, situatia de anul acesta...7 clase I si doar unul sau doi dascali cunoscuti.

stiti cumva daca s-au mai suplimentat numarul de clase?

Mergi la inceput

http://ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/display.php?id_unitate=108

Mergi la inceput