Aspirante optimiste > 20 (777)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucaneagu spune:
multumesc fetelor de gandurile bune
o sa fiu o super matusica mandra de 4 nepotei
daena , la tine ce se mai intampla? ai mai facut test?
Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293
http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png
IPopica spune:
Na'seara!
Alexutule, cand iei rezultatele alea sa ma bazai si pe mine, ca tare vreau sa stiu cum arata si ce-ti zic. Fac cinste!
Ralu, stiu si eu cazuri de gemeni naturali fara istoric in familie. 2 cazuri ma exact. Sora unei colege de munca (si nu sora geamana) barbate-su e singur la parinti, nimic in neam. Si o coleguta de-a noastra (150 cm si 45 kile cu plapuma in brate - nu vreti sa stiti cum arata gravida) - la fel, nimic in neam, prinsi natural, saculeti diferiti, varste diferite - fetita s-a prins un pic mai tarziu decat frate-su. A fost subiect de cercetari la doctori
Dana, tzitzi mele si-acu sunt fleasca; deci nu te mai baza pe asta ca simptom.
Hai, fetele, cu bete duble!
Katy82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy Fetelor dragi, va dau o veste dar va rog eu nu ma felicitati: sunt insarcinata. Hormonul a fost luni 190 si miercuri 450. Din cauza istorie mele nu sunt chiar asa de extaziata, astept sa vad ce se intampla. Se pare ca am folosit trompa stanga din nou , care e mai lenesa, si implantarea a avut abia in jurul 11 DPO si conform statisticilor riscul e mai mare cand implantarea e asa tarzie. N-o sa am mult timp sa ma gandesc, sotul meu a acceptat un job in California si o sa ne mutam cu catel si purcel intr-o luna. Ceea ce inseamna ca va tb sa-mi dau demisia de la actualul job si sa-mi caut altul odata ajunsi in California... O sa incerc sa mai intru din cand in cand. Va pup si baby dust la toata lumea! |
Ma bucur mult pentru tine!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
daena spune:
Raluca, la mine nu-i nimic, doar o dereglare, era prea frumos sa tina rezultatul de la duphaston mai mult de 2 luni.Acum iau din nou duphaston, e a 3-a zi din 10, astept apoi uratii si in ziua 5 dupa urati incep clomiphene.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
kmy_black spune:
citat din mesajul lui lorena_86 deci... sunt super sanatoasa si in regula am folicul pe dreapta de 25,5 care e de calitate si in maxim 24 ore se va rupe nu am chisturi, endometru super.....cu alte cuvinte totul ok am stat de vb cu d-na dr care e super, de nota 10, e super pregatita si sta si explica, sta de vb cu tine am vb cu ea mult si mi-a zis ca nu are rost sa fac stimulare pt ca ovulez sponta si fara probleme dar daca nu raman sa fac o histeroscopie ea crede ca poate am sinechie si uterul meu arata ca o tabla de sah, adica cu piloni, lipit pe alocuri trebuie de urgenta sa fac histroscopie si analizele hormonale fetele din bucuresti....stiti cumva daca pot face histero si la spital la stat? sunt mai ok si cu sperante d-na dr a zis ca-mi promite ca in cel mai scurt timp o sa fiu gravidutza ca am foarte mari sanse si ca probleme daca sunt o sa le rezolvam va pupic |
pe caiiiiiiiiiiiii, sa prindem un dragonel!!!1
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Katy82 spune:
Moni, ma bucur sa te revad!
pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Va salut pe toate fetele Lore poate gasesti unde sa faci interventia,eu am mai zis,ma facut HSG cu 200ron(in policlinica,cu trimitere). Eu azi sunt z33 si inca n-a venit CM-ul Mai asteptam si maine!Sanii sunt mariti,tensionati,am dureri fff slabe de burtica,totusi mai mult ma simt ciudat.Ieri cand am luat copilul de la gradi am vazut pe unu care bea bere,sa va zis k pe seara m-am dus si mi-am cumparat??? Oricum eu poftesc mereu la cate ceva! |
ce frumos suna la tine!!!
sa ne dai de "Buna Vestire" o super stire!!!
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui gabyv Buna Eu Z30 si monstru pauza...nu vrea sa se anunte As vrea sa va impartasesc cum il "alint" ca prea ma freaca...dar mi-e ca imi iau patratzel rosu Lore, da da, Alex are dreptate cu provocarea, azi sa faci si din seara asta la atac. Miky |
si test nik?
ne tii asha in suspans, sau astepti ziua de duminica ca sa fie in ton cu sarbatoarea!?
sa fie
daena spune:
Popi draga, mai au inca timp de umflare.Eu am o prietena f buna, tot asa micutza si slaba, are un baietzel de 2 ani si cand era gravida cu el venea pe la mine des si tot o rugam sa-mi arate burtica, dar de la 8 luni nu am mai putut sa ma uit, era ca un balon gata gata sa explodeze, se vedea tot ce facea bebe.Chiar il gadila la talpitza si imediat isi tragea piciorusul.Cel mai interesant mi s-a parut ca nu a ramas cu nici o vergetura dupa sarcina, nici una macar.Aaa, si de tzitzi de fapt am vrut sa iti spun.Ea avea tzitzi mici si in sarcina s-au umflat considerabil, apoi a alaptat vreo 4 luni si dupa ce a oprit alaptatul s-au dezumflat, dar de tot, acum are asa numai mameloanele.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed