Aspirante optimiste > 20 (777)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Lorena, spor la . Sa iasa cu ochisori!!!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Fetelor dragi, va dau o veste dar va rog eu nu ma felicitati: sunt insarcinata. Hormonul a fost luni 190 si miercuri 450. Din cauza istorie mele nu sunt chiar asa de extaziata, astept sa vad ce se intampla. Se pare ca am folosit trompa stanga din nou , care e mai lenesa, si implantarea a avut abia in jurul 11 DPO si conform statisticilor riscul e mai mare cand implantarea e asa tarzie.

N-o sa am mult timp sa ma gandesc, sotul meu a acceptat un job in California si o sa ne mutam cu catel si purcel intr-o luna. Ceea ce inseamna ca va tb sa-mi dau demisia de la actualul job si sa-mi caut altul odata ajunsi in California...

O sa incerc sa mai intru din cand in cand. Va pup si baby dust la toata lumea!

ma abtin cu greu sa nu te felicit dar am sa-ti respect dorinta!!!
insa am sa ma ca gasesti cat mai repede un job in California , dar in primul rand k sa creasca frumos si sa stea cumintel la mami in burtica pana la finalul fericit al calatoriei lui!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucaneagu

Dana , cum stai cu rabdarea? stiu ca esti z 23 ca mine.
eu mi-am luat temp de dimineata si m-a socat , era 37 , 3 dar imi e frica sa fac test , mai astept pana miercuri cand ar trebui sa vina CM .

Primavara incepe cu tine...
http://www.fertilityfriend.com/home/3b9293

http://lt2f.lilypie.com/WYQpp2.png

o sa faci echipa cu sora ta, din cate ma citit la odisee asteapta +!!!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Daena, m-ai ucis! Adica o sa raman cu mai nimic decat am acum?!?! Pai nu-i corect dom'le!

Daca Lore e lipsa la apel sigur face treaba rusinoasa si peste 2 saptamani videm dungi dubleeeeee!

Mergi la inceput

lorena

LA ATAC!!!!
!!!
SI DE LA CAPAT!!!!
HAI CU DRAGONELUL!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Asta-mi aduce aminte de o tampenie de-o facuram acu' vreo 6-7 ani; am fugit un week-end cu cortu' pe la Lepsa (Vrancea) si unul dintre cupluri, mai spre 35 de ani asa erau in teste pentru bebe - cu monitorizare ovulatie, temperatura, car mar. Se chinuiai saracii de vreo doi ani. La un moment dat i-am vazut noi ca s-au sustras de la gratar, si nu se vedeau nicaieri la lumina asa ca le-am facut cea mai proasta gluma posibila (pe vremea aia ni se parea buna): am tarat gratarul inca in functiune pana la fermoarul cortului lor, am desfacut "usa" si le-am impins fumul inauntru - noi, aia de 25 de ani ne-am distratara ceva de "gluma", da' acum imi dau seama ca cei doi probabil ne-ar fi ucis pe capete.
(intre timp au o fetita cucuiata de 3 ani, asa ca tot raul spre bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

ei fetelor

mai astept putin ca sotu e in oras la relaxare
pe la 12 cred ca vine sa facem treaba

ma doare burta cum nu ma mai durut de muuuult
fetelor care ati mai facut injectii de declansare...ati patit asa ceva?
ma doare tare tare si ma simt balonata rau

si eu sper sa am doua liniute reale si bebe sanatos

multumesc mult de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

si am si egg
destul de mult

am emotii cat casa si sperante si mai si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

lore,Doamne ajuta!si pe cai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Daena, m-ai ucis! Adica o sa raman cu mai nimic decat am acum?!?! Pai nu-i corect dom'le!

Nu Popica, eu ziceam ca mai bine sa stea ele asa naturale, fara umflaturi spectaculoase si dezumflari pe masura.
Mai sunt si cazuri fericite.Maica-mea a facut 7 copii si ne-a alaptat pe toti pana pe la vreun an jumate si are si acum la 50 de ani niste tzitzi taaaare frumoase, chiar mai glumesc ca a ei arata bine si fara sutien.
Oricum, eu cred ca bebe merita orice si sunt dispusa sa sacrific tzitzi pt o minune purtatoare de pampers.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput