Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***412***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Simonapro, scuze ca n-am observat din prima ca e ziua ta: La Multi Ani!! Cati ani faci, pushtoaico, 18? ;))
Nu vreau sa stric ziua asta minunata cu atatia sarbatoriti de seama, da' iar sunt pe aceeasi lungime de unda cu chato: omul, ca specie, e o chestie infricosatoare, distrugatoare, rea De-aia ca sa nu innebunesti tre sa incerci sa te inconjori pe cat posibil de "oameni frumosi", daca macar cei din anturajul tau sunt asa, sotzul, prietenii etc, parca nu mai vezi chiar toata "mocirlozitatea" lumii.
De aceea eu de exemplu nu am de gand sa parasesc clubu' asta
(nici daca votati voi:P :))) fiindca e o oaza cu "oameni frumosi" si aici mai uit de psihopatul din Toulouse, de dementul care s-a inecat cu copiii si de atatea chestii hidoase pe care le pot face oamenii
Azi pe la 3 fara 10 m-au sunat de la gradi ca Phiphi s-a trezit din somnul de pranz cu febra, aproape 39 sub bratz Am fugit amandoi dupa ea cu supozitoru' de paracetamol in jeb, era f. prost dispusa, a miorlait tot drumul, acasa nu vroia decat in brate la tata'so, plangea, n-am vazut-o niciodata asa rasolita Avea 39.2 rectal ajunsi acasa (cam la 15 minute dupa supo, deci sigur a avut mai mult la gradi) si dupa alte 15 minute avea 38.9. S-a miorlait la taica-so in brate mai bine de juma de ora timp in care io nu gaseam niciun pediatru la telefon. Apoi brusc a vrut jos, a cerut "gummy" si a inceput sa bage niste tzopinguri pe pat de curgea sudoarea pe ea. Apoi a tras o juma de tura de fotbal de una singura, are niste suturi precise si puternice de ma lasa cu gura cascata. Amu se distreaza cu tac'su si bunica-sa. No, o sa mai urmaresc io febra, sper sa fie okeiu!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ilinca,

bine ca a reactionat la antitermic, o fi vreo raceala..., oricum, cat timp trage la poarta, nu pare nimic grav. Am observat ca dintre toti copiii, la boala, phiphi e mereu e "activa", de asta tu nu esti obisnuita cu ea molesita. Se face ea bine

Cat timp o monitorizezi, vezi la pag precedenta, pe FB, am pus 2 poze cu mine, si acum, cand le-am vazut, mi-am amintit de "animal planet"-ul nostru si de tine la rev anul trecut, nu era similar imprimeul?

:)

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Izia, kitzun simpatic, frumos si destept!Pup si mama eroina!

La multi ani, Ian, baietel fantastic, cu gropite in obraji si cu nastrusnicii in program!Ina, sa fii cea mai buna mama pentru el si el cel mai bun copil pentru tine!

La multi ani, Keut frumos!Kea, sa te bucuri de baietii tai din plin!

La multi ani, Iulia, minunatie mica!Doranna, mi-e dor de tine!

La multi ani si pentru: Medeea, Ana Miruna, Mara si Raul!

La multi ani, Simona! Sa te simti la fel de tanara pe cat de tanara ti-e infatisarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca bine ca este vesela si nu este pleostita. Sanatate

Ina ce fain ati petrecut, super cadou pt Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am nevoie repede de o parere.
Miine e ziua fetitei nasei Ilincai.
La ziua Ilincai nu au venit pt ca fetita era virusata de la gradi.
Miine suntem invitati la un loc de joaca dar am fost pusa in tema ca fetita e pe sf unei viroze, iar ceilalti copii - toti colegi de gradi cu ea - sunt si ei mucosi.
Voi v-ati duce...?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, eu nu m-as duce, ca virozele care circula acum sunt tare urate, iar Ilinca stiu ca nu merge la gradinita, asa ca nu e imunizata ca restul copiilor de acolo, pentru care un muc in plus nu-i mare lucru.

Mergi la inceput

Ilinca, sper ca Sophiphi sa nu mai faca febra si sa aveti o noapte linistita.

Eu am terminat acum cu meditatiile, de la opt azi-dimineata am functionat la turatie maxima si nici week-endul nu va fi unul prea linistit si vesel. Maine dimineata avem parastas pentru tata, luni se implinesc trei ani de cand nu mai e langa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu am terminat acum cu meditatiile, de la opt azi-dimineata am functionat la turatie maxima si nici week-endul nu va fi unul prea linistit si vesel. Maine dimineata avem parastas pentru tata, luni se implinesc trei ani de cand nu mai e langa noi.

Doamne, greu trebuie sa-ti fi fost cand era Andrei asa de mic... Macar a apucat sa-si vada nepotul, nu? :(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Doamne, greu trebuie sa-ti fi fost cand era Andrei asa de mic... Macar a apucat sa-si vada nepotul, nu? :(

Nu, nu l-a vazut - asta-i una dintre marile tristeti ale vietii mele - si nici pe mine nu a mai apucat sa ma vada dupa ce am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Anaan draga , m-a apucat plansul sincer iti spun cand m-am pus in situatia ta !! Te imbratisez cu drag

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput