FIV in Ungaria 158
Raspunsuri - Pagina 18
olimp spune:
mona asa este inca putin doua zile si ma programez , in 4 .04 daca vine CM e super , si eu ca si tine ma dor salele , sanii nu am chef de nimic , ma uit in oglinda si imi vine sa imi bag capul intr-un sac , ma vad urata , nici parul nu imi sta bine , stiu ca sunt groaznica dar ce sa fac astept sa-mi vina CM si sa revin frumoasa si linistita .
inca acum simptomele sunt mult mai estompate , cele mai urate stari le-am avut dupa ce am pierdut sarcina , luasem si Duphaston in primele saptamani , asa ca in saptamanile de dupa eram dezastru , manifestarile erau asa de puternice si eram si sensibila emotional , a fost un calvar , bine ca trecut.
Ai sa vezi ca primesti raspunsul la analize , stai linistita si sunt convinsa ca vor fi bune , si la Raissa i-au iesit bune .
ImiMS spune:
Fetele,eu abia ce am inceput stimularea,da? Sunt in ziua 3...e normal ca deja sa-mi simt ovarul stang????Sau e psihic totul?
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
olimp spune:
imi eu nu stiu ce sa iti spun , dar tot ce e posibil , imi aduc aminte cand am facut IUI (inseminarile ) si am luat stimulente ovariele pt formare de folicili , dupa 3-4 zile imi simteam ovarele ca pe niste baloane. In urma stimularii foliculare se formau max 2 foliculi maturi, imi imaginez ca tratamentul pt FIV est mult mai agresiv deci posibil ...la cati foliculi trebuie sa se dezvolte .....
Oricum nu te speria sunt convinsa ce este ceva normal , sau poate si psihicul tau lucreza mai mult decat trebuie
eni0301 spune:
imi...si pe mine m-a durut,ambele ovare,mai mult stangul,,si acolo s-a format doar un folicul
cred eu ca e normal
mona...inca nu stiu daca o sa fie gemeni,miercurea viitoare ma duc la eco...dar si daca sunt gemeni la fel de mult ma bucur..chiar nu am pretentii..fetita..baiat...gemeni..nu conteaza
mona19 spune:
Am primit rezultatele. Mutatia Factor V Leiden, Mutatia Factor II (protrombina) G20210A, Mutatia MTHFR C677T - NEGATIV. Mutatia Factor XIII Val34Leu, Mutatia MTHFR A1298C – heterozigot. Mutatia PAI-1 – genotip 4G/4G - homozigot. Recomandari: Profilaxie cu Aspenter 75 mg/zi preconceptional si pe durata sarcinii. Acid folic preconceptional si cel putin in primul trimestru al sarcinii.
Fetele din zona Clujului, care v-ati confruntat cu mutatii de trombo, ce ati facut dupa ce ati primit rezultatele? Mai exact cu ce medic ati luat legatura in continuare? Sau cum ati procedat? Eu vad ca la acid folic nu este prescrisa doza.
O seara placuta in continuare si toate fetele.
Gretta spune:
olimp: Sunt aici va citesc in fiecare zi doar ca deocamdata nu am vesti de aceea scriu mai rar.
imi: Felicitari !!! Si pe mine m-a durut tot in partea dreapta cred. E normal caci ai inceput stimularea.
Goofytza spune:
Mona si la mine au iesit modificate analizele de trombo.Eu nu am fost inainte la dr.Militaru ci le-am facut din proprie initiativa(am avut un presentiment cum ca trebuie sa le fac).Am primit rezultatele pe mail si dupa ele erau fix aceleasi randuri care recomandau acid folic si aspenter preconceptional si pe durata sarcinii.Am simtit nrvoia sa vorbesc fata in fata cu un doctor,nu sa ma iau dupa un tratament scris pe mail:am avut de ales intre dr Militaru(ma gandesc ca tot asta mi-ar fi zis si daca ne intalneam )si dr.Avram.In plus tratamentul dat in mail nu zicea nimic despre ce trebuie facut in timpul stimularii.
D-na Dr Avram,tare draguta mi-a explicat exact cum sta treaba si mi-a indicat o schema de tratament cu acid folic 5mg/zi preconceptional,heparina pe stimulare,aspenter in primul trimestru de sarcina iar ulterior monitorizarea testelor de coagulare lunar sau la 2 saptamani.Numai daca acestea incep sa se modifice va mai trebui sa iau ceva.Dar mai e mult pana atunci,nu ma gandesc acum la asta.In perioada lauziei iarasi mi-a recomandat heparina si nu aspenter caci acesta trece prin lapte si afecteaza bebele.
Acum decizia iti aprtine.Tu ai fost la dr Militaru,nu?Ce ti-a zis?Te mai asteapta sa discutati dupa ce vin rezultatele sau ce ai primit pe mail a fost tot?
Cam astea ar fi posibilitatile in Cluj,daca nu ,mergi direct la PK si vezi ce zice el.
Bafta multa orice ai hotari!
mona19 spune:
Goofitza - Cand am fost la dr. Militaru, mi-a zis ca imi trimite rezultatele cu recomandarile pe mail. Daca am nelamuriri sa o sun. Dar nu stiu, sunt eu asa mai Toma Necredincioasa, si nu pot sa ma incred doar in mail. Vreau sa ma duc la o consultatie fata in fata. Ma gandesc si eu la dr. Avram. Dr. Avram nu ti-a mai propus si alte analize de sange?
Goofytza spune:
Ba da ,homocisteina.Dar asta din cauza ca am MTHFR C677T homozigot si astfel lipsa unei enzime care metabolizeaza homocisteina.Dar Slava Domnului a iesit bine.La ea daca mergi nu te costa nimic consultatia:mi-a zis ca este inclusa si consultatia si eventuala discutie de dupa analiza in pretul acesteia.
Daca mai ai intrebari te ajut cu drag.
olimp spune:
buna seara fetelor
mona am citit postarea ta si am vazut ca goofytza ti-a raspuns , important este ca se poate tine situatia sub control . Va pup pe toate